Hmmmm Sajnos a versenybírók nem hozzánk tartoztak,így semmiféle információt nem közöltek velünk,hogy történtek valamilyen szabálytalanságok a pályán.(gondolom nem is érdekelte őket).Többen nem szeretnénk az euroringesekel ilyen formában versenyt szervezni.Így utólag nem nagyon tudunk ez ügyben tenni semmit,mert nem volt óvás a verseny végén.A többi versenyeken megpróbálunk jobban odafigyelni a futamok korrektebb lebonyolitásában.
Eddig töprengtem, hogy nyilvánosan is válaszoljak-e Neked, de a véleményed nagyon szubjektív ill.süt belőle a rosszindulat.Íme az én verzióm és a publikum majd átlagol.
Miután 3-4 körig kisérgettelek merthogy semmi kockázatot nem akartam vállalni –pedig féktávon volt pár lehetőség (ismerős?) a lekörözött végigkisérését nem vártam meg kibújtam mögüled. 1 kör után Ati elérhetőnek tűnt, (Best time 6. kör BRC 1.29.92 ami pedig egy fos idő nagyon) majd mögötte figyeltem amikor az ominózus részhez értünk. Én elsősorban a kipu kikerülésével, Atival. meg a lekörözendővel voltam elfoglalva, nem vettem észre a zászlót. Ez persze nem mentesít. Ekkor látom, de már mellettem,hogy Ati fölcsapja a kezét –mi van, megállt megint a yam. gondoltam- de a lekörözendő ott volt az orrom előtt, és a sikán is közeledett, gázt. Ezután ballagtam tovább, a kezem egyre jobban fájt, és elkövettem ua.-t a hibát amit Te, végigkisértem a lekörözendőt a kanyarkombináción. (Azt hittem Ati kiesett.) De nem, így majdnem utolért.
A PF-ben Ati kérdésérea válaszom:Bocsi, nem figyeltem, de ha gondolod óvd meg. Ezután jössz Te, sárga meg izé, válaszom: Egy olyan versenyen ahol nem kék zászlóznak, a kiput körökön át maga után húzót nem feketézik ki, nem hinném hogy az én sárgám volt a legnagyobb szabálytalanság.A sárgára meg nem a blokkoló fék a válasz.
A hangulatépítésért meg most Te tetted a legtöbbet.
És mivel a számok makacs dolgok:best time Tomi 1:30.37 Attila 1:30.50
És t.szetesen ezt a témát én is bezártam.
Így visszaolvasva ez félreérthető. Szóval teljesen normálisan, szvsz baráti hangnemben történt ez a rövid beszélgetés. Bár Attilát nem ismerem, de nem úgy tűnt, mint aki ölni akarna.
Na de nem is írok többet, szeretnék kimaradni az egészből, csak félreérthető volt így ez a hozzászólás.
Én úgy emlékszem arra, hogy BRC azt mondta, hogy akkor óvd meg, Attila válasza az volt, hogy nem azon múlt. Pont akkor értem oda.
Ha mégsem így történt, akkor én kérek bocsánatot.
-Elnézést kérek mindenkitől (hogy felkavartam a f.st) de "ezt" a képek nem hozták le. Még egyszer bocs!
-Igazad van Tomi,a f.szé nem toltam oda ...
Akkó mos nincs e!
Bocs!
