Jó szöveg , én is tudok ilyeneket mondani csak hát mikor fáradok és már fogni is alig bírom a kormányt , akkor nem árt ha dolgozik az eleje is ....
Na mingyá belelocsolom a 2,5w-s olajat az elejébe aztán holnap kiderül mi lett ....
Bazzeg ennek 8 szögletű a zárócsavarja , úgy reszeltem hozzá szerszámot
Rendben , láttam a Labanc Czetkát meg a Berget (aztán jutott eszembe , h meg kellett volna néznem , h mozognak a gátlóid , ha már így rákattantam a futómű finomításra ... ) de nem ez volt a kérdés ! Hanem , h menne-e ?
Azt írja "nagy semmi" .
Na és veled mi van ? El is felejtettem kérdezni mikor ott jártam
Megy még az aszfaltmotorozás ahogy régebben ? Akasszak le neked egy P20-ast a falról ? Megmutathatnád a szakiknak milyen az igazi hobbi versenyzés
Mert ugye a veteránozás igazából erről szólna .......
egyszer sanyink azt kamuzta,h engem latott a Milky felesege,amint ugrok ballaugh nal,felismerte az autot
ezzel edzettunk ejszaka is
Na mingyá belelocsolom a 2,5w-s olajat az elejébe aztán holnap kiderül mi lett ....
Bazzeg ennek 8 szögletű a zárócsavarja , úgy reszeltem hozzá szerszámot
Miért nem tolsz fel ide egy fotót legalább valamelyik evo szárnyáról , ha már mociról nem teszel fel ?
a Reiger t meg kenyelmesre allitottam,h mindent kicsillapitson,de olyan osszetett a terep ,h olyan nincs,h mindenhol 100%
combud meg ,aztan fogd meg a kormanyt, es bassz oda,ahogy bitternek mondtuk a szigeten
gokart van,de nem mentem vele 1 eve
Na és veled mi van ? El is felejtettem kérdezni mikor ott jártam
Megy még az aszfaltmotorozás ahogy régebben ? Akasszak le neked egy P20-ast a falról ? Megmutathatnád a szakiknak milyen az igazi hobbi versenyzés
Mert ugye a veteránozás igazából erről szólna .......
Vagy esetleg a Fecót kellene megkérdezni ?
Mindjárt rákérdezek ......