Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meg itt vok én is aki határozottan tudja,hogy hol a helye a 2t-nek .
Sztem ennél itthon jobbat csinálnak. (sőt biztos )
Benelli 2c vagy MotoBi 250 2c. Jól tudod, ua mind3.
Egy kis érdekesség Frank-Peter Wesslau. Németország
http://www.oldtimerhungary.com...
És a Benelli 250 3C. Ugyan az mint a guzzi.
A yamaha meg adler, aztán akkor mi van?
Ha mindenáron 2t/2c-t akarsz vegyél guzzit, jobb az mindkettőnél.
ez így ok ha minden igaz akkor jövő nyár környékén a dízel dnyepr próba lessz ha valakit érdekel mindenki mehet vele.
Nem sürgős. Egyébként biztos hogy csak érintkezés hibája van az ypvs-nek, mert ma mentem vele egy kőrt végig jó volt, csak az udvaron állt le. érdekes gogy hátú egy utcai Heidenau gumi van rajta, nyáron még harmadikba is pörgött alatta, most a hidegbe meg majd nem hanyatt vágott. Majd tavaszig ki legózom.
ezen a forumon vannak hondások mz-sek pannonásbol meg egy kazal különben is a p20 az yamaha ivadék.
na csájoka legalább te odafigyelsz az oldal tipus tisztaságára de szerintem a p20 még max belefér szerintem túlnyomórész az emberek lelke mélyén még benne él.
ki se megyek hideg van.
Üdv! Nyáron mikor ott voltam, beszéltünk a 31k fej idom plexiről, ha télen több idő lenne, és elő kerülne, meg köszönném.
ne hogy azt gondold
a 20-ashoz meg van szinte minden, pár apróság kell, és nagyon sok türelem. Az lc eladása fájdalmas volt, nagyon szerettem azt a motort, de meg volt a helye az árának. Aztán elhoztam ezt, de ennek is menni kell. Be kell érnem 2 motorral.
b@sszus aszittem csak ketten vagyunk bocs de nem ismerem a fontossági sorrendet kettőnknek annyi lóerejevan hogy nem tudnak kikezdeni.
Psszt, ez rd fórum, kitagadnak.
Szia! Ki öntöm belőle ha gondolod!
Hali Cibor. Pont ma néztem az RD-tet. Nagyon frankó, sajna vízes. Pedig jó lett volna.
aszittem nem lessz több rd azt montad a p20-ra koncentrálsz
Ez csúnya volt. Lehet nem ennek az istennek az idejében, egyre nagyobb a szegénység...
Cááááá:)
ahogy elnézem a pilotákat ideje motorra ülni.