Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy RD 125 LCII-höz a TZR 125 CDI kompatibilis e? Ha valaki próbálta esetleg kérem írjon.
A fennt említett RD LCII-höz kellene nekem CDI, gyári vagy bármilyen amivel működik.(és a power is jó helyen nyit vele)
Üdv!
RD350 kuplungkosárban cserélte már valaki, a gumikorongokat?
Nekem tönkrementek, de nem tudom hol juthatok hozzá!
Esetleg, lehet oda valami mást is rakni?
Ahány helyen néztem még sehol nem tudtak hozzá megfelelő (nem gyárihibás) dugattyút adni.
(A gyűrűk elhelyezkedésével van a probléma.A gyűrűk vége felakad a szívónyílásba.)
Bár össze lehet rakni, de bizonyos esetekben még üresben is kézzel forgatva megakad a dugattyú emiatt. Amit így összeraktam az valszeg e hiba miatt csak 2000Km-t ment el nekem majd rommátört. :(
Ha valakit részletesebben érdekel ez a hiba írjon ! :)
125 ös RD-t rakok össze (blokkot)
Darabokban hozták...a kérdésem a következő lenne: A két blokkfél közé kell tömítés? mert a készletben nem volt! Ha kell akkor vágok ki.
Előre is köszönöm a választ:)
Sziasztok ELADNÁM a RENDSZÁMOS rd-met aminek van egy kis motorikus problémája de azon kívül nagyon jó állapotban van!A képeken látszik minden . 45000 forint lenne az ára ,ha valakit érdekel dobjon egy mailt a csuzyandras@hotmail.com-ra ott tudok bővebben is írni róla.
Petró tartotta a frontot, egyedüli Yamahásként, az FRC csapat nem ment, mert Dimmának családi dolga volt.
(én mondtam Nándibának, hogy kössük el a yamahákat és kész:)
(na jó, nem mondtam:)
Petróvégig köszködött a tarakírozó motorral, felül kitisztult, középen dadogott, az áttétel is hosszú volt oda, de végigment a problémák ellenére.
Olyan kérdésem lenne, hogy RD 125 LCII-höz a TZR 125 CDI kompatibilis e? Ha valaki próbálta esetleg kérem írjon.
A fennt említett RD LCII-höz kellene nekem CDI, gyári vagy bármilyen amivel működik.(és a power is jó helyen nyit vele)
RD350 kuplungkosárban cserélte már valaki, a gumikorongokat?
Nekem tönkrementek, de nem tudom hol juthatok hozzá!
Esetleg, lehet oda valami mást is rakni?
oylan furcsán jön a füst.
Feszes a blokkmég, meg mintha sokat is kapna alulra, de majd meglátod, ha megy.
Mi a véleményetek?
Szeretnék vásárolni aYamaha RD 80 5G1 1981 mocimhoz dugattyút.
Ahány helyen néztem még sehol nem tudtak hozzá megfelelő (nem gyárihibás) dugattyút adni.
(A gyűrűk elhelyezkedésével van a probléma.A gyűrűk vége felakad a szívónyílásba.)
Bár össze lehet rakni, de bizonyos esetekben még üresben is kézzel forgatva megakad a dugattyú emiatt. Amit így összeraktam az valszeg e hiba miatt csak 2000Km-t ment el nekem majd rommátört. :(
Ha valakit részletesebben érdekel ez a hiba írjon ! :)
De fontos lenne egy JÓ dugattyú beszerző hely.
Előre is kösz.
Bye
125 ös RD-t rakok össze (blokkot)
Darabokban hozták...a kérdésem a következő lenne: A két blokkfél közé kell tömítés? mert a készletben nem volt! Ha kell akkor vágok ki.
Előre is köszönöm a választ:)
A 24h.-ra gyúrunk+reszelünk idegből. Talán Brezova...
Köszönet Nándi sannak hogy a Simsonok mellet a Yamakkára is figyelt!
(én mondtam Nándibának, hogy kössük el a yamahákat és kész:)
(na jó, nem mondtam:)
Petróvégig köszködött a tarakírozó motorral, felül kitisztult, középen dadogott, az áttétel is hosszú volt oda, de végigment a problémák ellenére.