Szombat vagy vasárnap lesz?Egyébként minden nap jegezünk amíg lesz jég,most is onnan jöttem haza éppen.A börze helyszínétől 2km-re van tó,oda is lejöhetnél egy kicsit,majd beszélünk.
:(
nem indul!
szikra van
de nem, rossz helyen adja sztem! csak az a baj h fixre csináltam az alaplapot úgyhogy faragni kell rajt !
Most romosabb mert nincs rajt lengővilla mert ujj lesz hegesztve hozzá! utána meg a segédváz lesz levágva az is új lesz
meg valami ülés kell rá valami ilyesmi mint az mz n!
szerinted?
igen, azt vettem meg, sajna a CDI-nek nincs száma, mert a fél doboz-külső is hiányzik és ha jól gondolom a dobozon kellene lennie matricának és azon a számnak. a vázszám alapján 31K-bár nem tudom, hogy ez összefüggésben van-e a CDI számával?
Amúgy épül gőzerővel a cafe racer em jeti racén még nem leszz ott de eccer valahol meg tesztelem pályán is!
már rajt a gyujtás is szikra is van holnap indítom be!
Alkatrészek.
Gyenge szikrát okozhat a gerjesztő tekercs hibája? Ha igen akkor hogyan lehet lebányászni az állórészről? vagy nem lehet leszedni?
Előre is köszi
Rossz a szelpszár szimering
nem indul!
szikra van
de nem, rossz helyen adja sztem! csak az a baj h fixre csináltam az alaplapot úgyhogy faragni kell rajt !
Most romosabb mert nincs rajt lengővilla mert ujj lesz hegesztve hozzá! utána meg a segédváz lesz levágva az is új lesz
meg valami ülés kell rá valami ilyesmi mint az mz n!
szerinted?
0620 7738153 probáld most meg. a 29k biztos jó mert 84 a motorod.
már rajt a gyujtás is szikra is van holnap indítom be!