Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen egy Yamaha RZ 250 R-hez való service manualja? (29L a motorszám). Ma vettem, és kéne nagyon!
Akinek van, vagy tudja, hogy honnan lehet letölteni, kérem jelezze!

Üdv
Na, a 3 Yamakkából csak 1 igaz. Sajnos!
Fasza!
Tervezzük...3db. Yamakka.
Innen jön valaki Kecsóra?
szia 1 baj van:( nincs tolómerőm:(sajnos de lehet én is szétszedem de ha nem akkor elkérem tőled:D
Uhh szerintem tolómérővel lemérheted:) Nekem is cserélni kell, de csak hétvége fele tudom nélkülözni ha ilyen jó idő lesz! Nekem olyanokat koppan már! Olaj az 0 benne kb! Vagy megvársz, és utána leírom vagy te méred meg és én leszek pofátlan elkérni:)
Köszönöm!
szia meg nem e tudod az első teleszkóp szimering méretett?
szia igen kellene egy kis segítség csúszik a kuplungom meg néha nem bír menni mitől lehet?
Ina KBK sorozat.
KBK direkt hajtókar felső szembe van kitalálva. A KZK pedig alúlra. Ezüstözött fémkosaras.
Szia! Én is kerestem,de nem találtam, de nagyából atomjaira szedtem már a gépet! Ha kell segítség szólj!
Alakul a molekula!
Sziasztok! Felülre milyen tűgörgőt rakjak ami bírja is a gyűrődést?
hello sziasztok kellene nekem egy kis segítség nem ee tudja valaki hogy hol lehet letölteni szerelési útmutatót yamaha rd 80 ashoz előre is köszi
Hátsó dobozt még nem láttam Rd-n. Mindent meg lehet csinálni, de egy tanktáska vagy nyeregtáska egyszerűbb és jobban is illik a géphez.
Segítséget szeretnék kérni: a 350 ypvs-emre szeretnék dobozt szerelni. Van-e valakinek doboztartó konzolja, esetleg hol lehetne ilyet csináltatni? Előre is köszike!
Sziasztok. tudvalaki segiteni rd 250 lc megfurattam a kompresszió mégis csak 4 bár mindkét hengerben, nem bir menni csak 100 km/ó körül eköl 17 fogu fogaskerékkel.
A pityufogó miatt vót minden...És ezzel nem a gazdájára akarok utalni, hisz régi vasakról beszélünk amikről,amikből a fele alkatrész,olaj,stb.elmarad egy forszírozotabb menésnél. -Maradjunk ennyiben és még egyszer sorry a foskavarásért,remélem szent a béka!
Kössz már megvan.
Felkerült a ch oldalára csak kicsit lassan.
Irigylem a társaságot,lemaradtam.Be fogom pótolni.
Nincs körönkénti, csak a befutó ami a chrono -n is fent van.

Viszont találtam még 80 képet egy másik memóriakártyán, többek között ezt az hiper-romantikus osztályképet a végéről.
Köszönöm!