Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosítok: pannonia főtengely, kx500 hajtókar párosítás
Jaksi Csaba.

Egyenlőre az egyhengeresbe ölöm a pénzt, +lakásfelújjítás, berendezés, gyermekvállalás...... úgyhogy nem nagyon marad még erre sem, de jó lenne kerékre állítani tavaszra. Azért köszönöm.

Az egyhengeresre ha tudsz hengerfej betétezést jó áron akkor az érdekelne. (eddig 25.000.-Ft os ajánlatom van.) Meg a kx500 alsó hajtókarcsap készítés, főtengely szerelés, centrírozással érdekelne.
Mozi! Igaz hogy Suzuki ,de jó...
Lecsónak szeretettel!
http://youtu.be/kVzowQuFzCI
rossz a forum cim ez rd néha beesnek más 2hengeressel rendelkezök is.
felszabadítok pár p20 cuccot.akit érdekel,jelezzen.most két váltóalaplap van terítéken! aki a "legtöbbet"adja,viheti is!
csinálni kell nem ördöngösség
Hali. Csutka kormányt tud valaki a kis xfaktoros 125 RDm-re?
Ne viccelj már Dani ! Veled mi bajom lenne ? Akkor nem hívtalak volna mocizni .....
Az indexen van 1 idióta aki mindig megtalál , ráadásul kurvára hülye a teknikai dolgokhoz , szóval duplán "imádom" ........
Nem akarok ilyen barmokkal foglalkozni , majd lerendezem vele személyesen , hátha abból érteni fog .
Ha legközelebb jöttök erre elnézhetünk 1 ismerőshöz , vannak (legutóbb még voltak) cuccai . Régebben még jó árban mérte őket , de mostanában kezd drágulni , viszont még így is a börzés árak alatt adja ..... Vagy ha megmondod mi kell még , akkor megveszem neked ha arra járok , úgy is akartam még én is pár cumót . Most télen kevesebb a melója , tehát biztosan kompromisszumképesebb

Télleg , mi a neve annak a földidnek akinek 09-es RMZ450-ese van (a tesójának meg kawája) és vette bele amcsiból a részing showát ?
Te most rám gondolsz?
Akkoriban én még nagyon ifjú motoros voltam .....
Mielőtt tárcsám lett ,sokáig csak ábrándoztam róla , mert az új drága volt .
Elárulod, hogy a grimeca hátsó agy, milyen motorból van kibontva?
azt hiszem a jövö még inkább a pénzröl fog szolni,de ez a demokrácia.
most olvastam a motor traderbe pannonia p20 cserélne rd-re
mi történhet még?!
Ok, beszéltem vele én is.

Köszönöm a lehetőséget. Egyenlőre az egyhengerest faragom. De lehozatom a vázat, legyen kéz alatt.
Jó volt ez a téma itt , itt csak hozzáértők vannak(voltak eddig) .....
Beszélj a barommal mert már nagyon unom a sötétséget , ha nem hagyja abba következő börzén megkeresem és szemen köpöm !
Ez oda tartozott volna legfőképpen de szerencsétlen módon itt kerekedett ki!
Nem szabadítottam ide senkit!
Andris , nem értem miért kellett a Pancsi V fórumba belinkelni , h itt mi zajlik ? Ez nagy hiba volt ! Most ide szabadítottad azt a jószágot aki mindenbe beugat de fogalma sincs semmiről ........ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
+ A jappán GP 500-ban!
Hogyne tudnék ! Ha van VHS lejátszó akkor akár én is (az enyém eszi a kazit ) .
Ja ja , most nézem , h jól mellé nyúltam ......

Nem az a lényeg , hanem az , h bunkózol , velem , velük , meg azokkal akiknek tárcsájuk van , most csak leírtad miért .......
Jövőre szűkös lesz mert ha tovább drágítják az üzemanyagot se Kalocsára se Pócsra főleg a Szlovákringre nem lesz egyszerű eljutni...
Sajna tankot kell cserélnem...pedig úgy tetszett már nekem így.
A fékről meg ne is beszéljünk mert keresztül húzza a számításaimat a szabályzat :S

Üdv.: Marmoly Dániel
A kalocsai pályát én is szeretem, de kevesen jönnek, ezért igen ráfizetéses.
Máriapócs úgyszintén, pedig az az egyik kedvencem.
Idén ennyi újoncunk volt.
winkler Tomi (ő nyerte a BAlassagyarmatit)
MAnzel Dani (MW csapat )
Gattyán Levente (ő ment ez én számommal gyarmaton)
Ádi (végigment minden racén, kék motor)
Istenes Imi (jó helyről pofáraesett gyarmaton kb úgy mint Petró)
Hegyes Sanyi (Máriaőpócson ment csak)

Szóval azért vannak emerek, de tényleg nem sok.
NAgyon drágáka motorok, elszaladtak az árak, ezrért lett a széria kategória.
(az ülésvas téma meg zabhegyezés szerintem:)
Valószínűleg nekem címezted, ezért válaszolok.

Se te, sem az ismerőseid nem keringetek a Mami kupa körül. Tehát kibiceltek. Azoknak pedig tudod mit szoktak mondani?

Bárki indulhatott eddig, Most pedig az eddigi indulók ezeket a szabályokat szeretnék.
Ha ezt nem érted, sokadszorra sem, nem tudok mit csinálni veled.