Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Petróét megveheted, az pont olyan mint a tied, csak ne legyen agyon töredezve az alja.
Race Development =versenyböl fejlesztett
majdnem
szép munka csak lassan készülsz
Szavazzuk meg + 1 kategóriának!
http://youtu.be/ezBG3zZwU1M
hátul koni állitható csillapitás.35mm villa elő.én 1-2 versenyre tudok elmenni.ausztriában lakom.bpest350km nekem.meg a munka is kőzbeszól.
Verseny eredetű
Race Derived
Race származtatott
Erdélyi?
egyébként igy hasbol ki tudja az rd mit jelent?
Ilyen!
Gyári!
Van rajta egy tekerő de semmit nem állít...
Ez ilyen. Ha felnyitom oldalt ez is zsanéros. Esetleg csinálok képet belülről is. Itt egy vidi amin jobban látszik. Hát azért ez más....

vagyis hátsó gátló ez állitható ez még?
petró azé gondolkodj hogy jövöre mi lessz azon is,gondolom nem akarsz kereket füzni.
most csak ilyen fotóm van de holnap csinálok a belselyéről képet de szerintem ti jobban ismeritek a petróé sacc per kb olyan.
Meg vagyok nyugodva, mint nyúl a hurokban!
Ezek szerint, a Yamakkám homológ a MAMI kupában...
Súbammeg! Putyink naggyon komolan gondolja!
Kivagyok rá váncsi mit hoz,ennyi kihagyás után...
Csak oda ne verje magát mert nagyon bizonyítani akar.
Aggódom érte kicsit...
Ilyen van!
Petro , komoly a csapat ?
Mit szólsz hozzá BRC ? Ez digó gempa ....
Gyuribá , nem követem ezt a szabályosdit , csak amit itt olvastam vagy 1-2 hete annyit tudok , és igazából annyira nem is érdekel ....
Csak annyit fűznék hozzá , h ahol még viszonylag jól működnek a dolgok ott szerintem 3 dolog miatt változtatnak szabályokat : Ha olcsóbbá akarják tenni az egészet , a másik ok ha új indulóknak akarnak kedvezni és nem utolsó sorban ha biztonságosabbá akarják tenni az egészet .
Több okról nem tudok .
szerintem ha szigorítják a szabályt , akkor attól biztonságosabb lesz a verseny , mert kevesebb lesz az induló .......

Utca elnevezéses viccen akkorát nevettem
én ha jól vettem ki a lévai karcsi szavaiból amit hétfőn megbeszéltünk az fog megjelenni a szabályzatban aztán hogy esetleg mennyi változtatás kerül bele azt nem tudom de az irányvonal biztosan ez lesz.ha felkerül a hivatalos verzió aszerint reszelhetünk
Azt gondolom hogy a kategória elosztás jól sikerült, de mivel ez nem
bajnokság ne szabályozzuk tul a dolgokat. adjunk alkotási kedvet
lehetőséget a versenyzőknek. Reszeljenek amit akarnak csak a ccm
maradjon. Aki akar menni az Alpok Adriára az majd olyan gépet épít ami oda megfelel. Szerintem a létszámot így tudjuk fokozni, ha majd leszünk százan akkor majd lehet szabályozni a dolgokat
Minden más meg vasárnap.