Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon egyszerű : Összejöttök úgy 15-en (vagy többen) , aztán kibéreltek egész napra 1 kisebb pályát , ott aztán versenyezhettek , pontozhattok , meg bármit csinálhattok kedvetekre ......
ha az én motoromra gondoltál/már pedig más nem megy ts-sel/akkor el vagy tévedve szigoruan 250es 70es furattal gyári főtengellyel,ha nem akkor sorry/de a tehenek dögöljenek azért/
Hát most akkorát csalódtam benned !
Te a VERSENYZŐ , aki ha összevész a neten az emberekkel , rendre valami versenyre hívja ki őket , csak épp tőlem , a hobby motorostól tartasz ?
Ne mond már , mert még a végén elbízom magam

Ugye ugye , utólag milyen könnyű okosnak lenni , de kit érdekelnek a múlt heti lottó számok ?
Hát, én egészen más érzelmekkel mentem oda. Kajak leszartam, hogy ott vagy-e. És ehhez tartottam is magam egész nap. Előtte való napokban valamikor felhívtalak, hogy ha találkozunk tegyük ezt normális hangnemben. A mai eszemmel erre már nem kérnélek.
lenne egy kérdésem!
sok ember "farag" etz-t,ts-t.meg mindenfélét....(mert faragni jó!)vannak akik azértnem csinálnak,mert nemnagyon tudnak sehol menni!az lenne a kérdésem,h. ezt hogy lehetne megoldani?
TS helyesen
a TAS az nem csak az etz
Az ETZ youngtimer, nem Classic.
Nagyon gyengék az érveitek , ezek mit sem érnek a felétek suhanó 12-es Rottweil ellenében
Jó kemény a hátsó gumi.
tényleg és mi lessz az mz-kel ami nagyobb mint 250?
Én nem szoktam beszólogatni, nem tettem most sem.
Nem fogsz belevonni egy parttalan vitába.
Ezeket még beteszem lefekvés előtt , kib jó képek .
Kanyarbemenet vizen , és kanyar , by Pike :
ez a 750 es mindenhol hoditana
hat itt is csak szarazsag van,de ha esne,meg jobban csuszna a level az erdoben
Amcsiban is hódit a nosztalgia ......
Hehhe , még jóhogy , alig húzom neki de az eleje mégis úgy áll mint a zászló
Az első futómű hihetetlen jó lett , fele annyira sem fáraszt és sokkal stabilabb .... Csak ez a kurva por .
ne idegeld mar magad ennyire
Ja még annyit , h ahogy elkezdtem fórumozni , az első perctől kezdve azt írtam , h nem akarok versenyezni , csak szeretek gépet faragni és jólesően motorozni . A fent említett , a Mpócsi eseményig belefért , h ha van kedvem akkor indulok néhány versenyen . Arra a listára sem én írtam fel a nevem , akkor szóvá is tettem , szóval ezzel sem nagyon kellene vádolni .
Köszönöm szépen
aztan csak ovatosan a 450 el Janikam!
Zoli , és neked miért kell beleszólni ? De ha már beleszólsz , akkor miért nem maradsz tárgyilagos ? Sorold már kikbe kötöttem bele én (azokat kivéve akik óriási baromságot írnak vagy régebben ők kötöttek belém ) ! Nem hinném , h sok név akadna .....

Nem akartam , de most már leírom az említem Máriapócsi eseményt az én szemszögemből is , egybe az egészet ( részletenként már volt az indexen ) , mert már kurvára unom , h mindig én vagyok a bűnbak !

