Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most van a dolog tárgyalás alatt, az árra várunk. Az már biztos, hogy minimum 24 darabos a rendelés, és maximum 2 méret lehet...
Az biztos hogy ragályos mert ha végiggondolom a forumot
idáig itt nem volt ilyen probléma, a sok hülye szabály mert valaki tehetetlen azt nem képes elörelépni akkor a MÁSIK se.
tipikusan dögöljön meg a szomszéd tehene. Attol hogy olcsositani akarnak nem hiszem hogy többen leszünk. Egy ujoncnak az elsö
bevetésen ha nem jön meg a kedve többé csak talán nézönek jön vagy annak se. Azért odamenni és indulni az a motoron kivül is pár10 ezer azt vagy nincs vagy sajnálja inkább elmegy belöle nyaralni. Akárhány versenyre mész ez egy zárt kör ujakat nem is igen látni. Na most lehet vágni az üléscsövet vagy nem ez a kérdés?
jani ez 1982-83 ba készült most cseréltem ki a villát, de bekerült a többi felujitásra váró közé
az angol openen.
jani állitolag lessz szlovák verseny ott van hosszu egyenes,
bár kalocsa helyett lenne, Sajnálnám a kalocsai pályát inkább valamelyik gokartpályát kéne kihagyni.
Ezzel melyik kategóriában lehetne indulni?
He,he! Jules Lakatusz
Pöndör! A repülőtéri+ a Nyíregyházi reptér MMSZ.racét most akarom digitalizáltatni,nem tudtok bunkóciában egy embert ,aki VHS-röl CD-re írja nekem?
Ez ismerős ( a hely) ?
Nem hinném , h sok érdekességre jutott volna ideje .
Toth Feri bacsi fenykepezgetett.
Ja . Mi akkoriban ritkán fényképeztük magunkat , pedig most jól jönnének .......

Itt voltak a versenyek ezen a részen .
ez ki pistike?
Itt a kép , csak közben elszállt a netem
mi volt ott?
Hogyne emlékeznék , valami baja volt a gépnek és én szegeltem meg neki .
Szemtelen volt , azért lett lefújva porral ..... reggel akik mentek volna kajálni azt hitték liszt , sokáig lisztes volt a beceneve

És te emlékszel a Debrecebni betonra ? :
mi van megjott az esze,h rsv 4 t vett?

emlekszel mikor pistike 150 etz vel gondolta ,h beall 250 be kecskemeten/?ejjel meg a bufe padjan aludt,szallas hianyaban,es vki rafujt egy kpl poroltot,reggel azt hitte havazott
Ja igen , Pistike hívott nemrég miközben szerelte az RSV4-esét , mondja előjöttek a régi emlékei ..... mikor éjjelente készülődtünk a versenyekre és most elragadta a nosztalgia .
Nemrég volt egy 450-es kawája , hát az sem volt semmi :
Ezek már voltak ....
Még Fóton van , lassan el kellene mennem érte ....
Nálad mi az állás ? Kereshetnél még valami jó képet az ember szigetről
Mindig tetszett ez a motor úgy ahogy van,ezt B.Lacinak is elmondtam.
Ez olyan marad mint volt az én ízlésem szerint finomítva.Megcsinálom,befejezem olyannak amilyennek én akarom,azért mert eldöntöttem.Janival ettől még ugyanúgy megtalálom a hangot ,sőt érdekes módon veled is.
Van egy könyv amit mindenkinek ajánlok elolvasásra .Nagyon idevág a címe
http://konyvarzenal.hu/webshop...
mi a helyzet ,kipucoltad a sisakot amit adtam?