igen, úgy fogom megcsinálni hogy marad az eredeti lendkerék alaplappal jeladóval az eredeti jeladóval szembeni fázistekercset megszüntetem a vasmaggal eggyütt két szomszédos fázistekercset össze kötöm-egy kis töltőáram csökkenés lehetséges-és annak a helyére teszem a másik jeladót+még egy cdi+két külön trafót utánna strogoszkóppal beállítani igény szerint példaként csak a kispolskit vegyük szemléltetésnek azért csühög össze vissza mert annak is közös trafója van persze jó az eredeti is csak nekem nem nagyon jön be.
Nyilván könynebben átüt, de a kondit azért töltögetni kell, az meg energia, akár hogy is vesszük.
Végül is nem egy nagy etvasz lemérni mennyit eszik nyomás nélkül.
HA egy bigyója van a rotornak, és 180 fokonként van elhelyezve a két jeladó, akkor mindegyik csak körönként egyszer ad jelet.
Egy robi jeladó 2-3 rugó.
Ugyan annyit fogyaszt. Nem igényel több gyujtásenergiát, mert a nem dolgozó hengerben akkor nincs nyomás, gyakorlatilag könnyen átüt. Viszont vagy kétágú jeladó rotor kell, vagy két jeladó tekercs, vagy spéci elektronika, aki egy jelből is számol kettő szikrát fordulatonként.
jaja.
VAgy két jeladó, vagy mint a yamaha gyárimegoldása, fél körönként szikrázik mindkettő.
Mondjuk akkor sokkal töbet fogyaszt, és hamarabb megmerül az akku.
Itt a száma:06 304762816 Üdv.
Én meg azt mondom, hogy ha alul, is, meg felül is cikrít, az egy trafós, akkor ugyanott vagy.
Nem
Én arra gondoltam, hogy egyetlen inverter etet két cdi-t amiket külön vezérelget a saját jeladójuk.
így mindkettő csak akkor cikrit amikor neki köll, és csak felül.
Egy jeladó tekercs, két jeladó rotor, egy kétkivezetéses trafó.
fogják kérni ugy zuzámmen.
Végül is nem egy nagy etvasz lemérni mennyit eszik nyomás nélkül.
HA egy bigyója van a rotornak, és 180 fokonként van elhelyezve a két jeladó, akkor mindegyik csak körönként egyszer ad jelet.
Egy robi jeladó 2-3 rugó.
Vigyek egy kesztyűt meg szemcsit egyszer ha arra járok?
Persze grátisz hogy megmaradjon a jó viszony
z megint oylan név mint a Szabó, hoy foylton keverni fogom:)
Én vizsont széria bárhol kapható elemekről beszélek.
Az inverter, a CDI a trafó, a jeladó mind kapható.
De persze isten ments, hogy ygőzködjek bárkit.
VAgy két jeladó, vagy mint a yamaha gyárimegoldása, fél körönként szikrázik mindkettő.
Mondjuk akkor sokkal töbet fogyaszt, és hamarabb megmerül az akku.