Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd viszek, de nem kaptunk semmit:(
Sziasztok! Nekem egy levegős RD80 am van, és a berugó kar rendszerem érdekes... Lebontottam az oldaldeklit és van a berugó tengely körül semmi kapcsolat nincs a motor többi részével... a fordulatszámmérő szerkezet is hiányos... Esetleg tundna nekem valaki egy képet küldeni, hogy ott hogyan kéne kinéznie a dolgoknak? esetleg valaki egy szervízköny vagy valami?:S Esetleg hol lehet ezt beszerezni... Linkelek képet! Előre is köszi!
Kézben tartom a dolgokat. Ez most szükségszerű volt. Szóban elmondom.
Néha nem megy a szocformula, az mérvanaz?
Tennék a P20-ra egy farokidomot. Valakinek egy jó ajánlata?
léci aki tud az küldjön pontos linket hogy hol tudok rendelni vagy venni Yamaha rd 50-re első lánckereket...! naon megköszöném...
köszi szépen :)
http://nagyvas.hu/motorosbolt....

Itt találsz hozzá 800 ft tól 1300 ig van.
jah rd 50-es nem tudod hogy menyibe kerül kb az első lánckerék?
Mi a szösz ez, rd50 levegős?
hello azt szeretném kérdezni menyibe kerül kb az első lánckerék?
Idén elöször akartam elinditani, előtte olajcserék új gyertya minden.....Másodszorra amikor megrugtam pöffent eggyet és visszaverte a berúgókart....:S
Nem értem valami gyújtáshiba vagy mi?
Jé! Ez a miénk volt! Mi történt vele?
Valaki látott már ilyesmit? Most mitévő legyek?
Nem ad el valaki esetleg egy komplett blokkot?
Szerintem ha elviszed egy motorgumishoz, az simán megoldja! Feltéve ha a külső gumi olyan, hogy ilyen célra felszerelhető! Én tegnap cseréltem le az első gumit tömlőmentesre!
http://img5.tar.hu/kari28/size...

Ugye ilyen felnim van és gyárilag belsőt raktak bele. Most arra gondoltam hogy ha rakatok bele egy szelepet és akkor nem rakok bele belsőt.
Az úgy jó lesz?
Te nem tétlenkedtél, biztos nem volt egyszerű történet. Gratulálok.
Üdv! Nagy nehezen meg lett!
sziasztok ha érdekel valakit yamaha rd 125-ös alkatrész még marat pár a régi motorombol
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Szia.Nekem van hozzá dugattyúm,e-mail címem info@daroczymotor.hu
Elissának, dö kameraman
ÉN a helyedbe sebességbe raknám és a kereket és a vázat egymáshoz fixálnám, mondjuk egy kalapácsnyéllel és utána crovával simán leszeded!
Hello! Eléggé új vagyok ebbe a motorkategóriába, pár napja vettem meg egy Yamaha RD80 at de 1981 es majdnem a legrégebbi példány léghűtéses 5 sebességes és lelakott és hiányos állapotú(volt) Pár napja szívok a karburátorával, állítólag ez megszokott hiba, de azon kívül már minden megvan! A mésik nagy hibám, hogy a teleszkóp engedi az olajat és a tárcsára folyik rá.