Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"jó helyen" fordulatszámra értettem pl:6500/rpm
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy RD 125 LCII-höz a TZR 125 CDI kompatibilis e? Ha valaki próbálta esetleg kérem írjon.
A fennt említett RD LCII-höz kellene nekem CDI, gyári vagy bármilyen amivel működik.(és a power is jó helyen nyit vele)
Nincs valami alternatív megoldás?
ha gyárit akarsz ,az húzós lessz, megrendelheted a yamaha pest nél,vagy máshol is,de ha téped a száját ,hamar lötyögni fog megint !
Üdv!
RD350 kuplungkosárban cserélte már valaki, a gumikorongokat?
Nekem tönkrementek, de nem tudom hol juthatok hozzá!
Esetleg, lehet oda valami mást is rakni?
Nincs a jobb kipu eldugulva?
oylan furcsán jön a füst.
Feszes a blokkmég, meg mintha sokat is kapna alulra, de majd meglátod, ha megy.
szokott a dugó tetején lenni egy nyíl,ez mindig a kipu nyílás felé mutat
akkor te fordítva raktad be a dugót
Üdv mindenki .

Szeretnék vásárolni aYamaha RD 80 5G1 1981 mocimhoz dugattyút.

Ahány helyen néztem még sehol nem tudtak hozzá megfelelő (nem gyárihibás) dugattyút adni.

(A gyűrűk elhelyezkedésével van a probléma.A gyűrűk vége felakad a szívónyílásba.)

Bár össze lehet rakni, de bizonyos esetekben még üresben is kézzel forgatva megakad a dugattyú emiatt. Amit így összeraktam az valszeg e hiba miatt csak 2000Km-t ment el nekem majd rommátört. :(

Ha valakit részletesebben érdekel ez a hiba írjon ! :)

De fontos lenne egy JÓ dugattyú beszerző hely.

Előre is kösz.

Bye
Ezek vannak még:
Nem kell! Csak vékony tömítő paszta. A labirint tömítésre nem kell gyári tömítés?Avulni szokott... 2db.kell hozzá, 5000.-/pár.
Ha ez segít a 80-asnál nem adnak hozzá, és tuti hogy nem is kell.Sztem a 125-ös is így van.
Sziasztok!

125 ös RD-t rakok össze (blokkot)
Darabokban hozták...a kérdésem a következő lenne: A két blokkfél közé kell tömítés? mert a készletben nem volt! Ha kell akkor vágok ki.
Előre is köszönöm a választ:)
Tisztelettel,kihagynám...
A 24h.-ra gyúrunk+reszelünk idegből. Talán Brezova...
szia petro!tervezed a bábolnai racét?ha igen összebeszélhetnénk.az mz topikban megtalálsz vagyitt is jó.köszi öregdio
Sziasztok ELADNÁM a RENDSZÁMOS rd-met aminek van egy kis motorikus problémája de azon kívül nagyon jó állapotban van!A képeken látszik minden . 45000 forint lenne az ára ,ha valakit érdekel dobjon egy mailt a csuzyandras@hotmail.com-ra ott tudok bővebben is írni róla.
Azt nagyon bírtuk, amikor észrevetted, hogy utol ért a zöld MZ, és hirtelen elugrottál tőle:)
Vót gond bűven! +a klíma!
Köszönet Nándi sannak hogy a Simsonok mellet a Yamakkára is figyelt!
Petró tartotta a frontot, egyedüli Yamahásként, az FRC csapat nem ment, mert Dimmának családi dolga volt.
(én mondtam Nándibának, hogy kössük el a yamahákat és kész:)
(na jó, nem mondtam:)

Petróvégig köszködött a tarakírozó motorral, felül kitisztult, középen dadogott, az áttétel is hosszú volt oda, de végigment a problémák ellenére.
Én 2 kipufogót ajánlottam RD-hez!