Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a vállalkozó zójominak duplán kellett volna adni de ha a tibi vitte etyekre az a motor nem élte túl azt a 15-kmt
hú b@szki ez a 20-as már most nagyon jól néz ki
A Zólyomi Peti vette meg, és a Tibi ment vele haza.
van másik lc, nézd meg az adatlapomon, van kép róla
Első körbe v-2 kupára, a többit meg el sem merem mondani...... már régota vágyok egy derbire egy gp-s mz-tel.............
akkor már csak a 20-asodat tudjuk megbótolni
ez már csak akkor lenne poén ha a tibihez
Ja, akartam mesélni, hogy Etyekre került a fehér rd 350.
de inkább azon kellene elgondolkodni ha kb 83-ban elvették a forgalmimat ami a nevemen volt hogy lehetne vissza szerezni a rendszámra meg nem emlékszem hiába öregszem.
de az még mindíg működni fog +addigra az alu bukóm is lessz 100 éves.
Nyugdíjasan mit akarsz egy 60 éves p20al mikor mindenki űr siklóval megy. Akkor már nyugdíj, és p20 sem lesz.
mire nyugdíjas leszek talán biztos lessz.
Tervezem , h megválok az egyiktől (69 7. havi) mert azt úgysem fogom használni és kell a hely a japcsi 4 henger 4 ütemnek . A pénz sem jön rosszul , de azért nem aranyárban akarom adni , igaz nincs forgalmi és hiányos is , meg nem is a legjobb bőrben van a blokkháza .....
szóval akkor akarsz egy p20at.
attól függ milyen forgalmiért és mennyi forgalmiért és ki kapja a motort?
Ezt a motort adják a forgalmiért.
te csab neked nem is volna szabad télen motort szerelni mert fázni fognak a sóskútiak.
eladni nem nagyon akarom mert pénzben nem egetverő érték legalább addig nem amig össze nem hozok egy alapnak valót cserebere inkább jobb.
Nem egyszerű összerakni, nekem át kellett szellemülnöm. És nem a blokkról beszélek.
csak szürke forgalmim van az egyik egy nagykörösi illetőé személyesen nem kerestem csak a neten élő vagy holt nem tudom a másik esélyesebb mert haverom volt csak annyira akarok egy 20-ast hogy mindene meglegyen meg valamennyire működjön.
Tudom mi volt akkoriban , én a 80-as évek elején kezdtem és a 20-as volt az életem
Nekem meg a forgalmik fogytak el , mert folyton elvették őket , a 20-asok maradtak . Ha nagyon megerőltetném magam akkor 10 db-ot biztosan össze tudnék lapátolni .
Lehet csereberélnünk kellene .......
már csak egy 72-es és egy 73-as forgalmim van harminc éve őrizgetem majd most akarok kihozni belőlle valamit az elöbbivel kapcsolatban csak azt akartam mondani hogy akkoriban nem volt ekkora mizéria ekkörül az volt a lényeg hogy minnél többet tudjunk motorozni vagy elrontottuk hogy lehessen szerelni.
te ölbei mire készülsz?
Ätirhato forgalmid van elado? Nagyon erdekelne. 06703190699 csörgess meg, es visszahivlak este19 utän v. hetvegen bärmikor.
Márpedig ritkaság volt akkor is a 66-os , mert amiből csak 10 készül , az eléggé annak számít .
Az más kérdés , hogy azért mert 66-os évj. van a táblájába ütve , még nem jelenti azt , h akkor készült !
Ha megvannak a forgalmik akkor nézd meg a vázszámokat és kiderül mikoriak voltak !