Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát sztem a dioék is felfelé mennek, a verebek szerint a dani meg +1 350 épül , a legjobb amit tehetsz jössz a r5f fel 32 vhsb vel.
Megadom neked is a csö méretét ami a mostani verzió. A dani is kérte nem tudtam mért de most már világos.
Dehogy állunk!
lehet gyorsan menni a p20 al is lásd lecsó dani gyakorolni meg fogy ni kéne egy kicsit de ha neked igy jó akkor a menés öröme a lényeg. A többi csak adalék.
Ezen még lehet változtatni, nem kerül semmibe
(nekem:)
Kisszabó vagyis Szabó Gábor András.
Mondom! Csak a 350-es. (-1 ami nálad van, vázastul )
Az nekem sincs.Sőt yamahám sincs:D
Értem,csak RD Yamahám nincs!
Mármint,hogy nem Ő
Nem
Üdv!Nincs RD Yamahám(pedig régen nagyon tetszet),attól még megkérdezhetem:Szabó a Bregyó akiről szó van?
Oda kartam kilikadni, hogy vagyunk mink lelkes hobbisták ki több, ki kevesebb tehetséggel, és vannak a profik mint Gábor is, aki törpe kora óta mindenben indult, és rendszerint nyert is.
DAnit nagyon szeretem, szimpatikus "úgy emberileg mind szakmailag" De nem egy súlycsoport Kisszabóval.
Pedig egy Szabó VS Dani csörte 350-ben izgi lenne . Mármint nekik, mi majd félreállunk ha lengetik a lengetni valót.
Supesingle név alatt futnak a világban ezek a gépek. 450-es cross gyári váz blokk.

http://www.motorcycle.com/prod...
csiripelik a verebek dani 350 levegös yamahára ül,mostan készül neki. Talán teljesen másik kategoria lessz a p21 kupa bár oda benevnék ha lehet a kisszabóval a 250-s yamakkával.
Petró kötheted fel a gatyát.
azért ,hogy ne legyek telhetetlen ezt az egyet elfogadnám
ugy ugy.
van belöle az usa-ban készül minden márkával spec egyedi vázba
bajnokság is van.
de neked beégett kipp szeleped a normális ütemszám2 azaz kettő.
Nem találtam hirtelen . Pedig japcsiban már kb 10 éve építenek 450 blokkos pálya gépeket, de csak speciál vázasokat láttam eddig .
Rajmund fényképezett vagy 2 ilyet régebben Imolai börzén, csak elvesztek multkor adataim és azok is köztük voltak .

Ez saját vázából van építve :

http://www.gptechllc.com/2008-...
Akkor majd cserélhetünk tapasztalatot .
Pl mennyire büfögi ki a váz a normális ütemszámú blokkot ?
Mit szól a típusidegen erőforráshoz ?
Szerintem szeretni fogja .

Mondjuk enyémben a blokk is Suzi lesz ... Japcsiban egész biztosan építettek már ilyet 450-es blokkal, rá kellene keresni .
Persze, h arról - de hát van olyan még másnak is, csak ők nem írtak cikket róla, az egy tucatmotor
155-160