Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

békés boldog karácsony mindenkinek.
Még ugy is karatézünk a 2 ünnep között.
ha elvassátok a részleteket at átkosba munkaerő hiány volt
nem 400000 munkanélküli érdekes de igat . Jópárszor mentünk a soora besegiteni vagy összeraktuk az export motorokat a kisérletibe.
békés boldog karácsonyt mindenkinek!remélem jövőre is találkozunk a versenypályákon!üdv dio
Szép Karácsonyt mindenkinek.

A 60-as évek elején még a 125-ös kiscsepelek verték a kéthengeres 4t hondákat, láttam.
Király vagy Sziszi !
Kösz
Du. folyt köv.
Nagyon zsír!
Látható már? Néha frissítést F5 rányomni mert folyamatosan újat töltök.
Jóvamááááááááááááá:)
Hát ez nagyon tanúlságos.

Amit a p20 ról betettél az meg elég rideg...

"csapágy minősgi problémák, parafából kivagdosott kuplungamella"
Hát szarból nem lehet sportmotort építeni.

Olyamivel kellett küzdeniük, ami normélis motorgyárban fel sem merült volna.
.....ja és egyszer kétszer is rá lehet kattintani....
T. motorosok keverék gőzös ünnepeket és újévet ezt a műhelysegédet küldöm mindenkinek vigyázat nagyon segitőkész.
Rá katt kis kép. Kijön nagyobbra. Megint katt akkor expoler módba látod. Teljes képet választod és akár nagyíthatod is. Lementheted is.
Na, ezt így ekllene, hogy ekkorára meg lehessen nyitni.

Szerintem, valahonnan szipkázod, és nema legnagyobb méretet teszed be, ezért nem lehet nagyítani olvashatóra
Ha rákattintasz még 1x. a képre akkor jö nagyba.
nem tudod nagythatóan betenni?
Így nem lehet a szöveget elolvasni
Dimma mester és mindenki. Egy kis nosztalgia Így karácsonyra. Lassan halad mert 1969- től nyomom de egyszer kész lesz.
http://www.oldtimerhungary.com...
Ennyi:)
Igazad van.
Fenébe, pedig már annyiszor megfogadtam, h nem netezek kapkodva mert így félreérthető vagyok és fordítva, de hát nem igazán sikerül
Láthatóan a Karácsonyi hangulat sem igazán érintett eddig meg, de talán még nem késő

A lényeget érthetőbben : Kiakaszt mikor nem a mondandóm lényegével foglalkoznak egyesek, hanem kiragadnak belőle nekik nem tetsző dolgokat ! Az is "boldoggá" tesz mikor ismeretlenül (mint pl te) ki akarnak oktatni moci versenyzésből . Pedig hát ... de mindegy .
Ahogy sejtettem megint össze lett mosva pár apróság amit most kiigazítok .
Az egyik, h sosem a Danira vagy pl a Szabóra céloztam, mert utóbbit nem ismerem, előbbi meg tök szimpatikus nekem így neten keresztül ! Szóval ne hozd fel őket, nem őket említettem meg . Eddig fogod ?
Belecseppentél egy több éve húzódó "balhéba" amit lassan kezdek unni
Unom az arcoskodást, a mellé dumát, ezért írtam, h menjünk együtt jó gyors bevállalós pályán, aztán úgy is kiderül ki a szájhős ...
Én még így is hátrányban vagyok az utóbbi években eléggé mellőzött aszfaltos motorozása miatt, de bevállalom .
Ha nem engednék ott a szervezők, felőlem mehetünk máshol is gyors hegyi részen, akár illegálba is .

Holnap Karácsony, holnap már békésebb leszek