Tehát 2008 , 1 hónap múlva Finta Béla emlékverseny , mondjuk Vincze Sanyival a szervezőnek , Krisztiánnak , h elmennék Béla tiszteletére kicsit mocizni úgy jólesően .
Mondja rendben , nagyon jó !
Aztán Krisztián kitalálja , h feldobja a netre reklámnak , h én is megyek "versenyezni" , mert hát a sok netes haragosom majd mind meg akar leckéztetni és ezáltal felfut a nevezők létszáma ......
Nem örültem neki , de mondom rendben , viszont akkor én mindenképp csak a 20-asok közt akarok menni és nincs időm variálni , csak a 17-es kerekes , 310-es tárcsás gépem van bevethető állapotban (jobban mondva akkor rendeltem meg a wössner dugókat) . Mondja minden rendben , ha megígérem , h megyek akkor még a nevezést is elengedi . A szavamat adtam rá !
Ekkor már anyám eléggé beteg volt , de 2 héttel a verseny előtt sokkalta rosszabbul lett , mondhatni látszott , h ez már az utolsó stádium ...... Az utolsó héten összesen kb 1 napot alhattam , (nem kívánom senkinek) de az utolsó előtti nap az egyik dugó még érintetlen volt . Az utolsó nap éjjelén fejeztem be és raktam össze a gépet fent a folyosón , mert 20 percenkén benéztem anyámra . Gondoltam is , h ilyen fáradtam , stresszesen , biztosan elnézek valamit és jól beégek majd mert szétesik .
Persze reggel Sanyi meggondolta magát , az ő buszával mentünk volna ..... KLaci jött értem 100 km-ről . Nem látszott rajtam , mert próbáltam kikapcsolni mindent , de végig ott volt bennem , h csak nehogy akkor haljon meg anyám mikor nem vagyok ott , mert azt még nehezebb lett volna feldolgozni , mint így ......
Másnap este halt meg , én meg előző nap vasárnap ott voltam a Finta B emlékversenyen , csak mert megígértem ......
Gondolhatod mennyi kedvem volt motorozni , az oda úton is végig a gépet szereltem (akksitartót készítettem , aztán azt fel a vázra , stb) , még így sem lettem kész . Sőt az egész motoron jól látszott , h szó szerint össze van hányva . Azért a befejezett gépeim kicsit jobbak , de hát ez volt akkor , a gondjaimat pedig csak szűk körben mondtam el .
A lényeg , h betettek X-be , a supermotosok versenyrobisok és elszánt MZ kupások közé , de nem érekelt annyira , mert Lecsó is be volt ide nevezve , és ugye a közönség azt várta , h egymásnak feszülünk .
Reggel mentem a géppel úgy 1,5 km-t , csak , h legalább egyszer meg legyen melegítve mire oda érek , aztán ott is megmelegítettem egyszer . Persze 1 edzést lekéstem , de nem volt gond , mert annyira nem éreztem az egészet , h bármennyit mentem volna , sokkal jobban akkor sem ment volna . A kedvencem az a hajtű volt ami kb olyan volt mintha az előszobámból befordulnék a nagyszobába az erkélyajtó felé . Az egész nap alatt egyszer nem bírtam rendesen bevenni .....
Mindegy , lassan körözgettem , próbáltam megtalálni a pálya ritmusát , gondoltam nem baj ha azt hiszik ez a max tempóm , majd a futamon összekapom magam . A futamra elkezdett esni az eső , eredetileg úgy terveztem , h ha esik legfeljebb nem indulok a slick gumival , de ott már úgy voltam vele , h inkább fejre állok , mintsem fososnak nézzenek . Na meg eszembe jutott a példaképem , Drapál , mikor nem volt pénze vizes gumira és az időmérőn slickkel verte el esőben a világ legjobbjait . Kiötlöttem 1 tervet is a versenyre , mert láttam , h Lecsó nagyon fél a vizen és , h a 16-os sűrítése nem igazán vált be ...... Az volt a terv , h az "egyenesbe" beteszem mellé féktávon belülről , mert a gépem gyorsabb volt , ezzel még jobban elbizonytalanítva , aztán a kanyargós részeken próbálok előtte maradni , vagy nem lemaradni ha esetleg a kanyargós részeken visszaelőzne , h az egyenesbe újra betegyem ......
A futamon aztán egyedüli Pannóniás voltam , igazából nem volt motivációm , a többiekkel szemben nem sok esélyem volt .
Szóval a lényeg , h majdnem kitettem a lelkemet ezért az eseményért , jól meg lettem szopatva , ja meg még köcsög is vagyok , meg szájkaratés , meg csak tépem a számat , nem megyek semmilyen versenyre ........
Mégis mit vártatok , meleg hógolyót ? Ezek után még egyszer leszek olyan hülye , h hagyom magam megszivatni ?
Zoli , erre azt mondom , h elmehetnek a faszomba azok akik háttal nézik a filmet !
Nem kell ez nekem , inkább felülök a 450-esre és szabadság

Ma is csaptunk 1 óvatosat a haverokkal :
kellett nekem aktivitásról makogni.............
üdv mr morini!a hideg meghozta az aktivitást az oldalra!viccet félretéve véleményezést szeretnék majd egypár ütemhiányos alkatrészről ha tudunk valamikor ütközni/tudom 26+áfa de bevállalom majd kereslek telefonon
Vagy, a versenytáv feléig teljes sebességgel megyek és utána fokozatosan felgyorsítok...
szasz peti!csak csak előkerül mindenki aki érintett!kétbetüst beizzitottad már?hétvégén lehet járok feléd meg a lacival is lenne beszédem majd csörgök! egyébként ismét jól beszélsz