Emlékszel, ahogy végigkérdeztem , hogy a gyújtásban mi van, hogy épül fel?
Kiderült, hogy a trafócserével a trafóhibát kizártad(vágó úr:) és az egyetlen jeladó és gerjesztő a generátoroldali hibát is negligálta.
Tehát, maradt az elektronika halála, ezt ott mondtam is.
Ha az ellenellat túlterhelődött, akkor vagy nem jól van méretezve valami egyéb,(sok azelektronikának a trafó oldali primer terhelés) vagy egyszerűen az ellánállat kicsi teljesítményű.
Amikor szabadról lejöttél, mutattad is, hogy az egyik trafó sokkel melegebb mint a másik, szerintem az ellenálalt már akkor is meg volt halva.
Viszont, a másik sem volt éppen hideg, és ez nem normális.
Szóval ellenállatból minima 2 de inkáb 4szeres teljesítményű(1wattos helyett 5)
haász Miki felvétele, és sajna eredetiben is darabos a kép.
Ez egy iylan kis spion kamerával készült, ami nem szeretni a rezonanciából adódó nagyon gyors képváltásokat, mert akkor nem tudja őket elég gyorsan tömöríteni.
Ezt úgy oldja meg, hogy csak minden akárhányadik kockát rögzíti...
Jani! Ha Kobolák Imi X kat.,akkó én 2.,Tóth Atti 3. !? Imi az X-ben is 2.!
Nem mintha a nagy lényegen változtatna de akkó, 3db. Yamakka lenne dobogón az OT.350 spec.kat.-ban.
Semmi pánik, továbbra is köll a tijedé is (megalománia?), csak Petró mesterrel egy másik hasonló biznicbe bonyolódtunk belé. A hetem nagyon tré, jövő hét elején megcsörgetlek és kitalálunk valami röfögést, úgyis akarok még kérdezni pár egyebet is.
Őőőőő igen, asszem a Gábortól majd még elnézést kell kérnem, szerintem nem számított balról próbálkozó idiótákra, Pedróza videóján láccik, hogy el is basztam az ívét, valami piros ruhás csávó azonnal le is csapott a lehetőségre
Olyan picsa messze volt az az uccsó hely, hogy aszittem útlevél is kell majd a rajtnál, kénytelen voltam erőltetni az elején, nehogy meglépjenek a Lecsóék, az NS már így is soknak bizonyult, de jó időket is ment, teljesen megérdemelte.
Áááá, köszönöm szépen az intézést, nekem bármilyen formában tökéletes, küllők is elég, ha ez segít. De ugye a kép csak illusztráció? Merhogy ez egy ezres hátulja, nekem meg a néccázé (kettőötven is jó) köll. Cserébe kapol személyi kultuszt mééég.
Ű b@z mint 1 itt a piros-hol a pirosos toll és vajkereskedő gec...
Az még bevillan hogy be akartátok kapatni a gyertyakábelt velünk,van e benne villany, amikor Laci forgatta a kereket. De sokkot kaptam mikor a varmup után a futamig (amit előrébb hoztak) reszeltünk! Éhesvótam,szomjasvótam,pisilnikellett.Gyorsan túl akartam lenni a racén.Őszintén, a 3.-4.kör után vártam hogy érkeztek,úgy leléptetek. Az első lassító előtt jóbeestél mindenkinek,csak lestem de szerintem mindenki... Az MZ-t es kolléga,pont elém penderített egy bálát hátul a dombtetőn. Azt sem tudtam hol kerüljem,alulról vagy felülről... A motr sem vót tökéletes... Azé, jólesett!
K.szép helyen lakik Lecsó! Most figyóztam csak,ahogy a kis utakon mentem hazafelé...Cserélnék vele szívesen bunkóciára (Debrecen)!( És, köszönök nekik MINDENT!
Comstarod megvan,csak szétszedve elemeire!(Ember fog nyilatkozni árjáról!) Fény- post- küld!
Nekem konkrétan mit is, tezsvííírem? Annyit tettünk az Ölbeivel, hogy kárörvendően ácsorogtunk ott mint a két vén főgecó a mupett show erkélyéről és folyamatosan szopattunk. De lehet hogy ez már nem jutott el az agyadig, mer könyékig bele voltál merülve a "japppó fos"-ba.
Mindenesetre megérte, mert utána meg elég konkrétan lenyomtad a cimconyról dezertált csapattársaidat. Így esélyem se volt utolérni, csak Pedrózát sikerült két kanyarral a vége előtt elcsípni (illetve nagyon előzékenyen elengedett, pedig jókat fordult, csak picit másnapos volt a bringája), pedig milyen gyönyörű lett volna 1 körrel demonstrálni a 4 ütemű elv felsőbbrendűségét
Na íme a nagy meccsed a hevített MZ-vel, annak az eredménye, meg a fejed, amire alapból ki kéne osztani 3 év letöltendőt...
Kiderült, hogy a trafócserével a trafóhibát kizártad(vágó úr:) és az egyetlen jeladó és gerjesztő a generátoroldali hibát is negligálta.
Tehát, maradt az elektronika halála, ezt ott mondtam is.
Ha az ellenellat túlterhelődött, akkor vagy nem jól van méretezve valami egyéb,(sok azelektronikának a trafó oldali primer terhelés) vagy egyszerűen az ellánállat kicsi teljesítményű.
Amikor szabadról lejöttél, mutattad is, hogy az egyik trafó sokkel melegebb mint a másik, szerintem az ellenálalt már akkor is meg volt halva.
Viszont, a másik sem volt éppen hideg, és ez nem normális.
Szóval ellenállatból minima 2 de inkáb 4szeres teljesítményű(1wattos helyett 5)