Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, Ferraranak akartam válaszóni!
Dzsi, az Gecsei István
Ciao Tomi! Csak nem a taljánoknál jártál? Csónakért?
Üdv Motorosok! Nagyon csöndben vagytok?
Köszönöm a megtisztelést!
KIRÁLY
Igaz RDm nincs és valószínűleg nem is lesz, de azért hétvégi fotózásom egy részét veletek is megosztanám

GI
a kondás
Az ember színe fehér!
üdv mindekinek! levegős rd 250 hez kellene eladó,hengerfej,henger belehúzótt kopott is jó,váz , ha valki tud segíteni?
Szevasztok!
Gyerekek a sedutol ovakodjatok!
Ma volt kint a zsibogóban (DB)egy dupla fékkulcsos hátsó kerék, szemre jó állapotban. Szerintem egy 5-ösért vihető!
üdv mindenkinek! eladó rd 250 78 évjáratú, elsőkerék gumival,3000ft,2db kipufogó komplett 6000ft,postán is!06705134981
Valahol amerikába!
YDS5-YDS3
sziasztok ...

lenne egy RD350YPVS -ből maradt hátsó lengővillám állítható rugóstaggal ,hátsó tengellyel és fékkonzollal + oldalsztender , és lábtartók ...

ha érdekel valakit , akkor megválnék tőle ....
OK!
Peti köszi, hogy megnézted, lett fékcsövem, tegnap gurultam is egyet. Iszonyat jó lett a ZX10 elej, pedig a régi se volt rossz.
Ha később lenne esetleg fém fékcsöved -olcsón- érdekelne!
tehát felsőre az sajna nincs csak ez az alsó...
Ezt megtudod nekem boltolni ? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...
Lehet hogy csak gyujtótekercs kéne mert a hengerfejemet lesíkolják.A gyujtótekercsre gondolok ami a gyertyapipára megy a másik az világítótekercs
GYURIBÁ!
a hengerfej ára 2500 +posta két tipusom is van,a bordázata szerint szögletes vagy lekerekitett....a gyujtótekercsbe melyikre gondolsz az alsóra vagy amelyik a gyertyapipára megy....