valami alapkiirás kéne a hétföi megbeszéléshez,hogy legyen miröl tárgyalni aki nem jön az tehetne itt javaslatott.
Jövöre ha hagynak pénzt a zsebünkbe erre akkor a yamaha lessz az eggyik legnépesebb tipus a metönybe. Bár itthon sose forgalmazták, meg a leggyorsabbak is.
ex Drapal - erfolgreichster ungarischer Motorradrennfaherer aller Zeiten, Werksfahrer bei Bartol. 1. Modell mit Membraneinlaß und elektronischer Auslaßsteuerung, Stahlrahmen, 16Zoll vor+hi, Zubehör:3 Hummelzylinder, 2x Standardzylinder fabrikneu, viele Kleinteile. mailto:sv@freetree.de
VB 5.400 €
Rendek Róbert árulja. :
No-C208 Yamaha TZ 250 1977 Verkaufe klassischen Productionsracer Yamaha 250 TZ , Bj. '77, im original Zustand. Historische Daten über Vorbesitzer: János Drapál, Renngeschichte liegt vor. Das Motorrad ist rennfertig und in sehr gutem Zustand. Der Motor ist neu aufgebaut, alles neu, 0 km gelaufen. Sofort Einsatzbereit! Kann in Schleiz 26/27 Juni zu sehen sein. (Startnummer 9 Rendek) Weitere Fotos sende Ich gerne zu. Direct contact: Tel.:--0036209457451/ Email: Rendek Róbert [rendek.robert@t-online.hu]
mailto:sv@freetree.de
7.000€
Ennyi van a hirdetésben...
Már a multkor is baszta a csőröm , h pont te próbálsz engem beállítani hazugnak meg összeférhetetlennek , csak nem akartam tovább fűrészelni a fingot , de ezek szerint csak nem férsz tőlem (azért itt írom , mert az indexen kimoderáltatnak a vamzer haverjaid), hát legyen ahogy akarod !
Én mindig normális hangnemben kezdem , még ha sokszor gizdázok akkor is ! Te vagy aki folyton megtalál engem (fórumokon , fotógalériában , stb) hangulatot szít ellenem , kiforgatja a tényeket , és minden trükköt bevet ellenem amit a cionisták alkalmaznak ...
Na tessék , itt 1 bizonyíték , h milyen szemét vagyok , h motorversenyen versenyezni akarok veled és nem vagyok hajlandó neked megbocsátani :
Na jó. Eljössz Brezovára a jövő hét végén, elkened a számat, és megbocsájtok.
Előzmény: G.JANI (14085)"
Most akkor megbocsátottál a telefonhívás előtt , vagy nem ?
Mert ha igen , akkor ezt miért írtad később ?
A telefon beszélgetést nem idézem , mert arra nincs bizonyíték , tehát szokásod szerint úgy is letagadod .....
Elég ennyi kérdés kezdésnek ?
http://youtu.be/pSisMb_zXgA