Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asse tudom mi az és hol van . Amúgy nem akarom nagyon feszegetni a témát mert a végén kibasznaik innen
Én csak kibeszélem magamból ami idegesít , aztán annyi
igy
Kösz lecso megkaptam a kiirást
http://rides.webshots.com/phot...
Kellene egy ilyen 4 hengerest csinálni. Van két ilyen blokkom. Kellene egy kis infót szerezni, hogyan lehetne összehozni.
Az üzenőfalra is tedd már ki ezt légyszi,hogy minél többen láthassák.köszi.
Akiket nem érdekel azoktól bocs !

Ezt szedette le a sunyi férge :
http://www.youtube.com/watch?v...

Amire írtam , hogy micsoda lincshangulat
Ezek láttán el lehet képzelni , hogy szegény Szögi Lajosnak milyen lehetett egyedül , "gáz"pisztoly nélkül , aki még azt a hibát is elkövette , hogy szép szóval akarta őket meggyőzni .
Ja meg , hogy a tezsvírek nagyrésze primitív ösztönlény , a kutyámnak több önkontrollja van ! (ezt bizonyítani is tudom!)
Meg írtam még , hogy ezt a csűrhét egy Japánból importált jobbfajta kempos bambuszbottal 1magában puhára verné , lenne nagy síránkozás

Nehogymár a saját országomban nekem kelljen szégyellnem magam mert ilyenek megtörténnek , na meg ne mondhassam ki a véleményemet sem a sok köcsög műdemokrata miatt !
Szlikkel nincs baj vizes tiszta pályán , ha nem áll a víz rajta .
Viszont ott az egyik kanyar szivárvány szinű volt , a másik itt-ott faleveles , a 3. meg az ideális íven kicsit kavicsos , na ezeket nagyon nem szerettem Még nem is bántam az esőt mert így nem csak én mentem lassan , szerintem kb ugyanazzal a tempóval mentem mint mikor majdnem száraz volt a pálya Nagyon nem éreztem szárazon ......
Az én vagyok és a "szigszalagos"
Szerintem meg elég gány , csak össze van dobálva . A kerék , fék és a blokk ami késznek mondható , még a gyujtás is csak fel lett dobálva mert betojt ami rajta volt mágneses . De marad rajta mert jól műxik , csak valami profibb közdarabot kellene hozzá faragni .
Ezen kívűl van még két készülő pálya gép és nem tudtam még eldönteni melyik milyen variációban készüljön . Ezekhez a kerekekhez lesz a hasalósabb hosszabb tank más farok idommal , mert úgysem szeretik a lassú kanyarokat . Ez az "idomzat" átkerül egy 18-as kerekes nagykormányos gépre , aminek a váza a geometriára nézve széria , azt pár napi meló lenne összehányni csak lusta vagyok hozzá
A 3. nagyon átfaragott lesz , de ha így haladok akkor sosem lesz készen
igen, jól szól de nekem az tetszik ahogy kinéz! Elfogadnám.
Azér az a motor jól szól (nekem teccik) és végigtolta Göndör szlikkel a szakadó esőben.
Mindkét képen 31K villaszár van? Erre a villamerevítőre pályázok, csak nem tudom, hogy jó lesz-e az enyémre?
A kormányrögzítő barmolásnak tűnik, pedig az se lenne rossz.
Nekem is.
Az ilyen jobban bejön.:
Nekem kvázi kurva mindegy, jövő hétből a szerda nem jó, a többi este játszik. Inni bármelyik este lehet, nem kell ahhoz feltétlen hétvége. 2 ünnep között nem hiszem hogy sokan eljönnének. Bár annak is megvan a varázsa, nekiülünk a 30 évfolyam Motorradnak és reggelig szopatjuk a futárokat...
Ok. Mikor lenne a bál ? Csak mert 2 hétvége van karácsonyig, és a jövő hétvégén szombaton sokunknak nem jó (másik buli). Vagy 2 ünnep közt ?
Inkább Hiltit, egybefüggő aszfalt az egész placc.
Ásót én viszek
Arra gondoltam az udvaron lehetne elásni az érkezőket

Konrétabban Óbudán a bázisomon (Bécsi út vagy új TV székház környéke), fűtöttnek mondható raktár/műhely/iroda kombó félig tele japó fosokkal.
Ha valaki téved, akkor kérjen elnézést, ne keménykedjen.
Szerintem.
elirtam cb kicsit unom mar az allando kotekesedeidet meg okoskodasaidat szerintem fejezzuk be az egymassal valo trecselest sok ertelme nincs
TZ?
csao peti hesszeld milyen sarvedot szereztem szerintem kurva jol nez ki tz elso
Főgecó! Nálad hol lennénk?
Ezekkel a számokkal nem bírok...