Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DDD:)
Tudom, egyiken sincs.

Írja, hogy 300-as féket szerel fel. Milyen a típusa? Költségvetése?
Nincs jelentős motorfék ezeken a kéttéken.
Milyen motor fékét faragod bele?
na most race km az nem sok, de nézd meg ha nem log kár hozzányulni.Inkább tavasszal fogyozzál rolad több kg lejön mint a yamahárol, lehet rá 1000 lukat furni akkor se lessz 2-3 kg-nál több
ami lejön.
Már belepróbáltam,tényleg jó!
A vidi később lesz,mert még szét sem borítottam a blokkot...
Vágdosom a dkg.-okat a vázról,futóműről,hosszítom a lengővillát,új (övegszálas) sárvédőt teszek fel,+ nagy féket (300). A fékről még Lecsóval konzultálnom kell!
De első, a főci felújítás! 40.000 Km.-el vettem a motrot(km. spirál nélkül) + 2 verseny szezon van benne! Az idei 2,5 racét nem is számolom...
Ez a terv...
yamaha rd,dt 125-höz berugókar+szerkezet elaó ár 5eft
szacsomotor@freemail.hu
petro és mikor teszel fel videot hogy a 32-el hogy muzsikál.
még a flansni is jó
Höh, köszcsi!
beszéltem a petró bandival ö is annyiért fötengelyezik a simsonnál mint a tábori azt 500m van töled. Az összes yamahát ö csinálja.
Nafene:)
már ugy gondolod 2012 re. Beszéltem a lecsoval mehetek a promo anyagért?
Bár nagyon kevesen indulnak az AA versenyeken tőletek. Nyilván pénz kérdése ez, sajnos mindenkinek fogytán van. Ha megnyerem a lottó 5-öst, ingyen versenyeket rendezünk éveken át! Sőt, a dobogósoknak pénzdíjat is adunk!
Szerintem is ez lesz a jövő, de lehet, hogy idén kicsit lazább szabályokat engednénk. De még az is lehet, hogy sima AA szabályok lesznek.
létezett gyári350es 3 hengerrel tz
Jáááj,háá ölég nékem a kéthöngőr! Még, sok is!
Tsak kivagyok rá váncsi mi a f@széé furkálják ki a falsnis részt?
Jobbak keverje a nyálat?
Háromhengerst e csinyász?
Megvannak az etetők...
Ki tudja miért vannak kifurkálva a falsni oldalak?
semmi jóra.
A műszaki kiírással nincs is baj csak az AA. kategóriái nem megfelelőek a MAMI versenysorozathoz. A Pannónia széria ,speciál paramétereit a MAMI nak kell kiagyalnia! Magyar termék,Magyar verseny,MAMI kiírás...
-Szerintem!
-Vagy, nem?
-Nem értek hozzá!
Nekm is, föleg, hogy nem indultam, de ha mostantol szeretnek akkor tudnom kene, hogy mire keszüljek.