Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!Akkor Classic 3.-ban mehet rg gamma?83-tól gyártották.
Dani, a motorsportban sosem volt igazi esély egyenlőség műszakilag és nem is kell !
Még azoknál a márkakupáknál sem ahol sorsolással döntik el, h az elméletileg tök egyforma gépek közül melyik kihez kerül (pl GSXR kupa) mert ott is "tekergetheted" a csillapítást és aki tudja mit csinál az máris előnyben van azzal szemben akinek fogalma sincs hozzá ...
Aki jobban ért hozzá az legyen is előnyben, és ez ösztönözze a többieket, h ők is tanuljanak számukra új dolgokat !
Az anyagiakról megint csak nincs mit mondani, minden csupán nézőpont kérdése ...
Azt se feledd, h te 1 kész versenygépre ültél rá, azért ez valamennyi előnyt jelent azokkal szemben akik úgy kezdték összelapátolni a gépüket ...
Igazából mindkét irányvonallal egyetértek - legyenek olcsó költségvetésű gépek is - de legyen majdnem mindent lehet kategória is !
Ez nagyon egyszerűen kivitelezhető a külön értékeléssel (együtt indítva őket), amúgy is elég sok induló van mostanában akiknek a megszerezhető kupák a fő szempont, és így még több esélyük lenne rá ...

-Nem kell fáradnia senkinek annak leírásával, h semmi közöm ehhez, csak jó szándékból írtam, de azért el lehet rajta gondolkodni -
jön az ölbei nem tudod a dijkiosztora?
Sose volt másként, és nem is lesz.
kedves lecsó hadd kérdezzek valami, régebben emlitetted egy tipusnál a kormeghatározó, a megjelenés ideje most is ezt vallod?
de ez mindenre igaz, másik katba ugyanez lessz, csak a yamahánál kissebek lesznek a különbségek. Az a motor alapbol jó,lehet hosszú 1 es meg etc de a fögecó 6 váltojánál az utolsó 3 uaz azt hiszem. nem kell bele 2sik kuplung etc csak jol kell megcsinálni hálás darab.
A kettes képre írtam azt a frumunkra:
"Dani annyira gyors volt, hogy még saját magát is kikerülte:)"
Danikám tényleg tökéletes éved volt GRATULÁLOK! Ha pannónia mezőny kevés létszámú lesz, rám számíthatsz : Klónozlak
Dehogy van harag! :) Jó kép lett Sanyi!:)

A p20-ról meg annyit, hogy felesleges 2012 ben azzal harcolni! Megint oda jutottunk mint anno Édesapám idejében mindent lehet...Akinek pénze van megcsinálja akinek nincs az marad ott ahol eddig...Csak az az érdekes hogy a lengővillát mikor engedélyezték akkor nekem szegeszték a kérdést, hogy miért te mivel mész :)
Erre szerényen csak annyit, hogy merevített gyárival...Még a forgó rész is gyári műanyagos sz@r...Tűgörgőt még messziről se látott és ennyi! :)Magamba csak mosolyogtam hogy ezzel is jól ment az év...:)
És ezzel nem a szervezőket főként (Janit) bántom mert félre ne értsék... Hanem azok véleménye nem tetszik akik egyszer sem álltak a rajthoz és szavaztak Nekik jó mert nem építik át a gépet mert úgy csinálták...de nekünk hát na mind1 :)Idei év tökéletes volt mindenki mehetett aki akart és fizetett...Majd kíváncsi leszek a létszámra...
Ez van!

Teljenek Kellemesen az Ünnepek Mindenki Számára!
öregdió igazad volt ma került meg a 2 32 vhsa a szabónál,
szoval azért is mert nemsokára idetartozol
youtube:world biggest exthaus on bikes.
A Yamakka + ezért...
Spenót nélkül!
60 cm.-es seprűnyél közepére köss egy 80 cm.-es madzagra, 40 dkg. súlyt és naponta 1/4 órát tekergesd fel-le.
1 hét és
Nem áll jól Daninak!
Hö, ezért...
Hö, ezért...
Én Nándi (Györkös) p20-asával mentem kicsit, nagyon kellemes csalódás volt.
Régebben egyfejűvel mentem picit, az is tetszett csak az persze lassú, de élvezetes, sokkal kezesebb mint gondoltam.

A huszas meg konkétan tök jó, minden ellenkező hireszteléssel szemben a fékje is fog( a duplex) teljesen jó vele menni, azt hottem szögletesebb, de nem..
Amin kifejezettem megdöbbentem, az egy 125-ös csepel volt. Arról tényleg azt gondoltam, hogy libeg lobog, gynege, kényelmetlen satöbbi de nem.
erőre kb mint egy jó karban lévő 70-es simson, de határozottan lehet vele motorozni, sokkal kevésbé borzaszató mint az ember a vázra nézve gondolná.
Megmondom őszintén én nagyon szívesen kipróbálnám a Lecso vagy a Dani P20-át. Csak úgy kíváncsiságból.
Ez oylan rendeződős, alakulós kikristályosodós év lesz.
Forever Pannonia
Dani meg a yamaha. Kizárt. Nem is cép! Remélem nincs harag Dani csak megnéztem.
A szép kari fádat jól el csúfítaná ez a vasdarab,főleg ha a fádat fel kellene gallyazni alulról, hogy aláférjen! De inkább én is ennek a füstjét szívnám mint a csillagszóróét!
vowden minőség és/vagy olajozás