Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eleje Gyurinak ment.
Ha nem motrral akkor simán , legalább tartunk egy "hazugságpartyt". Az első kanyarban úgyis mindenki elesik -mondták - aztán van idő beszélgetni.
Ja! Ha 2t zajt akartok, vissza kéne nézni az "Első kör" vidit ill. a kerékcserét. Szakértők ellen az első 8200/164km/h, a 2. meg 0,8-el kisebb dugó a szélső hengerben.
Azért bátorkodtam ezt elújságolni, (de már látom, hogy nem kellett volna)mert nem biztos, hogy nagy öröm, ha az előző etapban még tiszta kanyar kellős közepén full ledöntött motornál, egy csinos homokfolttal találkozol.
(láttam már ilyen miatt motort porrátörni kakucson, pedig azok csak gokartosok voltak)

Persze, végig lehet menni, első körben óvatosan, és felmérni a viszonyokat.
Az viszont megint más kérdés, hogy az autósok nem fogják visszaadni a pénzed felét, és seperni sem fognak.

Az egészet azért merészeltem leírni, mert pl Dimáék 50 rugó költséggel számolnak aznapra, ami egy alkalmatlan pályán kicsit sok.

Valamint tényleg nem megyek semmiképpen, mert nem tudok.
+s betű
Akkor Te nem jösz. Ennyi.
Ha autókkal mész, akkor retkes pályán mész, többet mennek mellette mint rajta, felhordják a koszt
Nem, én du-ra kérdeztem rá 1-6-ig lehet menni fél órás váltással az autókkal. Ilyenen már voltam, lekezelhető. ez 5xfélóra.
Az egész napos balhé?
ja 80ccm hogy mehessen a simsonosok között. 70kg a szekér.
A blokk remélem majd tudja azt a 26le amit gyárilag.
szia Laci.
Sajna de az anyagiak miatt meggondolandó hol megyünk. Jó lenne
de ha készek a motrok akkor inkább elmegyünk tesztelni egy fél napra ennyiböl vagy kicsit többöl és nem 3x 20percet megyünk.
A1 stimmt, hátsókerék sutyuki talán rg200, blokk Yamaha yz 80
8.-án vmi kedvezményes nap lesz a eringen 8000/du oda kéne menni hangoskodni, nem itt a klaviatúrán. Jön vki, én szeretnék. Idén még nem mentem a morinivel, 24.-én meg race.
Maestro! E+mi?
Jól látok,Aprilia AF1 váz,YPVS hátsókerék,RD 125 vizesblokk?
Lacibácsi itt van neked pár Alfonso Morini...Ez nem füstőő...
hát az biztos hogy nem 4t traktor hang meg nem olasz.
Nesze Lacika itt egy kis digó jap jeverék
Arról a környezetkárosító zajról beszéltek amit a 2t félmotr kiad magából? A füstről már nem is beszélve. :)
Te ez egy aranybánya! Ilyenkor irigykedek, bár én sem panaszkodhatok, csak ezek egy tizessel kb öregebbek.
KÖSZ CIBOR!
P20 HANG
AZ ELÖBB NEM JÖTT ÖSSZE http://www.youtube.com/watch?v...
Azért ez előbb dalolt mint a p20 ,és a hangja is ugyanaznull
Hangra, (most fognak itt megkövezni! ) szerintem a Pannóniáknak ütősebb,forgósabb,szebb a daluk mint a Yamaháknak!
Széria,széria közeli motorokról baszélek!
A Lacié spec.nek számít de úgy is szól.
http://www.youtube.com/watch?v...