Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyúrunk vazze a 24-re.Izomlázam van.
Talán felismersz,elég profi a kép.
Ha még lesz jég ,hozzál bukót persze.Élmény most minden nap.
Vasárnap lesz! Qaddal v. mottal kenitek az ice-on?Vigyek jáccó ruhát?
Szombat vagy vasárnap lesz?Egyébként minden nap jegezünk amíg lesz jég,most is onnan jöttem haza éppen.A börze helyszínétől 2km-re van tó,oda is lejöhetnél egy kicsit,majd beszélünk.
A szelepszárszimeringet most cseréltük, fasza vitont tettünk bele, egyszerre történt a vízpompaszimmering cserével:)
Ciao Sanya! Jövő hét végén börze Szolnokon! Össze kéne rohanjunk...
Sziasztok

Gyenge szikrát okozhat a gerjesztő tekercs hibája? Ha igen akkor hogyan lehet lebányászni az állórészről? vagy nem lehet leszedni?

Előre is köszi
szívja az olajat:D
Rossz a szelpszár szimering
Jó reggelt Gyuribácsi.A 4.fokozattal mi volt?... Tuti időjárás van,meg van a program egy két hétre...
Inkább vele foglalkozz!
:(
nem indul!
szikra van
de nem, rossz helyen adja sztem! csak az a baj h fixre csináltam az alaplapot úgyhogy faragni kell rajt !
Most romosabb mert nincs rajt lengővilla mert ujj lesz hegesztve hozzá! utána meg a segédváz lesz levágva az is új lesz
meg valami ülés kell rá valami ilyesmi mint az mz n!
szerinted?
Friss képet a gépről!
nem ismerem de kacérkodtam vele hogy megveszem de messze volt van belöle 3 db itthon.
van itt egy tel szám itt az apróba hirdet hozzá elektronikát
0620 7738153 probáld most meg. a 29k biztos jó mert 84 a motorod.
Akkor holnap megnézem azt is! Ismered esetleg a mocit, azért kérdezted, hogy a használtautós-e, vagy van róla vmi infód?
A lendkerékbe is be van ütve a tipusa .
igen, azt vettem meg, sajna a CDI-nek nincs száma, mert a fél doboz-külső is hiányzik és ha jól gondolom a dobozon kellene lennie matricának és azon a számnak. a vázszám alapján 31K-bár nem tudom, hogy ez összefüggésben van-e a CDI számával?
nézzétek meg a veteránban a vidit, pedróza ahogy teszia tüzet a jobb henger füstöl, a bal neannyira.
Üdv Maestro! Ja, ja!Csak a 2.fokozat két fogaskerék párja kéne!
csak a 2kerekek kellenek?
A használtauton hirdetetted vetted meg A CDI-nek van száma 29k-52y 1UA a tied feltehetöen 31K vagy 29k
Amúgy épül gőzerővel a cafe racer em jeti racén még nem leszz ott de eccer valahol meg tesztelem pályán is!
már rajt a gyujtás is szikra is van holnap indítom be!
nekem is van egy eladó 125 dx em