Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt egy par kep
na mi van kilegtelenitetted a gatlot?
eloszor fejben kell lenni a palyanak,azert is talaltam ki ,h ejszaka menjunk,meg autoval is jobban lehet ejszaka menni
Télleg raay a kép , de mé' nem mocit kértetek kölcsön ? Féltek rajta ?
azert a v6 aut Roverral nem vallaltam el az ugratot,m ott szakadt volna minden

egyszer sanyink azt kamuzta,h engem latott a Milky felesege,amint ugrok ballaugh nal,felismerte az autot
a Milky adta,de csak mult ido.....mar hfejes volt,ugyhogy nagy kart nem tettem benne.....na jo egy motortarto is elfaradt a vegere,de azert kiszolgalt

ezzel edzettunk ejszaka is
Pályabejáró wagen ? Kié volt ? Gondolom te vezeted ....
na kivancsi leszek mi lesz a 2.5w olajjal?
pandacsokivel atugro Ballaugh Bridge felett,erre meg az angolok is felkaptak a fejuket
Jó szöveg , én is tudok ilyeneket mondani csak hát mikor fáradok és már fogni is alig bírom a kormányt , akkor nem árt ha dolgozik az eleje is ....
Na mingyá belelocsolom a 2,5w-s olajat az elejébe aztán holnap kiderül mi lett ....
Bazzeg ennek 8 szögletű a zárócsavarja , úgy reszeltem hozzá szerszámot
egyszer kene csinalni egy talalkozot a regi emberekkel....
Kérdezd meg tőle , meginvitáltam ....
Miért nem tolsz fel ide egy fotót legalább valamelyik evo szárnyáról , ha már mociról nem teszel fel ?
mivel enduro,puhabb mint a crosse

a Reiger t meg kenyelmesre allitottam,h mindent kicsillapitson,de olyan osszetett a terep ,h olyan nincs,h mindenhol 100%

combud meg ,aztan fogd meg a kormanyt, es bassz oda,ahogy bitternek mondtuk a szigeten
Rendben , láttam a Labanc Czetkát meg a Berget (aztán jutott eszembe , h meg kellett volna néznem , h mozognak a gátlóid , ha már így rákattantam a futómű finomításra ... ) de nem ez volt a kérdés ! Hanem , h menne-e ?
es mi van a Hamar Zsigaval?meg a Pedroval?
nincs aszfalt,endurozgatok,h legalabb kis kondi legyen,ma kicsit indiszpinalt voltam

gokart van,de nem mentem vele 1 eve
Azt írja "nagy semmi" .
Na és veled mi van ? El is felejtettem kérdezni mikor ott jártam

Megy még az aszfaltmotorozás ahogy régebben ? Akasszak le neked egy P20-ast a falról ? Megmutathatnád a szakiknak milyen az igazi hobbi versenyzés
Mert ugye a veteránozás igazából erről szólna .......
tenyleg mi van vele?
akkor a Zsiga tehetett rola
Ez az 500-as kat volt , ez volt az a folyton megragadó blokk ....
Hali !
Vagy esetleg a Fecót kellene megkérdezni ?
Mindjárt rákérdezek ......
de jol ment ez a Saarinen is...
meg kene nezni a Drapal konyvben,hatha mond rola vmit,h mi volt az ok
1:00-nél kiáll,gondolom motorhiba miatt...
Polpozicióból indult!