Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motrozás.:) Tibi abszolútot nyert az rd 400-al, én 500-ban lettem 1. lenyomtam a füstös rd 350-est. Peti hiba nélkül végigment az rd 250-el, Attilának meg megállt a szélső hengere így ő a supermonoba igazolt. A többiek is baj nélkül körbeértek. Jó race volt, csak kicsit drága, így a holtidőkért.
Sajnos nincs neki! Mi vót?
Kérd meg Ricsit kopizzon be eredménylistát.:)
Ki volt a ringen és mi történt?
Köszönöm
12E-106886 ez a száma
elötte hivj vagy üzenj.
Szia. A dugattyúszett, az egy garnitúra dugattyút jelent.
sziasztok. A yambits-nál a dugattyu szett alatt 1 db dugatyut értenek vagy mind a kettöt.
Jövöhéten lehet valamikor zavarni?
jó hogy mondod ki kell bontani a vázbol.
Üdv Mester!
Mégis csak kellene az egész blokk kompletten, nagyon rossz a főtengely+ az olajzás is nagyon gatya minde csapot köszörülni kellene+csapágy csinálás.
Üdv Tamás.
Szerintem sem sokkal nehezebb...
meg kellene mérnem de nem számottevő.
Mennyi ment rá (kg) a vizes cuccal?
Ma beszéltünk,már csak 1 dugó kell. A jövő hétvégi AA. storno.De, 30-párezer Ft.-os nevezési díjjal,nem is bánom! NEM BÁNOM,SAJNÁLOM!
csak az a baj hogy aksi is kell majd ezentul, a vizpumpa miatt,
leengedtem a futómüvet 3cm vel talán jobb lessz a balansz.
hogy áll a motorod, elvitted a blokkot a nánditol?
van még két race projekt azt még be kéne idén fejezni.
Jól látom Maestro,a 350-re ment a TZ henger? A vízpumpa is ötletes! Nem tétlenkedett a Maestro!
azé én készülök máj 22-re
Imádom ezeket a régi filmeket!
Sziasztok RD 80vagy 125 Első teleszkopot keresek villatartóvall, első féknyerget és sárvédőt ha van valakinek irjon a cimemre
satya76@freemail.hu
kőszi
én elkészültem a kis racsni motorral még festeni kell a tankot szinesre. De már kezd szezon lenni a munkák terén ha nem jöttök lehet hogy idö se lessz rá. A 250 meg most tz- sitem a gyári vizes hengerrel meg a 34 es mikunival. Már csak a blokkot kell beletennem a helyére.