Sziasztok! Nekem egy levegős RD80 am van, és a berugó kar rendszerem érdekes... Lebontottam az oldaldeklit és van a berugó tengely körül semmi kapcsolat nincs a motor többi részével... a fordulatszámmérő szerkezet is hiányos... Esetleg tundna nekem valaki egy képet küldeni, hogy ott hogyan kéne kinéznie a dolgoknak? esetleg valaki egy szervízköny vagy valami?:S Esetleg hol lehet ezt beszerezni... Linkelek képet! Előre is köszi!
Idén elöször akartam elinditani, előtte olajcserék új gyertya minden.....Másodszorra amikor megrugtam pöffent eggyet és visszaverte a berúgókart....:S
Nem értem valami gyújtáshiba vagy mi?
Szerintem ha elviszed egy motorgumishoz, az simán megoldja! Feltéve ha a külső gumi olyan, hogy ilyen célra felszerelhető! Én tegnap cseréltem le az első gumit tömlőmentesre!
Ugye ilyen felnim van és gyárilag belsőt raktak bele. Most arra gondoltam hogy ha rakatok bele egy szelepet és akkor nem rakok bele belsőt.
Az úgy jó lesz?
Hello! Eléggé új vagyok ebbe a motorkategóriába, pár napja vettem meg egy Yamaha RD80 at de 1981 es majdnem a legrégebbi példány léghűtéses 5 sebességes és lelakott és hiányos állapotú(volt) Pár napja szívok a karburátorával, állítólag ez megszokott hiba, de azon kívül már minden megvan! A mésik nagy hibám, hogy a teleszkóp engedi az olajat és a tárcsára folyik rá.
Itt találsz hozzá 800 ft tól 1300 ig van.
Nem értem valami gyújtáshiba vagy mi?
Nem ad el valaki esetleg egy komplett blokkot?
Ugye ilyen felnim van és gyárilag belsőt raktak bele. Most arra gondoltam hogy ha rakatok bele egy szelepet és akkor nem rakok bele belsőt.
Az úgy jó lesz?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu