ha elvassátok a részleteket at átkosba munkaerő hiány volt
nem 400000 munkanélküli érdekes de igat . Jópárszor mentünk a soora besegiteni vagy összeraktuk az export motorokat a kisérletibe.
Dimma mester és mindenki. Egy kis nosztalgia Így karácsonyra. Lassan halad mert 1969- től nyomom de egyszer kész lesz. http://www.oldtimerhungary.com...
Fenébe, pedig már annyiszor megfogadtam, h nem netezek kapkodva mert így félreérthető vagyok és fordítva, de hát nem igazán sikerül
Láthatóan a Karácsonyi hangulat sem igazán érintett eddig meg, de talán még nem késő
A lényeget érthetőbben : Kiakaszt mikor nem a mondandóm lényegével foglalkoznak egyesek, hanem kiragadnak belőle nekik nem tetsző dolgokat ! Az is "boldoggá" tesz mikor ismeretlenül (mint pl te) ki akarnak oktatni moci versenyzésből . Pedig hát ... de mindegy .
Ahogy sejtettem megint össze lett mosva pár apróság amit most kiigazítok .
Az egyik, h sosem a Danira vagy pl a Szabóra céloztam, mert utóbbit nem ismerem, előbbi meg tök szimpatikus nekem így neten keresztül ! Szóval ne hozd fel őket, nem őket említettem meg . Eddig fogod ?
Belecseppentél egy több éve húzódó "balhéba" amit lassan kezdek unni
Unom az arcoskodást, a mellé dumát, ezért írtam, h menjünk együtt jó gyors bevállalós pályán, aztán úgy is kiderül ki a szájhős ...
Én még így is hátrányban vagyok az utóbbi években eléggé mellőzött aszfaltos motorozása miatt, de bevállalom .
Ha nem engednék ott a szervezők, felőlem mehetünk máshol is gyors hegyi részen, akár illegálba is .
Még ugy is karatézünk a 2 ünnep között.