Yamaha kb 30000ért meghozza, de a Martonvásári matricás már megcsinálta a barátom motorjára kb a feléből, és lakkozhatóból ami sokkal tartósabb. Nézek képet a motorról, bár mondjuk ez piros.
Az időmérőt az FRC csapat 250-es motorja nyerte, mögötte 5 tizeddel Lecsó, mögötte a másik FRC motor az első versenyét abszolváló Ne. Attilával, Petró a másik 250 essel, majd Kis Dió (MZ) utána a Duci, Sajben Jánossal majd Lacibá és Halmosi Józsibá P 20 -szal.
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy Attila még csak ismerkedik a yamahával, egyelőre azt mondja kicsit birkózógép, de nagyon megy:)
Attilát Lecsó konkrétan "húzta" az időmérőn, mutatta neki hol kell menni, a rajtrácson meg csak mutatta a szeméval, hogy "jesszus hova kerültem, itt ez a sok YAmaha körülöttem" :)
Lecsó egy remek rajtot követően elhúzott, nagyon összerakta azt a huszast, amoylan tolós motor, igencsak halad.
Pedróza motorja valószínűleg megszívhatta magát a rajtrácson álldogállás alatt, mert nem tudott igazán jó rajtot venni, Attila, és Petró is elment neki, ígymár az első kanyarban oda volt a pole pozíció, és mint mondtam, Lecsó elhúzott.
Petró szétfényezte a kuplungot a pusztulatos melegben, köröket meccselt Pedrózával, jó volt nézni, ahoyg a három YAmaha vizsonylag közel ment egymáshoz.
Pedróza nagynehezen leközdötte Petrót, majd az abszolút második helyen haladó Ne. Attila után vetette magát.
Mikor a két FRC-s lőteávolba került egymáshoz, az utolsó előtti körben sajnos elszakadt a 350 es gázbowdenje, így Attila mellett elment Pdróza és nyerte a 350 speciál futamot.
Lecsó a Pannonia kupában 1.
Második Lacibá
HArmadik Józsibá
Hello!
Aki ma este (08.13. 19:45körül) hívott a futómű miatt,ne haragudjon, de a telóm lemerült azért szakad meg a beszélgetés,viszont a tel száma elveszett igy nem tudom majd visszahivni,emailbe a tel számot légyszíves küld el! Köszönöm!
Üdv:Márk
Te mondj valamit, én tök hülye vagyok minden üzlethez. (de nem bánom annyira) Szívesen odaadom, és , ha majd nekem kell vmi akkor Te segítesz. (szóval a pénz rész annyira nem hoz lázba)
Hello!
Eladó egy komplett showa futómű,kerékkel együtt 15ér!
A futómű,dupla tárcsás felfogatású,suzuki rg 250gammán volt.
Futómű.kormánycsutka+kerék gumival(gumi oan 60%körüli)
Nem hajlott, nem ütött sehol sem, nekem a helyet foglalja aki tudja használni vigye!
köszi
sasszem73
(az igazsághoz hozzátartozik, hogy Attila még csak ismerkedik a yamahával, egyelőre azt mondja kicsit birkózógép, de nagyon megy:)
Attilát Lecsó konkrétan "húzta" az időmérőn, mutatta neki hol kell menni, a rajtrácson meg csak mutatta a szeméval, hogy "jesszus hova kerültem, itt ez a sok YAmaha körülöttem" :)
Lecsó egy remek rajtot követően elhúzott, nagyon összerakta azt a huszast, amoylan tolós motor, igencsak halad.
Pedróza motorja valószínűleg megszívhatta magát a rajtrácson álldogállás alatt, mert nem tudott igazán jó rajtot venni, Attila, és Petró is elment neki, ígymár az első kanyarban oda volt a pole pozíció, és mint mondtam, Lecsó elhúzott.
Petró szétfényezte a kuplungot a pusztulatos melegben, köröket meccselt Pedrózával, jó volt nézni, ahoyg a három YAmaha vizsonylag közel ment egymáshoz.
Pedróza nagynehezen leközdötte Petrót, majd az abszolút második helyen haladó Ne. Attila után vetette magát.
Mikor a két FRC-s lőteávolba került egymáshoz, az utolsó előtti körben sajnos elszakadt a 350 es gázbowdenje, így Attila mellett elment Pdróza és nyerte a 350 speciál futamot.
Lecsó a Pannonia kupában 1.
Második Lacibá
HArmadik Józsibá
125-ös rd lc-re keresek gyári kipufogót
akinek van az szoljon már nekem pls
itt az msn címem ezen elértek
kakimano10@hotmail.com
Aki ma este (08.13. 19:45körül) hívott a futómű miatt,ne haragudjon, de a telóm lemerült azért szakad meg a beszélgetés,viszont a tel száma elveszett igy nem tudom majd visszahivni,emailbe a tel számot légyszíves küld el! Köszönöm!
Üdv:Márk
kerenyizsolt@citromail.hu
(Mihunak meg elflejtettem szólni, magától tévedt ide:)
((bocs)
Én szintén , és szintén műszaki problémákkal küzdök virtuális téren ....
Emzoli köszi !
Eladó egy komplett showa futómű,kerékkel együtt 15ér!
A futómű,dupla tárcsás felfogatású,suzuki rg 250gammán volt.
Futómű.kormánycsutka+kerék gumival(gumi oan 60%körüli)
Nem hajlott, nem ütött sehol sem, nekem a helyet foglalja aki tudja használni vigye!