szeva én nem szoktam semmi érdekes dolgot használni csak egy L alaku kis vékony imbuszkulcsot beledugok a hengerfejbe a gyergya helyén :) és nem tud átfordulni a motor a holtponton :)
A 250-350-es, vizes célszerszámai a képen.
Szerintem 125 is hasonló lehet. Kis egyszerűsítéssel lemásolható. Balos a lendkerékhez, jobbos a kuplunghoz.
Hali
Bocsi hogy titeket kérdezgetlek ,de lenne egy olyan problémám ,hogy a Yamaha RD 125 ypvs-emen valami para van a gyujtással.Le akartam szedni a lendkereket , lehúzóm van is ,de nem tudom hogyan lazítsam meg az anyát ,mivel csavarhúzóval nem akarok oda benyúlkálni.Szóval nem tudtok alami módszert hozzá ,vagy valami szervízes célszerszám kell hozzá?
Tomi,jól fest az idom a CB-n! Neked is grat!Köszi a beszámolót!
A kis Szerb Boris gyerek jól felszívta magát,tavalyhoz képest...
És, meglepően sokan voltak!
Tibi ismét kemény volt mint a widia, lenyomott mindenkit a f...ba, Laci papával 8 kör alatt kaptunk kerek egy percet, butitájm a picsába...
Éjszaka feltoltam a képeket meg a HD videókat a szokásos helyre, onboard most nincs, mert beszart a kamera. Pedig az látványos volt amikor a Yamakkás ember iszonyat módon levett célegyenes végi féktávon (akkor már fél méter magasan járt a hátsó kereke), majd 20 méterrel később kiesett alóla az eleje és csak szórta sok drága szikrát. Addig pár ízelítő kép.
Photo,ejesmi,nemvón valakinek a hétvégérő?(mámint a ringrő)
Kivagyokráváncsi mivót!?
Ín, csak Máriapócsott vergődtem kőcsőnmotral e...(há,nem Yamakka!)
Szerintem 125 is hasonló lehet. Kis egyszerűsítéssel lemásolható. Balos a lendkerékhez, jobbos a kuplunghoz.
Bocsi hogy titeket kérdezgetlek ,de lenne egy olyan problémám ,hogy a Yamaha RD 125 ypvs-emen valami para van a gyujtással.Le akartam szedni a lendkereket , lehúzóm van is ,de nem tudom hogyan lazítsam meg az anyát ,mivel csavarhúzóval nem akarok oda benyúlkálni.Szóval nem tudtok alami módszert hozzá ,vagy valami szervízes célszerszám kell hozzá?
A kis Szerb Boris gyerek jól felszívta magát,tavalyhoz képest...
És, meglepően sokan voltak!
Peti gear lett a gép,grat !
Éjszaka feltoltam a képeket meg a HD videókat a szokásos helyre, onboard most nincs, mert beszart a kamera. Pedig az látványos volt amikor a Yamakkás ember iszonyat módon levett célegyenes végi féktávon (akkor már fél méter magasan járt a hátsó kereke), majd 20 méterrel később kiesett alóla az eleje és csak szórta sok drága szikrát. Addig pár ízelítő kép.
Kivagyokráváncsi mivót!?
Ín, csak Máriapócsott vergődtem kőcsőnmotral e...(há,nem Yamakka!)