Sziasztok!
Van egy két alkatrészem Yamaha RD hez eladó!
Jelképes áron megválnék tőlük. Pl tank, szép állapotú eredeti ülés ami nem szakadt, hátsó nitrogénes teleszkóp, oldaldeklik a vázra hátsó idom, lábtartók fékpedál benzincsap meg ilyesmik legjobb lenne ha valaki egybe elvinné. Ki mennyit ad érte?
Hali!
Köszi az RD-honlap címet. Mé gannyi, hogy Valakinek nincs RZ 250 R-hez vagy esetleg 350 YPVs-es motorhoz alkatrésze? Jobb oldali idom kéne, meg olajtartály, meg hátsó fékolaj tartály, meg légszűrőház. Vagy esetleg honnan tudom beszerezni ezeket?
Nekem volt már dolgom olyan dugóval,aminek nem is ment közé a tőgörgőkosár. Orvosoltam a hibát,azóta működik,de tényleg sok szemetet rá sóznak az emberre. Ja és egy csomó plusz idő.
Ma megkaptam a Tábori művektől a dugómat gyűrűstül mindenestől. Jó 44,50-es gyűrű nekem 44,25-ös kell de ezt tudtam. Nézem a dugó belsejét ahová a görgő megy lereszelve de nem ám egyenesre hanem ahogy esik úgy puffan alapon az a lényeg, hogy a görgő valahogy menjen bele. Utána nézem tovább a csapszeg ahová megy egy kis darab letörve belőle. Most először és utoljára járt Táborinál alkatrészem!
Remélem nem gond, hogy beraktam.
Van egy két alkatrészem Yamaha RD hez eladó!
Jelképes áron megválnék tőlük. Pl tank, szép állapotú eredeti ülés ami nem szakadt, hátsó nitrogénes teleszkóp, oldaldeklik a vázra hátsó idom, lábtartók fékpedál benzincsap meg ilyesmik legjobb lenne ha valaki egybe elvinné. Ki mennyit ad érte?
Nekem van 2 db egészen jó állapotban.Érdekel még?
Köszi az RD-honlap címet. Mé gannyi, hogy Valakinek nincs RZ 250 R-hez vagy esetleg 350 YPVs-es motorhoz alkatrésze? Jobb oldali idom kéne, meg olajtartály, meg hátsó fékolaj tartály, meg légszűrőház. Vagy esetleg honnan tudom beszerezni ezeket?
Köszi!
Üdv
R.I.P.
Elvileg holnap lesz az indítás. :)