En sz.tem az A-A kiirásba szinte mindeggyik belefer, v minimális alakitással. Ezen felül, meg engedekenyebb is. Viszont, ha uj szabályokat irunk, az megint csak ide lesz jo, es ha máshol is indulni akarsz, kezdheted a faragást elöröl....... szerinted(ezen az osztrák szaron nem találom a kerdöjelet)
Ugyan ebbe a csapdába estünk bele mi iis.
nekiálltunk oylan szabályokat faragni, hogy minél többen el tudjanak indulni.
ennek következtében a rendszer egy kényszer, ami kissé torz, de nem lehet most már tabularázát csinálni, mert akkor kieseik a mezőny fele.
Merthogy szép lassan oylan motorokat reszlt mindnki, amiyleneket lehetett.
Ez kb az, hogy melyik ujjamat harapjam meg.
HA fiygelmenkívül hagyják a már meglévő motorokat, jó egy évig alig lenne mezőny, amíg a versenyzők utánamennek a szabálynak a motorokkal.
Akkor meg uyge a rendező megszívta.
(és jövőre, mire lennének szabályos motorok, már nem rendez semmit)
Ha meg az van mint most, hogy a meglévő motorparkhoz vannak igazítva a szabályok, akkor arról meg kiderül, hogy en nem annyira szabályos:)
A mami.hu-nak szeretnek reagälni: Miert nem jok nekünk az A-A szabälyok? Ki sem kellene talälni,es akinek kesz a motorja az akär itt is, ott is tudna indulni, nem kellenne mindenhova ujat faragni.
Gyuiribá , én ezt a vitát már akkor abbahagytam amikor még el sem kezdtük ....
Nyilván ezt csak azért nekem írja , mert tudja , h a másik fél kompromisszumképtelen ....
Mint ahogy előzőleg épp írtam , én nem haragszom . Én már rég elfogadtam őt ilyennek , hányszor írjam még le ?
Én nem harcolok , én viccesen érvelek ! Ha pedig nem értik a vicceimet akkor nem kell erőltetni a párbeszédet velem . Ennyi .
nagyon egyetértek veled,így ismeretlenül is! ! ! ! !
félre a haraggal,meg a multbéli sérelmekkel!
van még "pár évünk"aztán vége! sajna.annak örüljünk ami van,és ne azon veszekedjünk,ami nincs!ígyis van elég baj,ebben az országban,legalább mi tartsunk össze!mindenkinek lehet rossz napja,és lehet pont azt fogjuk ki a másikban!de mindenki gondolja végig,minek haragudni?az nem vezet sehova........
mindenki segítse a másikat,és ha jót nemtud tenni,akkor rosszat mégúgyse tegyen,márcsak azért se,mert nekünk se esik jól,ha ok,és jog-talanul bántanak vádolnak!köszönöm,csak ennyit akartam mondani.
Mivel én a youngtimer-ben vagyok érdekelt(RD 350 YPVS) hiányolom a kategória emlegetését.Mivel jelenleg talán ez a motor lelhető még fel nagyobb számban és még megfizethető áron,e tényből kiindulva azt gondolom,hogy ez a kategória létszámilag könnyen fejleszthető.Természetesen világos kategória szabályok kellenének ide is.Nem szeretnék jövőre is kakukktojásként és jóindulatból megtürtként szerepelni a többi motor között.Gyarmaton lehetett látni,hogy lennének még rajtam kívül is YPVS-ek.
Azért írom neked, mert téged személyesen ismerlek.
Nem tudom mi volt köztetek az alapprobléma, de évek óta harcoltok, minden fórumon.
Tudjál megbocsájtani, elengedni a vélt vagy valós sérelmeket. Ne harcolj feleslegesen, az energiádat ne pazarold, mert senkinek a szekere nincs előrébb.
Ismerlek, segítőkész ember vagy, komoly szakmai tapasztalattal. Ne pazarold az erődet. Mint mindenkinek gondolom neked is megvan a magad személyes baja, nehézsége az élettel, arra fordítsd. Ne a másik sportolóval való harcra.
Frecska Janit telefonon kerestem a T5-ösöm feljavítása miatt, ismeretlenül is többször visszahívott, minden kérdésemre válaszolt, segítőkész volt, segített. Nem hinném, hogy olyan ember, akivel így kellene egymásnak feszületek.
Ha volt olyan, hogy békejobbott nyújtott, gondold át, szerintem illene viszonozni, legalább egyszer. Ha nem akkor meg, legyél úriember, és tedd meg te, így vagy úgy.
Ne próbáld kimagyarázni , mert csak jobban belekeveredsz !
Andrissal viccelődök , h tárcsafék , öröm és boldogság - erre te beírod nekem ezt :
" Az azért ugye nem lesz baj, ha a Mami kupában nem kap pontot ugye?"
De miért nekem , mikor szerinted semmi közöm az egészhez ?
Andissal már jóval előtte megbeszéltétek , h nem kap pontot ....
Akkor miért nekem írtad ezt ? Jaaaa , mert troll vagyok és végre legyen valami témám , h tudjak trollkodni ?
Ne járasd már le magad még jobban ....
Aztán úgy is nekem kell elvinnem ezért is a balhét , de már megszoktam , h az én farkammal akarjátok verni a csalánt , de te ilyen vagy és én így szeretlek
Tudom , a "mai eszeddel" már nem tennéd ezt sem , de sajnos már túl késő .
Szóval most inkább kijelentem , h igen , megint beléd kötöttem és geci vagyok meg minden , csak nyugodj meg !
Tudom , h Andris nagyon kellemetlenül érzi magát a téma miatt és ezt nem akarom ....
