Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aprillia af1 cmk hajol tudom ott van melletted 2 házra.
de ez csak 2 dugattyus
mond neki hogy cumi elvan tünve,
szerintem,meg a munkahenger függvénye,mert nem mindegy,h. 1,2,4,vagy 6 dugattyús!
De az meg "jappó" mit szólna a "főnököm"?:)))
Pannóniára nem tehetem:)
a levegösé jó rá az van a 250 es mz elején a yamahába.
Ok,értem de az pont nincsen itthon !
Elvileg a 13mm-es az ajánlott ha egy tárcsás a fék!
az etz munkahenger,brembó koppintás,tehát jó hozzá a főfékhenger is,azt megméred,és kész.
pl.: 83-as ypvs-en 2db úszónyerges 38mm-es munkahengerhez 16mm-es főfékhenger van.

Később a fix 38mm-es nyergeket is 16mm-es főfékhengerrel szerelték szerintem.

A lenti Brembo F08 munkahenger is 38mm-es.
Megvan! 7 gomb!
Üdv Racing szakik!Szerintetek ehhez a brembo féknyereghez mekkora átmérőjű főfékhenger dukál?
13 vagy 16mm ?
petro korábban érdeklődtem kipufogók iránt és írtad hogy van neked egy jobbos, érdeklődenék hogy megvan e még és hogy mennyi az ára?
már régi heppem hogy az eredetivel megegyező méret kerüljön
a motorokra és mikor volt olcson akkor bevásároltam igy aztán van 10db 5pár mindenféle ezek meg a 4 dellortó
az már az eredeti gumiflansniba nem fér bele hosszu pályaegyenes kéne hozzá a gokart pályákon nem tul elönyös lenne. A 34-es a gyári race motor mérete a régi 350 és 250 is azzal került forgalomba. biztos hogy jó vele de tul magas a karbi.
És 34-essel mi a helyzet?
elérhetőség?
ez a kettő azaz 2 db ami a képeken szerepel ez az össz készlet 32 mm es karbicskóbol
csak sorban kérem a suzuki az első/jó lenne/
Van még ilyened?
irjál már egy mélcimet légyszives érdekel a dolog köszi
persze
vhsa32 delarto
várd meg mig meghozza a posta azt többet tudok mondani.
Gyuribá - tudnál válaszolni az RD race gyújtásos kérdésemre ? Privátban is akár, ha nem publikus. Köszi
persze hogy arrol ha megoldható a dolog
Köszi a segitséget mindenkinek, majd hétvégén folytatom.