Sziasztok,
Egy kicsit más jellegű témával zavarnálak benneteket,mint amit itt megszokhattatok.
P20-ba yds250 hátsó kereket szeretnék beépiteni,de sajnos elég messze van még a vásárlásra kiszemelt kerék,így elég nehéz eldöntenem,hogy érdemes e belevágnom a vásárlásba(némi gépmunkával beszerelhető lesz e a kerék).Ha esetleg valakinek küzületek lenne egy ilyen tipusa(yds),vagy előrébb jár a témában,mint én,megköszönném,ha megosztaná velem.A mailem publikus.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Szerintem stabilabb lenne a gép de nehezebb kanyarodni vele. Igaz akkora embernek mint Te vagy mondjuk a Lecso ez nem okoz gondot de egy magamfajta sukár csávónak még a farkát is be kellene lendíteni, hogy kanyarba forduljon. Ezért tetszik nekem a mostani RD-m mert hónaljból is vezethető olyan kicsi, viszont a 125 RD-t meg úgy kellett be erőltetni az ívre és ha már ott volt mindig ki akart emelni vagy beszitált. Mind a két 125-ösöm így viselkedett. Igaz nagyon erőltettem, mert nem akartam lemaradni a mezőnytől a leggyengébb motorral se. De az is lehet, hogy én vagyok béna.
Azé, a 350 nagyobbat tól az Attilával is, mint a 250 Pedrózsival.
-Jó a vidi,még nem láttam!
Meglátjuk mi lesz jövőre... Lehet hogy semmi...
Azé, egy kis Szabó-Lénárt meccset megnéznék...
Mi van ha 250-es kategória felett csak 250+ lenne.
Hány ember volt 350+-ban aki veszélyes volt a 350-es kategóriában indulókra?