hát sztem a dioék is felfelé mennek, a verebek szerint a dani meg +1 350 épül , a legjobb amit tehetsz jössz a r5f fel 32 vhsb vel.
Megadom neked is a csö méretét ami a mostani verzió. A dani is kérte nem tudtam mért de most már világos.
lehet gyorsan menni a p20 al is lásd lecsó dani gyakorolni meg fogy ni kéne egy kicsit de ha neked igy jó akkor a menés öröme a lényeg. A többi csak adalék.
Oda kartam kilikadni, hogy vagyunk mink lelkes hobbisták ki több, ki kevesebb tehetséggel, és vannak a profik mint Gábor is, aki törpe kora óta mindenben indult, és rendszerint nyert is.
csiripelik a verebek dani 350 levegös yamahára ül,mostan készül neki. Talán teljesen másik kategoria lessz a p21 kupa bár oda benevnék ha lehet a kisszabóval a 250-s yamakkával.
Petró kötheted fel a gatyát.
Nem találtam hirtelen . Pedig japcsiban már kb 10 éve építenek 450 blokkos pálya gépeket, de csak speciál vázasokat láttam eddig .
Rajmund fényképezett vagy 2 ilyet régebben Imolai börzén, csak elvesztek multkor adataim és azok is köztük voltak .
Akkor majd cserélhetünk tapasztalatot .
Pl mennyire büfögi ki a váz a normális ütemszámú blokkot ?
Mit szól a típusidegen erőforráshoz ?
Szerintem szeretni fogja .
Mondjuk enyémben a blokk is Suzi lesz ... Japcsiban egész biztosan építettek már ilyet 450-es blokkal, rá kellene keresni .
Megadom neked is a csö méretét ami a mostani verzió. A dani is kérte nem tudtam mért de most már világos.