Súbammeg! Putyink naggyon komolan gondolja!
Kivagyok rá váncsi mit hoz,ennyi kihagyás után...
Csak oda ne verje magát mert nagyon bizonyítani akar.
Aggódom érte kicsit...
Gyuribá , nem követem ezt a szabályosdit , csak amit itt olvastam vagy 1-2 hete annyit tudok , és igazából annyira nem is érdekel ....
Csak annyit fűznék hozzá , h ahol még viszonylag jól működnek a dolgok ott szerintem 3 dolog miatt változtatnak szabályokat : Ha olcsóbbá akarják tenni az egészet , a másik ok ha új indulóknak akarnak kedvezni és nem utolsó sorban ha biztonságosabbá akarják tenni az egészet .
Több okról nem tudok .
szerintem ha szigorítják a szabályt , akkor attól biztonságosabb lesz a verseny , mert kevesebb lesz az induló .......
én ha jól vettem ki a lévai karcsi szavaiból amit hétfőn megbeszéltünk az fog megjelenni a szabályzatban aztán hogy esetleg mennyi változtatás kerül bele azt nem tudom de az irányvonal biztosan ez lesz.ha felkerül a hivatalos verzió aszerint reszelhetünk
Azt gondolom hogy a kategória elosztás jól sikerült, de mivel ez nem
bajnokság ne szabályozzuk tul a dolgokat. adjunk alkotási kedvet
lehetőséget a versenyzőknek. Reszeljenek amit akarnak csak a ccm
maradjon. Aki akar menni az Alpok Adriára az majd olyan gépet épít ami oda megfelel. Szerintem a létszámot így tudjuk fokozni, ha majd leszünk százan akkor majd lehet szabályozni a dolgokat
http://youtu.be/ezBG3zZwU1M
Race származtatott
Ezek szerint, a Yamakkám homológ a MAMI kupában...
Kivagyok rá váncsi mit hoz,ennyi kihagyás után...
Csak oda ne verje magát mert nagyon bizonyítani akar.
Aggódom érte kicsit...
Mit szólsz hozzá BRC ? Ez digó gempa ....
Csak annyit fűznék hozzá , h ahol még viszonylag jól működnek a dolgok ott szerintem 3 dolog miatt változtatnak szabályokat : Ha olcsóbbá akarják tenni az egészet , a másik ok ha új indulóknak akarnak kedvezni és nem utolsó sorban ha biztonságosabbá akarják tenni az egészet .
Több okról nem tudok .
szerintem ha szigorítják a szabályt , akkor attól biztonságosabb lesz a verseny , mert kevesebb lesz az induló .......
Utca elnevezéses viccen akkorát nevettem
bajnokság ne szabályozzuk tul a dolgokat. adjunk alkotási kedvet
lehetőséget a versenyzőknek. Reszeljenek amit akarnak csak a ccm
maradjon. Aki akar menni az Alpok Adriára az majd olyan gépet épít ami oda megfelel. Szerintem a létszámot így tudjuk fokozni, ha majd leszünk százan akkor majd lehet szabályozni a dolgokat