Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez azért van mert nem nálam tankolsz
A tankom üres volt, a kútról hoztam benzint.
De leengedem, és hozok a másik kútról.
Cseréld fel a két uszoházat, engedd le a régi benzint, és tankolj frisset.
Ilyen nincs. Ma tankoltam a motorba, mentem vele pár kört a városban, lerakom nehezen is indult meg alapjáratról nehezen pörgött fel. Mentem vele még egy kört elszállt az alapjárat kipucoltam a karbikat és most meg nem indul. Fúróval tekertem beindul és a balos karbiba vissza durrog. Valakinek van valami ötlete ? Kérem segítsetek!
Azért cseréltem le, mert a burkolatok töröttek. Megnézem mi használható még belőle.
Ha szépen beszélsz velem, nekem van. A számomat tod (19után)
Köszi de erre kerek való, viszont láttam hogy ledobtad a műszerfalat a gépről nem adod el? Szerintem bármilyen munkahenger rá megy csak csinálni kell közé átalakítót.
Milyen első fékmunkahengerre lehetne szerintetek lecserélni a gyárit? (31K) Úszónyereg csapja kopott, porvédők szakadtak, karmantyú szorul.
Menthető állapotú, téglalap alakú, gyári irányjelzőim nekem is vannak. Ha kell, odaadom.
ja igen a két duda lemaradt.
Üdv! Délután elkezdtem összefaragni a gépet, elég jó de még kell rajta finomítani. most már látom hogy mi kell még hozzá: hűtő maszk is szar, kellene a kormány, irányjelzők, és a tartók. Kormánykapcsolók is elég kopottak. Majd alkalomadtán,addig is köszi.
Nagyon köszi!
eignerpetro64kukacgémél.com
Petro!
Az adatlapodon nem látok email címet, ha leírnád akkor elküldöm teljes méretben azt a képet ami kell Neked
hátsó lámpa bura lemaradt, addig is köszi
Lecsó ! Akkor van valami közelebbi a Speciál futam átnevezéséről ? (úgy hallottam öreg fiuk futama van továbbra is a tervben )
ezeket meg kell néznem oldalidom van duda van,hátsó sárvédö x
Rendben köszi várom.
igen elsősárvédő, ha van hátsó is, ha esetleg meg vannak az oldalidomjai a tank alatt az is. Az enyémekről le vannak törve a fülek amik rögzítik. A gyári dudái is hiányoznak esetleg ha megvannak más nem kellene.
mond még egyszer mi kell neked
láncvédö van
müszerfal van
fejidom+konzol van
lámpafej van
hibátlan ülés van
esárvédö?
Csötörtök reggel egy barátom megy Pestre, elvinné a kipukat, majd hívlak, hogy hol tudnátok találkozni.
Rendben van a gép!
Tehetnél fel képet a gépedről.
Eggen, Pedróza a 250-essel, Ne. Attila a 350-esssel