Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindegy,úgyis szét lesz borítva mind a két blokk.Kiderül...
meg kell számolni de ha akarod megnézem hogy az 1976-milyen
Azt honnan lehet megtudni hogy melikben (évjárat) van a sűrű?
Kipu ?
a levegös rd-t 1973-1978 ig gyártották de a megjelenés kezdeti időpontja számit, söt a buzi nehéz alufelni is annak is homolognak kell lennie tárcsafékestöl.
nem és ráadásul hosszú kuplung 350 van benne, csak 4,3kg helyet 6kg a forgató nyomaték pad szerint fötengelyen. Na most az ami tolja elöre. Két fajta váltó van az utcaiba az 1 3tol felfelé sürübb.
Ez milyen kategória,minden követelménynek megfelel!
http://youtu.be/2tRpz189l38
06.34-nél,mintha rövidebb lenne? De lehet hogy én megyek lassabban...
Hali. A megbeszélésen arról volt szó, hogy a hátsó féktárcsa mehet ha úgy gyártották.
Mindég tanul a paraszt! Ezt nem tudtam!
Maestro! A Gabika motrában,Főgecó féle sűrű váltó van?
-Egyszerű a képlet! Ha a GYÁRI megbízható tárcsafékkel nem engednek el sehol,akkor sehol nem megyek! A gázt kell húzni,nem a féket nyomni! Ez verseny lenne, vagy mifene!? És szerintem, mindenki a biztonságra törekedik!Vagy nem?
Szólj 1-2 órával előbb és bármikor.Üdv.
elég sokat járok feléd ird meg mikor érsz rá leveszem az enyémet meg körül nézek nálad mert az sosem árt.
Meghalt Mátyás király,oda az igazság.:)
köszönöm!ugy 2006 óta készül.
Szombaton nem edzés lesz, szerintem, hanem anem pontozott kategóriák menése.
Hali Petró! Nem tudom,hová leszünk besorolva jövőre.Az enyémmel nem mehetek 250 alatt,mert dupla tárcsás elöl,250 felett meg azért nem mehetek, mert kívülről állítható a hátsó telóm.Úgy értelmeztem hogy te sem mehetsz hátsó tárcsával se itt,se ott.Legfeljebb versenyen kívül indulunk,úgy csak elengednek:).Lényeg, hogy jót meccseljünk.
Ez biztos? mert sz.tem ez igazságtalanság lenne a 4t-vel szemben.
Véleményem szerint az elejében igazad van.A második felét v.szont nem értem, szombaton legyen verseny vasárnap meg eddzés?
Ezzel az alkalmankét indulok kirekesztése verzioval én sem értek egyet.
Ha akkor és ott annyi P20 hengert tapogathattam v.na mint te, akkor megnyertem volna vele a gp-t. Egyébként épp u.olyan anyagbol van min a kettő.
Ezzel melyik katban lehet indulni?