Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...annak ellenére hogy olajzás nélkül motoroztak vele utánna még én is amíg rájöttem hogy miért csörömpöl benne a főtengely ami pedig még eredeti és ennek ellenére azért még megy ahogy csak ki tellik tőle és nagyon üzembiztos még a giguli fesszabályzót is jól tűri csak azt a kib@szott úszótűt tudnák újat szerezni közben kössz hogy írtál.
Amúgy egy papíros 350-est (classic), amelyiknek a blokkjához nem kell nyúlni, kb mennyiből lehet megvenni?

Vagy érdemesebb kintről hozatni?
ne sajnáld az rd külömb egy pár lépcsövel. Tudom van még 1 db
p20 még a gyárbol nem boltbol, de ez 2 világ. yamahábol meg sok van mert 3-4 éve bagóert volt vehető. A 30-40 éves ftengely még hibátlan a yamnahába de a p20-nál nincs egy igazi belöle.
asszem valami félreértés adódott az rd-t 140ért vettem a p20-as csak a szívügyem talán egyszer azért veszek egyet pár haver már dolgozik az ügyön.
arról van szó.
A képen látható piros yamahára gondoltam.
nem sokat vesztettél csak a p20 illúziója miatt vettem meg ezelőtt 25 éve hegyekben állt de azért közel hét kilót elkérni egy 20-asért bár mikor megtudnám venni de ennyi pénzért már bocs.
Jó lekéstem erről a mociról, Te vetted meg?
ha jól emlékszem valami tatabányát mondtál de nem adtál telefonszámot.
A Pinknél van, csak épp akkor nyáron nem volt mikor ott voltam. hívd fel őket.
helló csab nekem csak kettő van de abból is épp elegem van újat égen földön nem kapsz a soroksári úton azt mondták már nem gyártják talán valakinek elfekvőben van azért akarok valami mz stb belebarkácsolni a szivart meg felraktam 6 ezerig alig van hangja utánna meg akkorát szól még nem probáltam ki mert még az első lábtarókat nem raktam fel de jól kib@sztál velem akkora munka apám ne tudd meg de f@szául néz ki az biztos de azért kössz hogy rábeszéltél.
Szia Flóri! Mi a helyzet veled? Nekem van egy csomó de mind át enged. Újat vegyél.
gyerekek utolsó reményeim vagytok kellene nekem rd 250-es hez 78as évjárat úszótű 2 db új komplett vagy milyet lehetne beletenni kössz mindenkinek.
Gyári!
Kösz!
majd lessz böfögés hogy ür fékkel mész.
a kisszabó meg 95 tisztára ugy néz ki mint egy behajtó.
Tényleg ugy csináljuk mint az f1-be mindenki mérlegel azt lesulyozzuk a kicsiket.
a suzukié stimmel rá azt nem kell adapter
Ok. Nekem a dobfékeken jár az agyam, azt hittem találtál valami hatalmasat:-)

Szép a géped, ízléses. Gratulálok.
Januártól mocorogni akarok mert 90 kg. színtiszta vidéki vagyok...
Egy 300-as tárcsát csavarozok a gyárira (szétszedhető) és faragok egy adaptert az alsó munkahengerhez...marad majdnem minden gyári.

Ok. Bocsi, járatlan vagyok ezen a téren.

De most gondolkozom, az RD-k tárcsásak, azt hittem talált egy jófajta dobféket 300-asban.
Semmi.
ez afféle angol humor volt, aminek az a lényege, hogy fa arccal szándékosan félre kell érteni valami nyilvánvalót
Mi a probléma?