Nu. Már a Petro-féle semmiből nyerős legenda indító hsz-nál nehezemre esett visszafogni magam, de gondoltam annyi úriember szorult beléd, hogy legalább csendben maradsz (ahogy minket az Attilával sem érdekelt különösebben az egész, pont a téma szőnyeg alá seprése végett nem kerülhetett fel eddig video se ide, se a szerverre). De hát ekkora egoval ez nyilván nem volt megoldható, muszáj volt még sztárolnod is magad. Ez viszont az én finnyás gyomromnak már sok egy picit, úgyhogy gondoltam öntsünk tiszta benyát a pohárba és meséljük el a japó túlerővel szemben vívott hősies küzdelmed apró szépséghibáját (videót feltettem vágatlanul, akkor már legalább megnézhesse mindenki az amúgy fasza kis versenyt, ezúton is köszi a szervezőknek, csak így tovább):
11:30 : a meccs állása szemre Attila > 2mp > BRC > 2mp > Főgecó
11:50 : egy Pannonia elhagyja a kipufogóját a lassú balosban, bírók lengetik a sárgát ezerrel, Attila nagy fék, beragad egy másik Pannónia mögé, kezét felemeli (előzni tilos nem?) > BRC kövér gáz, nyak behúz (micsoda faszság, mé ne lehetne előzni?) > Főgecó fék, Pannónia mögött pötyögés (valami rémlik hogy ilyenkor nem szokás előzgetni)
12:20 : új állás szemre BRC > 2mp > Attila > 4mp > Főgecó
15:32 : befutó egész pontosan BRC > 0,144mp > Attila > 3,691mp > Főgecó
Ide vágó múlt heti sms kérdésünk: ha az Attila 2 kör alatt ki tudott nullázni kb. 2mp hátrányt, vajon elég lett volna neki a még egyszer ennyi előnye ugyanarra a két körre?
a.) Szerinted bazmeg?
b.) Hülye vagy, egy Morini ellen nincs fegyver
c.) Tök mindegy, ezt a jó kis sör-virsli meccset már elkúrta valaki
Már nem ment a kamera: boxba be, motorról le, Attila: Lacikám sárga zászlóról hallottál már? BRC: tudod mit Attila akkor óvjad meg! Főgecó: - (nem publikus)
E heti sms kérdés: kis korunkban csak azért nem szartunk a nappali közepére mert a nagyi figyelt?
a.) Nem csak azért, muterék asszonták kapok túrorudit ha a wc-n intézem, később oda menekültem a csajom elől
b.) Odaszartam, hiába figyelt a vén boszorkány
c.) Nekem ne oszd itt az észt, én vagyok az én, oda szarok ahova akarok, ha nemteccikóvjadmeg, vagy ellehetinnenköltözni
Hát az ilyenekért hagytam én anno ott a Dunlop Trophy-t, meg mer veteránba’ olyan zsír a hangulat, meg fair play bla-bla. Lehet hogy fel kéne hívnom a Bambit…
Elnézést azoktól akiket ez amúgy kurvára nem érdekel, de nyugi, semmi pánik, ez ügyben tőlem több szót nem fogtok látni/hallani.
A kezem, meg az a 20-25 le telj. deficit főleg engem zavart csak, mondjuk az utóbbi nem annyira. Még 2 kör és kiállok. ( a morini meg 30.2le/8300-on keréken)
Sziasztok!
Yamaha Banshee 350-hez kellene egy kuplung agy. ( belső kosár)
Úgy tudom, hogy megegyezik az RD 350 YPVS kuplungjával és talán a blokkal is, a váltót kivéve!
Nincs itt valakinek egy bontva?
Miután 3-4 körig kisérgettelek merthogy semmi kockázatot nem akartam vállalni –pedig féktávon volt pár lehetőség (ismerős?) a lekörözött végigkisérését nem vártam meg kibújtam mögüled. 1 kör után Ati elérhetőnek tűnt, (Best time 6. kör BRC 1.29.92 ami pedig egy fos idő nagyon) majd mögötte figyeltem amikor az ominózus részhez értünk. Én elsősorban a kipu kikerülésével, Atival. meg a lekörözendővel voltam elfoglalva, nem vettem észre a zászlót. Ez persze nem mentesít. Ekkor látom, de már mellettem,hogy Ati fölcsapja a kezét –mi van, megállt megint a yam. gondoltam- de a lekörözendő ott volt az orrom előtt, és a sikán is közeledett, gázt. Ezután ballagtam tovább, a kezem egyre jobban fájt, és elkövettem ua.-t a hibát amit Te, végigkisértem a lekörözendőt a kanyarkombináción. (Azt hittem Ati kiesett.) De nem, így majdnem utolért.
