"Ki kíváncsi a 2-forintos történeteidre" ?
Legalább úgy írnád ahogy volt ...... Ugye 87-ben megszabadítottak 3 működő 20-asomtól , ez a bilikék pedig 89 nyarára lett kész . A köztes időszakban pedig nem volt teljesen egybe gépem és mikor felajánlottad , hogy motorozhatok az MZ-ddel amíg te a szobámban ragasztózol és hallgatod a zenéket a hifimen , én nem tudtam ellenállni a kísértésnek . Valóban jókat motoroztam
Az pedig nyílvánvaló , hogy az épített motorjaimat a saját ízlésemnek megfelelően alakítom ki , te vagy az utolsó akinek az elismerésére hajtok , sőt még örülök is neki ha neked nem tetszik
De minek terheled az RD fórumot nem ide illő dolgokkal ?
89ben már nem volt szerencsere . olyan motorom volt amit te is mindig elkoldultal ,hogy ne csak szerelgess hanem motorozz is neha . 2 terdgumit 2 perc megforditani de mar nem kell forgatnom mert elbontottam a motort, de ez a kep a szep kek motorodrol örök tanubizonysag az izlesedrol meg a szokasos tákolasodrol .
Látom vicces kedvedben vagy Az a bilikék 89-ben lett fotózva , neked akkor még rendesen működő 20-asokat sem sikerült csinálni (mondjuk én biztos vagyok benne , hogy most se nagyon) Amúgy meg senki ne dicsérje a sajátját , főleg aki ennyire elfogult ....
Szerinted aki mindkettőnket ismer melyikünk motorját választaná , főleg ha "még" motorozni is akar vele ?
Ugye ez az a fekete szépség amin mindkét oldalon jobbos térdgumi figyel a tankon ? Gyönyörű , nincs több kérdésem
Legalább úgy írnád ahogy volt ...... Ugye 87-ben megszabadítottak 3 működő 20-asomtól , ez a bilikék pedig 89 nyarára lett kész . A köztes időszakban pedig nem volt teljesen egybe gépem és mikor felajánlottad , hogy motorozhatok az MZ-ddel amíg te a szobámban ragasztózol és hallgatod a zenéket a hifimen , én nem tudtam ellenállni a kísértésnek . Valóban jókat motoroztam
Az pedig nyílvánvaló , hogy az épített motorjaimat a saját ízlésemnek megfelelően alakítom ki , te vagy az utolsó akinek az elismerésére hajtok , sőt még örülök is neki ha neked nem tetszik
De minek terheled az RD fórumot nem ide illő dolgokkal ?