Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos, bizonytalan a részvételem...
Ha 1 mód van rá,ott vagyok!
valami alapkiirás kéne a hétföi megbeszéléshez,hogy legyen miröl tárgyalni aki nem jön az tehetne itt javaslatott.
Jövöre ha hagynak pénzt a zsebünkbe erre akkor a yamaha lessz az eggyik legnépesebb tipus a metönybe. Bár itthon sose forgalmazták, meg a leggyorsabbak is.
az odáig ok hogy van másik rd de mikor lessz lebetonozva a kocsibeálló
Laci!

Egyenlőre tárgytalan a grimeca kerék, nagyon drága az euro.

Kadosa
Nagggyon régi!
http://www.siegertyamaha.com/
Van másik Drapál Yamakka is...
Yamaha TZ Power Valve 1985 "ex. Drapal"

ex Drapal - erfolgreichster ungarischer Motorradrennfaherer aller Zeiten, Werksfahrer bei Bartol. 1. Modell mit Membraneinlaß und elektronischer Auslaßsteuerung, Stahlrahmen, 16Zoll vor+hi, Zubehör:3 Hummelzylinder, 2x Standardzylinder fabrikneu, viele Kleinteile. mailto:sv@freetree.de
VB 5.400 €
Ez Piki sz@rja, és legjobb tudomásom szrint már elbótolta az angollal. Februárban legalábbis nála láttam a milánói börzén.
Most akkor még nem adta el? Vagy ez régi hirdetés?
Hü?

ez má miylenmotorezmá ez?

az e fék elég erős.
köszönöm
Rendek Róbert árulja. :
No-C208 Yamaha TZ 250 1977 Verkaufe klassischen Productionsracer Yamaha 250 TZ , Bj. '77, im original Zustand. Historische Daten über Vorbesitzer: János Drapál, Renngeschichte liegt vor. Das Motorrad ist rennfertig und in sehr gutem Zustand. Der Motor ist neu aufgebaut, alles neu, 0 km gelaufen. Sofort Einsatzbereit! Kann in Schleiz 26/27 Juni zu sehen sein. (Startnummer 9 Rendek) Weitere Fotos sende Ich gerne zu. Direct contact: Tel.:--0036209457451/ Email: Rendek Róbert [rendek.robert@t-online.hu]
mailto:sv@freetree.de
7.000€
Ennyi van a hirdetésben...
http://galerie.classic-race.de...
Ez egy unicum ! -Sör nélkül...
Nem vált be és festékszórót csináztak belőle...
a tz ről volna hirdetés? megnéznék még róla pár képet szívesen
ezmiez?
brake !
Esetleg, Suzuki RG 500 ?!
http://www.classic-race.de/?m=...
Már a multkor is baszta a csőröm , h pont te próbálsz engem beállítani hazugnak meg összeférhetetlennek , csak nem akartam tovább fűrészelni a fingot , de ezek szerint csak nem férsz tőlem (azért itt írom , mert az indexen kimoderáltatnak a vamzer haverjaid), hát legyen ahogy akarod !
Én mindig normális hangnemben kezdem , még ha sokszor gizdázok akkor is ! Te vagy aki folyton megtalál engem (fórumokon , fotógalériában , stb) hangulatot szít ellenem , kiforgatja a tényeket , és minden trükköt bevet ellenem amit a cionisták alkalmaznak ...
Na tessék , itt 1 bizonyíték , h milyen szemét vagyok , h motorversenyen versenyezni akarok veled és nem vagyok hajlandó neked megbocsátani :

"LAÖM válasz | megnéz | könyvjelző 2010.06.28 21:38:12 © (14088)
Azt a 7. helyedet meg sztem nekem köszönheted, mert ha jól emléxem a 7. helyről estem ki. A célegyenes végén, a jobbosban. Elkezdett esni az eső, engem meg elkapott a gépszíj, mert olyan jó helyen még sose mentem...

Na jó. Eljössz Brezovára a jövő hét végén, elkened a számat, és megbocsájtok.
Előzmény: G.JANI (14085)"

Most akkor megbocsátottál a telefonhívás előtt , vagy nem ?
Mert ha igen , akkor ezt miért írtad később ?
A telefon beszélgetést nem idézem , mert arra nincs bizonyíték , tehát szokásod szerint úgy is letagadod .....
Elég ennyi kérdés kezdésnek ?
vakinek ex drapál tz 7000eu
meg a hondások is yamaha blokkot tesznek be
annyiért
annyiért adtad el amennyiér a nyáron montad
az lessz csak azt nem értem ha van 1 vázam 1 blokkom és nem keresik már vagy 20 éve, nincs papirja miért nem lehet forg helyezni
mondta a győző nyáron beszéltem vele
Keressél ismerőst a rendőrségen, aki tud kutatni az adatbázisban.

De fele ennyi idő után is selejtezték, ez meg még papír alapon volt.
akkor nem vitte volna el, nincs ára most semminek, még mindig itt lenne. A Tibinek van egy szép Suzuki Gt 750-e, övé az egyetlen az országban.