Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hétvégi verseny eredményeit hol lehet megnézni? Yamahások hogy szerepeltek?
mi a 2 főtengely fogaskerék?
25e a kettő
R.I.P.
szia igen milyen árba adod?
A mai nap egész jó volt.

Remélem nem gond, hogy beraktam.
Köszönöm,de már megoldódott a dolog(sikerült venni)!
Sziasztok!
Van egy két alkatrészem Yamaha RD hez eladó!
Jelképes áron megválnék tőlük. Pl tank, szép állapotú eredeti ülés ami nem szakadt, hátsó nitrogénes teleszkóp, oldaldeklik a vázra hátsó idom, lábtartók fékpedál benzincsap meg ilyesmik legjobb lenne ha valaki egybe elvinné. Ki mennyit ad érte?
Szia

Nekem van 2 db egészen jó állapotban.Érdekel még?
hello nem tud valaki yamaha rd 80 hoz főtengely fogaskereket ?
Hali!
Köszi az RD-honlap címet. Mé gannyi, hogy Valakinek nincs RZ 250 R-hez vagy esetleg 350 YPVs-es motorhoz alkatrésze? Jobb oldali idom kéne, meg olajtartály, meg hátsó fékolaj tartály, meg légszűrőház. Vagy esetleg honnan tudom beszerezni ezeket?

Köszi!

Üdv
Sajnos ez így van, google-ben első találat: http://www.iomtoday.co.im/news... :(
R.I.P.
Skacok , mit tudtok Loht ról. Én nagyon rossz hirt kaptam a szlovákoktól. Állitólag bukott a TT-n. :-(((
Köszönöm Szépen!
Már kijavítottam.
Elvileg holnap lesz az indítás. :)
Simsonhoz alap hogy reszelni kell, hogy beférjen a görgő,(sajtos dugó, vastag hézagoló) de azért azt meg lehet rendesen csinálni.
Tegyél panaszt, ez nem megy el, hogy elbasszák a vatta új alkatrészed!
Nekem volt már dolgom olyan dugóval,aminek nem is ment közé a tőgörgőkosár. Orvosoltam a hibát,azóta működik,de tényleg sok szemetet rá sóznak az emberre. Ja és egy csomó plusz idő.
Ma megkaptam a Tábori művektől a dugómat gyűrűstül mindenestől. Jó 44,50-es gyűrű nekem 44,25-ös kell de ezt tudtam. Nézem a dugó belsejét ahová a görgő megy lereszelve de nem ám egyenesre hanem ahogy esik úgy puffan alapon az a lényeg, hogy a görgő valahogy menjen bele. Utána nézem tovább a csapszeg ahová megy egy kis darab letörve belőle. Most először és utoljára járt Táborinál alkatrészem!