Asse tudom mi az és hol van . Amúgy nem akarom nagyon feszegetni a témát mert a végén kibasznaik innen
Én csak kibeszélem magamból ami idegesít , aztán annyi
http://rides.webshots.com/phot...
Kellene egy ilyen 4 hengerest csinálni. Van két ilyen blokkom. Kellene egy kis infót szerezni, hogyan lehetne összehozni.
Amire írtam , hogy micsoda lincshangulat
Ezek láttán el lehet képzelni , hogy szegény Szögi Lajosnak milyen lehetett egyedül , "gáz"pisztoly nélkül , aki még azt a hibát is elkövette , hogy szép szóval akarta őket meggyőzni .
Ja meg , hogy a tezsvírek nagyrésze primitív ösztönlény , a kutyámnak több önkontrollja van ! (ezt bizonyítani is tudom!)
Meg írtam még , hogy ezt a csűrhét egy Japánból importált jobbfajta kempos bambuszbottal 1magában puhára verné , lenne nagy síránkozás
Nehogymár a saját országomban nekem kelljen szégyellnem magam mert ilyenek megtörténnek , na meg ne mondhassam ki a véleményemet sem a sok köcsög műdemokrata miatt !
Szlikkel nincs baj vizes tiszta pályán , ha nem áll a víz rajta .
Viszont ott az egyik kanyar szivárvány szinű volt , a másik itt-ott faleveles , a 3. meg az ideális íven kicsit kavicsos , na ezeket nagyon nem szerettem Még nem is bántam az esőt mert így nem csak én mentem lassan , szerintem kb ugyanazzal a tempóval mentem mint mikor majdnem száraz volt a pálya Nagyon nem éreztem szárazon ......
Az én vagyok és a "szigszalagos"
Szerintem meg elég gány , csak össze van dobálva . A kerék , fék és a blokk ami késznek mondható , még a gyujtás is csak fel lett dobálva mert betojt ami rajta volt mágneses . De marad rajta mert jól műxik , csak valami profibb közdarabot kellene hozzá faragni .
Ezen kívűl van még két készülő pálya gép és nem tudtam még eldönteni melyik milyen variációban készüljön . Ezekhez a kerekekhez lesz a hasalósabb hosszabb tank más farok idommal , mert úgysem szeretik a lassú kanyarokat . Ez az "idomzat" átkerül egy 18-as kerekes nagykormányos gépre , aminek a váza a geometriára nézve széria , azt pár napi meló lenne összehányni csak lusta vagyok hozzá
A 3. nagyon átfaragott lesz , de ha így haladok akkor sosem lesz készen
Mindkét képen 31K villaszár van? Erre a villamerevítőre pályázok, csak nem tudom, hogy jó lesz-e az enyémre?
A kormányrögzítő barmolásnak tűnik, pedig az se lenne rossz.
Nekem kvázi kurva mindegy, jövő hétből a szerda nem jó, a többi este játszik. Inni bármelyik este lehet, nem kell ahhoz feltétlen hétvége. 2 ünnep között nem hiszem hogy sokan eljönnének. Bár annak is megvan a varázsa, nekiülünk a 30 évfolyam Motorradnak és reggelig szopatjuk a futárokat...
Én csak kibeszélem magamból ami idegesít , aztán annyi