Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ki kíváncsi a 2-forintos történeteidre" ?
Legalább úgy írnád ahogy volt ...... Ugye 87-ben megszabadítottak 3 működő 20-asomtól , ez a bilikék pedig 89 nyarára lett kész . A köztes időszakban pedig nem volt teljesen egybe gépem és mikor felajánlottad , hogy motorozhatok az MZ-ddel amíg te a szobámban ragasztózol és hallgatod a zenéket a hifimen , én nem tudtam ellenállni a kísértésnek . Valóban jókat motoroztam
Az pedig nyílvánvaló , hogy az épített motorjaimat a saját ízlésemnek megfelelően alakítom ki , te vagy az utolsó akinek az elismerésére hajtok , sőt még örülök is neki ha neked nem tetszik
De minek terheled az RD fórumot nem ide illő dolgokkal ?
Elkészült ez is.
Bocsi, nem voltan egyértelmű: neked, de ami nekem van az vmilyen olasz villáról került le, csak nagyon hasonló ahhoz amit Te szeretnél.
89ben már nem volt szerencsere . olyan motorom volt amit te is mindig elkoldultal ,hogy ne csak szerelgess hanem motorozz is neha . 2 terdgumit 2 perc megforditani de mar nem kell forgatnom mert elbontottam a motort, de ez a kep a szep kek motorodrol örök tanubizonysag az izlesedrol meg a szokasos tákolasodrol .
Néköm akkó is e a first!:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Üdv
A második sor a villatsabival kapcsolatban kinek szólt?
Nekem 31K-ra kéne villamerevítő.
Látom vicces kedvedben vagy Az a bilikék 89-ben lett fotózva , neked akkor még rendesen működő 20-asokat sem sikerült csinálni (mondjuk én biztos vagyok benne , hogy most se nagyon) Amúgy meg senki ne dicsérje a sajátját , főleg aki ennyire elfogult ....

Szerinted aki mindkettőnket ismer melyikünk motorját választaná , főleg ha "még" motorozni is akar vele ?

Ugye ez az a fekete szépség amin mindkét oldalon jobbos térdgumi figyel a tankon ? Gyönyörű , nincs több kérdésem
Szét néztem mindet! Rongyosra!
Aci! Eeefárattt a végére a régi 2Té. az"új" 4T.MV-hez képest!
Kent Anderson hogy belenézett a villanyoszlopba?
Mellette van Renzo P.-ről is, láttad?
Petike, ugye azt is láttad mennyire beragadt a 4t a rajtnál (bizti nehéz tolni:)) aztán meg v.mi változott. Ki is nyert? csak nem a 4t /+2. is/ :))))
Juniusban Grobnikban volt 3 is. 1 a rajtig se jutott el, a másik 2 meg a célig.:))
Olyan villastabim van v.milyen,ha érdekel jelkezz.
Hengerek olyan Hummelosak...
de szep ez a bilikék motor p20as lampafejjel meg mz elsoteleszkoppal szerintem sokkal szebb mint az a ronda koromfekete
Nyílván középen és egy tengellyel van kivezetve oldalra
Mindkettö 31k, de ha 1wt-t keresel, azon van opcio a villaszárak összekötésére.
Ezt nem értem, hol hajtja le a váltot? kép?
Akinek van 4hengeres 20-a, biztos el tudna látni jó tanácsokkal.
Nem lenne rossz! Szépen lassan össze lehetne hozni. A lényeg a közepét összehozni, és a gyújtás kérdéses számomra.