Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv
nem szedtem szét őket de működő mociról lett levéve
13000 ft per db
250-is!
KÖSZI!
a tieid milyen állapotban vannak és mit kérsz értük?
2db egyforma 32-es esetleg 34-es engem is érdekelne, de csak jóállapotú.
nekem van 2db TZR 125 ön volt
No megtaláltam a telefonomba, 70/3859600.
szia nem akartam ide kiirni de nem találtam elérhetőséget elküldenéd nekem is emilem az adatlapon vagy 303178505 köszi
ez most volt fent az alkatrészeknél ezek szerint megvetted és csak lesz 350? tü suber meg a többi belsö bigyó szerint van vagy 70 variáció jól nézd meg milyen másikat szerzel
Van ilyenem,de nem adom. Esetleg egy telószámot adhatok,nála dögivel van.
Nagyon elszánt! Még a Simsonra emlékeztet, mi még a henger falát is átütöttük ugy reszeltük! De ment egy darabig.
Háát én tudnám.:)) De ez kb 10 éves kép. Az első motrosnak akkor volt sárga spyke ruhája.:))
Visítson ha van valakinek 1 Dellorto PHBE32 karbija eladó!
na kik vannak itt?

Régen,mi is csak reszeltünk,mert csak reszelőnk volt.de attól függetlenül,még jó lehet. bár ebben az összeállításban kétlem....de ki tudja.....hi hi
Kim Newcombe helyesen!
Mozi!
http://www.nzonscreen.com/titl...
Ha jól tévedek,a kipu tört el,nyakban. 500-ba indult,3 kőrt vezetett a Newcomb előtt,aztán kiállt...
A Fecó jobban tudja!
Állóhelyben nyomkodva nem igazán vettem észre különbséget , csak mikor belementem a mély gödrös részbe és a végére elfogyott a tempó , akkor éreztem mennyire jól dolgozik . A gyári olajjal ilyenkor már majdnem átestem a kormányon , ezzel észre se vettem
Király lett .
Dimma - lehet erről a gyújtásról többet tudni ? Esetleg kép, elérhetőség ? Köszi
Jó képek . Nézted az adatlapomon a képeket ? Az sem rossz mikor Pistike lekezel Schwantz-al , meg Gyula a depóban .......
Na leléptem mára .
Mentunk vele is,az elmondja ssp400,600,sbk,spec250 ra a kanyart,hanyadik,hol a fek,milyen iv.De nem szereti kiadni a trukkoket,ezert nyereget.
Akkor hiába ég a képernyőbe a Playstation játék , nem sokat ér ?
Amúgy vágom , kocsiban meg lehet sok mindent beszélni több embernek is . Mesélte Gyula is .... mikor McGuinness azt is mutatta , hogy az egyenesben hol kell menni , hogy ne dobjon el a rumpli az úton , meg ilyenek .
Na megyek , gyorsan egy kis abrak a zabra , aztán olajcsere