Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 70-es években még nem volt ritka egy korai nem is érdekelt senkit csak guruljon nekem 84-ig volt úgy egyszerre húsz is nem volt gond 1-2 ezerért vettem darabját a p20 miatt kellett otthonról elköltöznöm egy darab csavar nem maradt a sokból csak forgalmik.
Igen , ezekre gondoltam , ezeket már láttam .
Ha jól tévedek , ezek második generációs alu hengerek .....
Mondjuk az a 66-os kiadás is eléggé hihetetlennek hangzik , de lássuk a fotóját , akkor kiderül !
Gyuribának volt régebben olyan is , elég ritka darab , összesen 10 készült belőlük .......
1980-as gyári P20-as ?
Ismét tanultam valamit .....
66-os P-20-rol beszélsz?
Amelyikkel tavaj, és idén (ducati). Leht rola szo, de arra a startvonalra el is kéne merészkedned:-)
szerintem ennél nagyobb összevisszaság nem is létezik nekem volt egy nagyon korai kiadás kb 66-os évj avval iszonyúan sokat mentem húztam neki rendesen benzin nem számított bírta a benzines zil 8-10 liter simán csak apróbb hibák voltak de volt egy 74-es de katasztrófa volt bár mit csináltam vele mindíg lerobbantam elég nagy volt a szórás.
ja zalkás gyári tz 250-es hkar
Üdv. Én megyek. Piát a nőket te állod a füvet viszem én.
gyárilag?
csak aszar kép van róla. 1980-ba már yamaha hajtókarral volt szerelve igaz nem is volt vele gond
és te melyikkel indulsz? Azt a vashengerest majd megnézem,
ha ott áll astartvonalon.
várlak szeretettel jövöre.
A taiwani dugo csak6000, de attol csak olyan szar lesz mint egy yamaha:-)))
vashengeres yamahagyilkos P-20-at, meg egy ducatit, meg egy simsont es egy mz-et
Rendben , csak erről a képről nem ismertem fel a proto alu hengert , mondjuk eléggé gyenge a minősége ....
De akkor is szégyellem magam , eddig azt hittem , h legalább a 20-asokhoz értek valamit ......
Sziasztok!

Az utóbbi időszakban egyre nagyobb vita alakult ki a jövő évi technikai kiírással kapcsolatban, a veterán és a Pannonia kategóriákban. Szeretnénk összehozni egy megbeszélést ebben a témában, melyre szeretettel meghívunk minden érintettet, és érdeklődőt.

Helyszín: MAMI SZKI 1149 Bp. Angol utca 36. 2. emelet
Időpont: 2011.11. 28. 17 óra.

Lecso
veszel 1 250-est az ebayon meg 350 hengert hfejet és már 350-es lehet a motor.
jani egy is elég belöle, minek több. Drága hozzá minden. A visekó dugó db ja 26000. Azt csak az is egy motor.
pink motors tatabánya a googli kiadja a tel számát. már ugy érted
hogy keverékkel ment, meg kell mérni a dugot atr meg omega motor
gyöngyüs tkrj dugó. teljesen jó. De a cibor tudja ezeket.
már drága lett a levegös lc 250-est 350-es kapsz még itthon is 200 alatt rendszámosat,
elökerültél, már csak te hiányoztál, mit restelsz hogy dugot mérsz.
egyébként abban a traktorban rd blokk van, csak rá kalapálta a difit.
Ezt mondom mindig én is , meg , h a sok huje Pannóniással csak a baj van

Akkor most Gyuribának csak egy 20-asa van , az a tárcsafékes a képen?
He-he-he