A PF-ben Ati kérdésérea válaszom:Bocsi, nem figyeltem, de ha gondolod óvd meg. Ezután jössz Te, sárga meg izé, válaszom: Egy olyan versenyen ahol nem kék zászlóznak, a kiput körökön át maga után húzót nem feketézik ki, nem hinném hogy az én sárgám volt a legnagyobb szabálytalanság.A sárgára meg nem a blokkoló fék a válasz.
A hangulatépítésért meg most Te tetted a legtöbbet.
És mivel a számok makacs dolgok:best time Tomi 1:30.37 Attila 1:30.50
És t.szetesen ezt a témát én is bezártam.
Racsing motor?
Na de nem is írok többet, szeretnék kimaradni az egészből, csak félreérthető volt így ez a hozzászólás.
Ha mégsem így történt, akkor én kérek bocsánatot.
Nem tudjuk hogy ment a 250 es, és szeretnénk megnézni, ha esetleg volna, tedd fel légyszi.
Köszi.
-Igazad van Tomi,a f.szé nem toltam oda ...
Akkó mos nincs e!
Bocs!
11:30 : a meccs állása szemre Attila > 2mp > BRC > 2mp > Főgecó
11:50 : egy Pannonia elhagyja a kipufogóját a lassú balosban, bírók lengetik a sárgát ezerrel, Attila nagy fék, beragad egy másik Pannónia mögé, kezét felemeli (előzni tilos nem?) > BRC kövér gáz, nyak behúz (micsoda faszság, mé ne lehetne előzni?) > Főgecó fék, Pannónia mögött pötyögés (valami rémlik hogy ilyenkor nem szokás előzgetni)
12:20 : új állás szemre BRC > 2mp > Attila > 4mp > Főgecó
15:32 : befutó egész pontosan BRC > 0,144mp > Attila > 3,691mp > Főgecó
Ide vágó múlt heti sms kérdésünk: ha az Attila 2 kör alatt ki tudott nullázni kb. 2mp hátrányt, vajon elég lett volna neki a még egyszer ennyi előnye ugyanarra a két körre?
a.) Szerinted bazmeg?
b.) Hülye vagy, egy Morini ellen nincs fegyver
c.) Tök mindegy, ezt a jó kis sör-virsli meccset már elkúrta valaki
Már nem ment a kamera: boxba be, motorról le, Attila: Lacikám sárga zászlóról hallottál már? BRC: tudod mit Attila akkor óvjad meg! Főgecó: - (nem publikus)
E heti sms kérdés: kis korunkban csak azért nem szartunk a nappali közepére mert a nagyi figyelt?
a.) Nem csak azért, muterék asszonták kapok túrorudit ha a wc-n intézem, később oda menekültem a csajom elől
b.) Odaszartam, hiába figyelt a vén boszorkány
c.) Nekem ne oszd itt az észt, én vagyok az én, oda szarok ahova akarok, ha nemteccikóvjadmeg, vagy ellehetinnenköltözni
Hát az ilyenekért hagytam én anno ott a Dunlop Trophy-t, meg mer veteránba’ olyan zsír a hangulat, meg fair play bla-bla. Lehet hogy fel kéne hívnom a Bambit…
Elnézést azoktól akiket ez amúgy kurvára nem érdekel, de nyugi, semmi pánik, ez ügyben tőlem több szót nem fogtok látni/hallani.
Az meg hot széria volt.
Jól látom hogy többször benézett valamit? A semmiből nyert!
Gratula!
Feltúrok pár idevágó fotód ha nem gond?!
Érdekel a dolog!
Az info@daroczymotor címre küldöm a postacímet!
5000FT-ért tudok küldeni bontottat +posta ktsg várom válaszod
Daróczymotor
Yamaha Banshee 350-hez kellene egy kuplung agy. ( belső kosár)
Úgy tudom, hogy megegyezik az RD 350 YPVS kuplungjával és talán a blokkal is, a váltót kivéve!
Nincs itt valakinek egy bontva?
Az autóm + most nem hadra fogható. Sajnálom nagyon...