Szépen megcsinálták a digók de egy gyári 350-es RD is megy így. A kipuk miatt van ilyen vad hangja de semmi extra...
A logót kicserélhetnék a tankon korhűre.(Saját vélemény.)
Ne érts félre,nem akartam lehúzni!
sziasztok lenne egy kis problémám elhalálozott a kilométerórám :(
érdekelne hogy valaki megtudná-e mondani hogy milyen motoré lehetett gyárilag mert jelenleg egy yamaha rd 80 -ason van esetleg tud valaki egy kilométeróra részt szerezni hozzá vagy egy komplett órát
bármilyen megoldás érdekelne!
Előre is Köszönöm
Frissen vásárolt használt tizenéves motornál alap:
-minden folyadék cs
-ua ellátó rendszer kipucol-beállít.
Gyula ha állítható dettó.
Gyertya cs, légszűrő cs.
Első blikkre a keverék csavaron kellene álítani, ha az nem hasnyál, akkor az ufószinten, de akkor jársz a legjobban hosszútávon, ha mindent kimosol és beállítasz.
Tőled kérdezek,mert Te a szememben elég hozzáértő vagy...Lenne egy motor honda crm asó tartományba 3-4000rpm ig fullad..ha nagy gázt húzol akk le is áll! Viszont ha 5000rpm en indulsz vele el...akk semmi tökéletesen üzemel! A motort nem hozzáértő embertől veszem,állítólag nem nyúlt hozzá! Lehet csak karbi tisztítás vagy állítás,esetleg levegőszűrő,max gyuj oldali simering,de alapjárat kissé meg van emelkedve úgy 3000re és hallani a hangján ilyenkor,h keveset kap(akk alapj fúvóka)! Nah ezért ideegs vok h meg vegyem-e bár...ezek nem olyan vészes dolgok! Ami jobban aggaszt h akku az halott benne ,de menet közben ha fel van kapcs a lámpa kajak jobban megy a motor,ha le akk rosszabbul ez még inkább aggaszt! Azért kikérném a véleményed! Köszi! Üdv! bocs h ide írok és nem a topiknak megfelelő kérdéssel fordulok hozzád...
Köszönöm Mester!
Sanyival felküldöm a lét.Csináltam egy hülyeséget,nem csináltam hozzá leszedöt türelmetlen voltam és nekiálltam csapágylehúzóval leszedni.Vesztemre.Hajtókatoros szegény,még csapot valahogy farigcsálunk bele. Esetleg van még némi motoralkatrész hozzá?Pl. egy főtengely+hajtókarok?
Szia Petro! Hungaroring lesz? Már nagyon lenne kedvem szerelgetni. Svájci marhákhoz járok ladikért nem a digókhoz.
Más : lenne egy xs400-asom 84.évj. köne hozzá egy generátor,ha lenne valakinek,az sem baj ha nem ingyéé.
A logót kicserélhetnék a tankon korhűre.(Saját vélemény.)
Ne érts félre,nem akartam lehúzni!
érdekelne hogy valaki megtudná-e mondani hogy milyen motoré lehetett gyárilag mert jelenleg egy yamaha rd 80 -ason van esetleg tud valaki egy kilométeróra részt szerezni hozzá vagy egy komplett órát
bármilyen megoldás érdekelne!
Előre is Köszönöm
Valakinek van esetleg RD LCII CDI gyujtásvezérlő kisdoboza, poweroshoz! Megvenném ha van valakinek eladó!
Előre is köszönöm.
Frissen vásárolt használt tizenéves motornál alap:
-minden folyadék cs
-ua ellátó rendszer kipucol-beállít.
Gyula ha állítható dettó.
Gyertya cs, légszűrő cs.
Első blikkre a keverék csavaron kellene álítani, ha az nem hasnyál, akkor az ufószinten, de akkor jársz a legjobban hosszútávon, ha mindent kimosol és beállítasz.
Sanyival felküldöm a lét.Csináltam egy hülyeséget,nem csináltam hozzá leszedöt türelmetlen voltam és nekiálltam csapágylehúzóval leszedni.Vesztemre.Hajtókatoros szegény,még csapot valahogy farigcsálunk bele. Esetleg van még némi motoralkatrész hozzá?Pl. egy főtengely+hajtókarok?
ha jönnek hozzám. Van egy komplett arrol leszedem ha kell
http://82.131.181.197/web/spoi...
# YAMAHA XS400-2F DEC.261979 /80/
# YAMAHA XS400D APR..7 1977 /77/
# YAMAHA XS400E FEB.7 1978 /78/
# YAMAHA XS400F MAY.7 1980 /79/
Itt próbálkozz:
http://www.cma-motor.hu/Yamaha...
A honlapomon is elérhető pár kép
http://nutria.uw.hu
azon belűl motorok gomb -- események -- Mostra Scambio - Reggio Emilia
Más : lenne egy xs400-asom 84.évj. köne hozzá egy generátor,ha lenne valakinek,az sem baj ha nem ingyéé.