Meg egy kicsit már téged is megsajnáltalak , szóval bocsánat !
"Hát, én egészen más érzelmekkel mentem oda. Kajak leszartam, hogy ott vagy-e. És ehhez tartottam is magam egész nap. Előtte való napokban valamikor felhívtalak, hogy ha találkozunk tegyük ezt normális hangnemben. A mai eszemmel erre már nem kérnélek."
Akkor mint az alsóban, ha a szövegértelmezés nem megy. A fenti szövegben jelöld meg a TARTOTTAM szót, szavakat.
Aztán keress olyanokat, mint LESZARTAM.
További segítség: Ha találtál a TARTOTTAM szóból egyet, vagy többet, akkor a Lecso egy beszari ember.
Ha meg olyat találsz, hogy LESZARTAM, akkor egy pitiáner szarkeverő troll vagy.
nekiálltunk oylan szabályokat faragni, hogy minél többen el tudjanak indulni.
ennek következtében a rendszer egy kényszer, ami kissé torz, de nem lehet most már tabularázát csinálni, mert akkor kieseik a mezőny fele.
Merthogy szép lassan oylan motorokat reszlt mindnki, amiyleneket lehetett.
Ez kb az, hogy melyik ujjamat harapjam meg.
HA fiygelmenkívül hagyják a már meglévő motorokat, jó egy évig alig lenne mezőny, amíg a versenyzők utánamennek a szabálynak a motorokkal.
Akkor meg uyge a rendező megszívta.
(és jövőre, mire lennének szabályos motorok, már nem rendez semmit)
Ha meg az van mint most, hogy a meglévő motorparkhoz vannak igazítva a szabályok, akkor arról meg kiderül, hogy en nem annyira szabályos:)
Nyilván ezt csak azért nekem írja , mert tudja , h a másik fél kompromisszumképtelen ....
Én nem harcolok , én viccesen érvelek ! Ha pedig nem értik a vicceimet akkor nem kell erőltetni a párbeszédet velem . Ennyi .
és néha kell a rossz,h. értékelni tudjuk a jót!(trk)
félre a haraggal,meg a multbéli sérelmekkel!
van még "pár évünk"aztán vége! sajna.annak örüljünk ami van,és ne azon veszekedjünk,ami nincs!ígyis van elég baj,ebben az országban,legalább mi tartsunk össze!mindenkinek lehet rossz napja,és lehet pont azt fogjuk ki a másikban!de mindenki gondolja végig,minek haragudni?az nem vezet sehova........
mindenki segítse a másikat,és ha jót nemtud tenni,akkor rosszat mégúgyse tegyen,márcsak azért se,mert nekünk se esik jól,ha ok,és jog-talanul bántanak vádolnak!köszönöm,csak ennyit akartam mondani.
Azért írom neked, mert téged személyesen ismerlek.
Nem tudom mi volt köztetek az alapprobléma, de évek óta harcoltok, minden fórumon.
Tudjál megbocsájtani, elengedni a vélt vagy valós sérelmeket. Ne harcolj feleslegesen, az energiádat ne pazarold, mert senkinek a szekere nincs előrébb.
Ismerlek, segítőkész ember vagy, komoly szakmai tapasztalattal. Ne pazarold az erődet. Mint mindenkinek gondolom neked is megvan a magad személyes baja, nehézsége az élettel, arra fordítsd. Ne a másik sportolóval való harcra.
Frecska Janit telefonon kerestem a T5-ösöm feljavítása miatt, ismeretlenül is többször visszahívott, minden kérdésemre válaszolt, segítőkész volt, segített. Nem hinném, hogy olyan ember, akivel így kellene egymásnak feszületek.
Ha volt olyan, hogy békejobbott nyújtott, gondold át, szerintem illene viszonozni, legalább egyszer. Ha nem akkor meg, legyél úriember, és tedd meg te, így vagy úgy.
Éljetek békében, a hátralevő éveket.
Jócakát!
http://youtu.be/4XOpEfA4HtQ
Andrissal viccelődök , h tárcsafék , öröm és boldogság - erre te beírod nekem ezt :
" Az azért ugye nem lesz baj, ha a Mami kupában nem kap pontot ugye?"
De miért nekem , mikor szerinted semmi közöm az egészhez ?
Andissal már jóval előtte megbeszéltétek , h nem kap pontot ....
Akkor miért nekem írtad ezt ? Jaaaa , mert troll vagyok és végre legyen valami témám , h tudjak trollkodni ?
Ne járasd már le magad még jobban ....
Aztán úgy is nekem kell elvinnem ezért is a balhét , de már megszoktam , h az én farkammal akarjátok verni a csalánt , de te ilyen vagy és én így szeretlek
Tudom , a "mai eszeddel" már nem tennéd ezt sem , de sajnos már túl késő .
Szóval most inkább kijelentem , h igen , megint beléd kötöttem és geci vagyok meg minden , csak nyugodj meg !
Tudom , h Andris nagyon kellemetlenül érzi magát a téma miatt és ezt nem akarom ....
Meg egy kicsit már téged is megsajnáltalak , szóval bocsánat !
Akkor mint az alsóban, ha a szövegértelmezés nem megy. A fenti szövegben jelöld meg a TARTOTTAM szót, szavakat.
Aztán keress olyanokat, mint LESZARTAM.
További segítség: Ha találtál a TARTOTTAM szóból egyet, vagy többet, akkor a Lecso egy beszari ember.
Ha meg olyat találsz, hogy LESZARTAM, akkor egy pitiáner szarkeverő troll vagy.