Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy számmal szélesebb,és magasabb,de felteheted!
Ezúton is köszönöm az itt kapott segítséget.
Újabb kérdésem: 350 ypvs-hez hátra jó-e a 120/90-18-as gumi.
(Most 110/80-18-as van rajta. Nekem kicsit nagyobbnak tűnik a kerék átmérője.)
Előre is kösz!
Ferdeszemű rakéta!
Légvédelmi rakéta?
Egy (nagyon jó )350 ypvs jobban gyorsul,amit én eladtam az meg sem közelíti,de ez jobban nyulik!
Jobban megy mint az ypvs 350?
Ma meghozta a futár.
itt a tavasz
Délután mentem egyet a rakétával,gyors volt szokni kell!
úgy legyen
Sajnos fog az még lejjebb is menni, mert sajnos minden behal Magyarországon szépen lassan, de még egy utolsó lehetőségünk megadatott.
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/tura/hirdetes-19848880/

li
nk

Üdv

Az új ár 160

link

További kellemes estét
Drapál jános 1-2 videót láttátok
Mihu mester tett föl 2t zajt meg traktorhangot, ha gondoljátok hallgassátok meg. Ez eredeti háztáji.
Szia Sada! Mondtam már inkább motorozz mint az autókat törjed.
Majd mondogatom már Sanyinak,hogy induljunk el,mert megint kapkodás lesz ebből.Persze mindig van valami gondunk,ha nem mások miatt, akkor magunknak okozunk bajt.Pl:Letörtem az omegát,akkora versenyző voltam
hengert ?
Vakmerő,helyesen.
hát nem is tudom szar a helyzet akármelyik ujjamat harapom piszkosul fál.
mert olyan vagy mint a cigány lova nem vak csak bátor
Megjöttek a TKRJ dugattyúk 5400/db áron. Már látszik a fény az alagút végén.
Jóvammá Lacibá ne kapd már fel a vizet, én megpróbáltam megvilágítani egy más szemszögből az autósokkal együtt menést, oszt legfeljebb nincs igazam, nem nagy dolog.
Áá! Csak válaszolok, de igérem ez az uccsó. 1. te fizeted Gyuriék költségeit, hogy így aggódsz. Van neki is szája.Az ering nem lehet olyan szűk egy simsonnak.2. Én még téged sehol nem láttalak menni, nem csak most.3.Valszeg igazad van, de én 2x voltam ilyen pályázáson, és szerencsére nem volt rossz tapasztalatom. 4.Ez más, gratula a simson klubhoz, veled vagyunk.