...annak ellenére hogy olajzás nélkül motoroztak vele utánna még én is amíg rájöttem hogy miért csörömpöl benne a főtengely ami pedig még eredeti és ennek ellenére azért még megy ahogy csak ki tellik tőle és nagyon üzembiztos még a giguli fesszabályzót is jól tűri csak azt a kib@szott úszótűt tudnák újat szerezni közben kössz hogy írtál.
ne sajnáld az rd külömb egy pár lépcsövel. Tudom van még 1 db
p20 még a gyárbol nem boltbol, de ez 2 világ. yamahábol meg sok van mert 3-4 éve bagóert volt vehető. A 30-40 éves ftengely még hibátlan a yamnahába de a p20-nál nincs egy igazi belöle.
nem sokat vesztettél csak a p20 illúziója miatt vettem meg ezelőtt 25 éve hegyekben állt de azért közel hét kilót elkérni egy 20-asért bár mikor megtudnám venni de ennyi pénzért már bocs.
helló csab nekem csak kettő van de abból is épp elegem van újat égen földön nem kapsz a soroksári úton azt mondták már nem gyártják talán valakinek elfekvőben van azért akarok valami mz stb belebarkácsolni a szivart meg felraktam 6 ezerig alig van hangja utánna meg akkorát szól még nem probáltam ki mert még az első lábtarókat nem raktam fel de jól kib@sztál velem akkora munka apám ne tudd meg de f@szául néz ki az biztos de azért kössz hogy rábeszéltél.
Vagy érdemesebb kintről hozatni?
p20 még a gyárbol nem boltbol, de ez 2 világ. yamahábol meg sok van mert 3-4 éve bagóert volt vehető. A 30-40 éves ftengely még hibátlan a yamnahába de a p20-nál nincs egy igazi belöle.
Tényleg ugy csináljuk mint az f1-be mindenki mérlegel azt lesulyozzuk a kicsiket.
Szép a géped, ízléses. Gratulálok.
De most gondolkozom, az RD-k tárcsásak, azt hittem talált egy jófajta dobféket 300-asban.
ez afféle angol humor volt, aminek az a lényege, hogy fa arccal szándékosan félre kell érteni valami nyilvánvalót