Zoli ! Tudod nagyon jól , hogy mindig normálisan kezdem , ha valaki nekem áll vagy esetleg régebben állt nekem , akkor miért finomkodnék ? Arcoskodnak , aztán meg nem viselik ha visszanyal a fagyi ?
Annó a te stílusod finomabb volt , mégis neked álltak .....
Verseny tervben volt , de ez a 2 napos nagyon nem kedvez nekem , a 17-es kerekemre sem mondtak semmit , a többi pedig még nincs készen . Eszem ágában sincs megint supermotosok közt lavírozni
Viszont ha minden igaz , akkor mint (csóró) támogató részt vállalok a versenyben , persze csak ha összeállnak a dolgok .
Ha lesz olyan nevű futam , hogy "Drapál János emlék futam" , akkor vállaltam , hogy készítettek 3 kupát a dobogósoknak !
Ja meg ma beszéltem sebtiben 1 haverral , aki hobbystaként indulna Pannonia kupában ha összelapátolnék neki egy 20-ast . Mondtam , hogy rendben ....
Az, hogy sok olyan ember van abban a topikban, akiknek még van sok tanulnivalójuk, nem újdonság. Vagy rájuk hagyod, vagy a nekik megfelelő stílusban próbálkozol.
Nos neked egyik sem megy, ez nyilvánvaló.
Marad a mostani megoldás.
Jóban, ja. És akkor másként fogalmazzak? A lényeg, hogy te mindíg is kilógtál onnan. Akár igazad volt, akár nem. Valahogy nem adod elő magad a többiek számára elfogadhatóan.
Ez azért van JAnikám, mert "kissé" konfrontatív a modorod.
Viszont, elfáradhatnál már valami jó kis versenyre, ha mást nem nézni, pl Bgyarmat, az kurvára király volt tavaly is.
(monnyuk amit a mamisok ott összedolgozhattak...)
Na várjál ! Tudtommal mi most "jóban" voltunk , de nyugodtan javíts csak ki ha tévednék .
Amúgy teszek a hülyékre , nem azzal a részével van bajom , mert még szívességet is tettek nekem , nem pocsékolom a drága időmet ilyenekre ...
Az a gáz , hogy mindig belém köt valaki , aztán rám akarják sütni , hogy én kötekedem velük
Arról ne is beszéljünk , hogy néhány sérült milyen alpári módon tudja csak kifejezni a gondolatait ! Na én ezekhez képest finom úriember vagyok
Aztán itt van még az , hogy olyan műszaki analfabéták kókányoznak le engem , akik még a seegert sem tudják rendesen berakni a P20-ba
Inkább ezeket világosítsd fel , én elvagyok .....
BRC !
Multkor erre az eltérésre gondoltam (amit a képen bekarikáztam)mikor mondtam , hogy az én Guzzi hengerem másabb picit .
Mintha a tiédnél ott is lenne 1 kis váll a belső részen :
Tiszteletem Gyuribá!
Épp a napokban gondolkodtam azon , hogy vissza kellene csalni Gyuribáékat az indexes Pannónia versenyfórumba , mert ismét normalizálódott a hangulat (leszámítva a néhány beirogató műszaki analfabétát , de hát azokból van mindenütt) ! Milyen szép is lett volna ....
Erre tegnap belémköt seggarc , amit nyílván nem tudok szó nélkül hagyni , mire persze a többi cigány is rám veti magát , ahogy náluk szokás :-))
A lényeg , hogy kibasztak az anyatopikból , kis 3/3-as segítséggel ....
Meg sem fellebeztem , mert már amúgy is untam azt a sok hülyét akik viszik a fórum fő témáit
Szia!Tuti hogy nem fogsz találni hozzá rajzot... egy éven át keresgettem, közben a Yamaha dt 80-ból szerelgettem.Ezt könnyen megtalálod és a blokkja ugyanaz mint az rd 80-asé.De csak németül lesz fent!
sziasztok yamaha rd 80 hoz keresnék rajzokat blokk szétszedési képeket vagy rajzot ha esetleg van valakinek irjon már fontos lenne vagy msn re vegyen már fel norbi19930623@hotmail.com köszi előre is sziasztok
Szasztok!
Lehet eladó lessz a motorom!
Attól függ, hogy le tudom-e papíroztatni, vagy sem.
Ha eladom papírok nélkül adom! Versenymotornak, biztos jó lenne! Minden alkatrészt megvettem hozzá!
Akit érdekel írjon!
Annó a te stílusod finomabb volt , mégis neked álltak .....
Verseny tervben volt , de ez a 2 napos nagyon nem kedvez nekem , a 17-es kerekemre sem mondtak semmit , a többi pedig még nincs készen . Eszem ágában sincs megint supermotosok közt lavírozni
Viszont ha minden igaz , akkor mint (csóró) támogató részt vállalok a versenyben , persze csak ha összeállnak a dolgok .
Ha lesz olyan nevű futam , hogy "Drapál János emlék futam" , akkor vállaltam , hogy készítettek 3 kupát a dobogósoknak !
Ja meg ma beszéltem sebtiben 1 haverral , aki hobbystaként indulna Pannonia kupában ha összelapátolnék neki egy 20-ast . Mondtam , hogy rendben ....