gyujtás dekni le,főtengelyt megrángat........ezt mindenféle képp csináld meg.elég húzós a felujítás.4 csapágy+2 hajtókar.és 2 főtengely sonka.ha még fúrni is kell..........ajjaj
általában itt mindig gond van,mert drága,és mindenki inkább gyorsan továbbadja a motort.persze valakinél széthullik.vigyél magaddal olyat aki jobban ért hozzá,és segít átnézni.
Sziasztok!
Most készülök egy '85-ös RD 250-est venni. Szeretnék kérdezni párat. :) Vásárláskor van valami, amire jobban oda kell figyelni? Mekkora a normális átlagfogyasztása? Persze a legfontosabb, hogy milyen az alkatrész ellátottság kis hazánkban?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv. Ricsi
nézd van membránom de nem felesleges , de egyátalán mibe kell.
még gondolkodom mondtad kell suzu gt blokk, lehet hogy eladom öket mert nem férek el már a yamahákkal.
Elfogyott a kép. Lecso-val szeretném a kapcsolatott felvenni, hogy a szocformulára felrakhatom e az oldal linkjét, hogy a többiek mit szólnak,de nem tudom az e-mail-ját, hogy megkérdezzem. Ha itt vagy jelentkez ha lehet. Ma reggelig 253 magyar, 2 usa, 2 Angol, 1 Német megnyitása volt a lapnak.
ha nem marad a kategoria akkor is keményithettek van egy két garnitura henger ami erősebb a szériánál. Ilyen is meg olyan is.
Bár az uj 350-be egy pár 10ezrest már beletettem de nem érdekes
elég ha én bukom el. De azért jó lenne ha a 250 speciállba beszámitana a marmolyék eredménye is,azt lehet külön értékelés
utána.
te petró ha megnézed gondolom már tul vagy rajta a serfi videon
akkor azért látod mennyivel vagy gyorsabb , ergó a p20-nál is gyorsabb vagy. tehát tréning jó sok.
sivesen, mindamellett egyáltalán nem az eszet akartam ossztnai neked:)
Nekem van egy uygan iylenem, kicsit hiányosan, motorhibával,, két-három éve, sokat játszottunk vele, hogy mit lehet belőle kihozni.
No,megoldottam. Indúl megy ,pöfög, majd tavaszal foglalkozom vele tovább. Hajtogattam bele vasakat..stb.
Köszönöm, jó lett a motor.
Gondolkodom, télire csak reszelni kellene egy Hondát.
Nem titkolt szándékom,hogy Petrónak kifujjam az orrát!
zoli majd akkor figyelj ha tavasszal terveim szerint rajthoz állunk egy mobra nevü csodával a kétórás versenyen!50ccm semmi le 5gang 120kiló de ez a buli nem?
petro ur mire lesz a ds7?nem tán 24h? kivan a könyököm az állandó vátloztatástól szegény mz-s társaság csak kapkodja a fejét mi lesz?láttad a 8hours kérdést ti mit gondoltok? csak ugy mellékesen nincs valakinek elfekvőben két lc membránja a szivóoldalhoz?
látom figyelsz 4takt mérgezésem van már az idénre szerettem volna összeállitani a morinit/békéscsabai segitség/ de nem sikerült vagy motorozás vagy épités a kettő együtt nem ment de jövőre ha minden kerek 350+ a kölyök meg marad a kategoriában csak akkor kellene majd dönteni hogy mi hol merre meddig?!próbálnánk pár lovat szerezni innen onnan de jó lenne tudni mi lesz 350 vagy más mondjuk ha leveszitek az egyik hengert akkor bekeményitünk.........
általában itt mindig gond van,mert drága,és mindenki inkább gyorsan továbbadja a motort.persze valakinél széthullik.vigyél magaddal olyat aki jobban ért hozzá,és segít átnézni.