Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi ésszel még szinesfém újra hasznosító is lehetsz majd egyszer ....
Nem csak célszerszám kell hozzá , hanem szakamber is ...
Lyaly!
szeva én nem szoktam semmi érdekes dolgot használni csak egy L alaku kis vékony imbuszkulcsot beledugok a hengerfejbe a gyergya helyén :) és nem tud átfordulni a motor a holtponton :)
A 250-350-es, vizes célszerszámai a képen.
Szerintem 125 is hasonló lehet. Kis egyszerűsítéssel lemásolható. Balos a lendkerékhez, jobbos a kuplunghoz.

Hali
Bocsi hogy titeket kérdezgetlek ,de lenne egy olyan problémám ,hogy a Yamaha RD 125 ypvs-emen valami para van a gyujtással.Le akartam szedni a lendkereket , lehúzóm van is ,de nem tudom hogyan lazítsam meg az anyát ,mivel csavarhúzóval nem akarok oda benyúlkálni.Szóval nem tudtok alami módszert hozzá ,vagy valami szervízes célszerszám kell hozzá?
Sziasztok .rd 250 lc hez nincs valakinek egy alapméretü dugattyuja?Az enyém egy kicsit meghalt!
Azt is köszi!
Peti! Sajna mindent tudok,még azt is,hogy ki nyeri meg a 24h-t
Ez hányadik kör?

Köszi Tomi!Honnan tudod?
Boldog Szülinapot még el nem felejtem!
Tomi,jól fest az idom a CB-n! Neked is grat!Köszi a beszámolót!
A kis Szerb Boris gyerek jól felszívta magát,tavalyhoz képest...
És, meglepően sokan voltak!
Gratulálok még egyszer,le a kuluppal előttetek!
Peti gear lett a gép,grat !
Ja, meg az eredmények is...
Tibi ismét kemény volt mint a widia, lenyomott mindenkit a f...ba, Laci papával 8 kör alatt kaptunk kerek egy percet, butitájm a picsába...

Éjszaka feltoltam a képeket meg a HD videókat a szokásos helyre, onboard most nincs, mert beszart a kamera. Pedig az látványos volt amikor a Yamakkás ember iszonyat módon levett célegyenes végi féktávon (akkor már fél méter magasan járt a hátsó kereke), majd 20 méterrel később kiesett alóla az eleje és csak szórta sok drága szikrát. Addig pár ízelítő kép.
Sziasztok! Sajnos csak ennyi van.
Photo,ejesmi,nemvón valakinek a hétvégérő?(mámint a ringrő)
Kivagyokráváncsi mivót!?
Ín, csak Máriapócsott vergődtem kőcsőnmotral e...(há,nem Yamakka!)
Ezt már vagy2x megbeszéltük szóban. Utánaérdeklődnél ?ft az avon 130/70x18? Majd hívlak.
Van öniróniád Ennyire gyenge volt a mezőny ?
Hát most erre mit mondjak? Vakok között a félszemű a király!
B.R.C: Jön még kutyára dér Egyébként meg gratula a győzteseknek !
Gratulálok,ügyesek voltatok! Sajnálom hogy nem voltam ott...