"Rübi bazzmeg" te is játszod az idiótát, vagy csak minden áron belém akarsz kötni ? Veletek ellentétben én csak az igazat mondom, sajnálom ha ez nektek ennyire fáj . Elhiheted, h ha kapálóztok ellene akkor még csak rosszabb lesz, de ti tudjátok .
Nekünk már nem jutott az élessarokból.Kőbánya-Kispest parkolóhoz jártunk"edzeni".Neuser középen állt és egy hosszú faággal"idomitott".Voltak kint olyan nevek mint Harmati Árpi,öreg Talmácsi.
Mikor annak idején (85-ben)apám végleg megelégelte, hogy a családi 1200-esből (Lada) valamilyen rejtélyes okból mindig elfogy a benzin, egy jól irányzott fejszecsapással lefejezte a Szimómat. Rövid vizsgálódás kellett csak hozzá, hogy rájöjjek, ebből már blokk nem lesz soha. No, akkor került bele egy ilyen 125-ös Csepel blokk. Hát, komolyak voltak így együtt, mondhatom.
Hát ez van. Biztos nagyon zavar ez Téged. De....akkor nem kell nézni. Nem? Azért remélem egyszer leszek olyan átlagos mint a Lecso, Dani, Szabó és még sokan mások
Ez az 1 km kreppegés nekem nem olyan nagy gond. A falum pont ennyi hosszú kifelé onnan, ahol lakom, addig legalább az orra alá pörkölök a népnek. Amit viszont a Bükkben, meg a Szlovák szerpentineken nyújt, az sok sok hibáját jóváírja. Szóval, mindig megbocsátok neki, akármilyen nyűgös kis dög is. Manualt köszöntem.
Azóta ez a 3. nyomvonalú pálya, ráadásul akkor asszem még minden szerelvényt fent kellet hagyni ...
A kesjár akkor is kőkeményen ment, láttam más géppel is, teljesen más dimenzió volt ő is mint a most megszokott "átlag" versenyzők .
Akkor biztos ismerjük egymást....igaz nem tartoztam az ismertebbek közé....,de Bujtor első Tóth féle gépével mentem a Dózsa Gy. úton éjszaka.....az élmény volt...
Tudom miről beszélek, saját szememmel láttam ! Ahol szoc.furmulát láttam ott nem volt MZ kupa - ahol pedig MZ kupa volt ott szoc.formula nem volt, mondjuk nem voltam ott mindenütt, de én ezt láttam .
Mikor mentek a Honvédosok akkor azért az eleje elég gyors volt, és nem csak 4-5 ember ...
Tóth István,alias Gátas?Akkoriban a körvasútsoron lakott,panelban.Ha őróla van szó!Találkoztam vele Szigetszentmiklóson a rozsda-vásáron,megöregedett.Harang,Bujtor,Molnár Péter(a tűzoltóság volt szóvivője)Tibori Gabi,később a Peti is,és jómagam is táviratoztunk.
Persze. De nézd meg azt a vidit, üvölt a külömbség a kanyarsebességben a mostaniakhoz képest. Akárki akármiben bajnok ( az az jobb nálam) minden tiszteletem az övé. Persze második gondolatom az : hogyan bírnálak elkapni te nyavajás?
Az elmúlt, utólag mindig szép és szebb. De csak azt hisszük. 1 Mz versenyt láttam a ringen amikor Kesjár Csabi nyert. Mz futam volt egy motor volt a főnyeremény. Nézd meg azokat az mz köridőket és nézd meg a mostani ringes mz-időt.
Igen.Pontosabban ismertem,sokat lógtunk eggyütt.A 4-es postán is eggyütt táviratoztunk.De az idő elsodorja az embereket,kit erre,kit arra.Rég nem láttam,de iwiw-en fenn van.
Bocs a beleugatásért.....Te a Bujtor Istvánt(azt hiszem István volt) ismerted?.....én nem versenyeztem soha, de vele párszor jártam versenyekre(egyszer a Drapál elütött a boxban) a 80'-as évek elején.....
Intézd el azt, h a köv Kisnémedi felfutón indulhassunk egyszerre (nem külön-külön) a menőiddel, szólj ha sikerül, én ott leszek .