Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Pár motyó okvetlen kell majd. remélem lassan oda jutok.
te majom a rosz dumaddal megint ez a gunyoskodasod ,rd meg faszom ha nincs yamaha nevu ceg a ruppotlan csoves formaddal meg az a roncs p20asod sem lenne ami van ,inged gatyad rakoltotted mar es meg 1 normalisat motorozni se tudtal vele a magyar alkoto tabor honnan szopta ki a p20ast a yamahatol mit arcoskodsz te malna, ne szedulj mar ennyire magadtol kis tiszteletet adhatnal a kis csikszemueknek ,nekik koszonheted hogy van mit takolgatnod par kepet csatoltam hogy ne tudj ugatni hatha eszhez tersz 1 kicsit es lejebb adsz ezek 1963s fotok
meghalgatom mit ajanlasz te magadtol van meg sok jo ilyen cuccom van femsa gyujtasom van 11 db p20asra valo yds2 es yamaharol l mikuni karburator lehet tudnank csereberelni boltolni valamit te haversagban vagy a wiseco cuccokat arulokkal nekem rd yamahaba kene wiseco dugo meg kene az rd hengereimen reszelni a felomloknel stb en lusta vagyok ra ha tudnal valakit aki megreszelgeti normalis aron akkor boltolhatnank ezekkel a cuccokkal
lecsobt@freemail.hu

egy árat kérnék
Yamaha YDS TD1 Lumenition Racing gyujtas lenne elado ha valakit erdekel irjon jo yamahara es p20asra is az ar rugalmas cserelheto is
Na kb. így fogja hozni a jézuska is...
Ezt kértem a jézuskától!
http://cgi.ebay.co.uk/nos-yama...
Riny, riny:)
Lécci ne rinyálj már minden apróságért , főnök
A Simson topikban te sem reklamálsz azoknak a mestereknek akik éveken át irogatják hogyan "turbosítják" számítógép ventillátorral a motorjukat (valljuk be , az még az itt elhangzottaktól in nagyobb baromság)

Ha számít valamit akkor vezeklésképpen karácsonykor elmondok 20 miatyánkot és RD-vé alakítom az egyik 20-asomat
te félre értesz engem teljesen de nagyon . ha utalnam a p20ast nem lenne 5 darab . en csak eddig leírtam azokat a sajnalotos tenyeket amik 1 nem elfogult embernek el kell fogadni . a p20as 1 nagyon jo kis motor lehetett volna ha nem ott olyan modon gyartottak volna. ha jozan esszel gondolkozol a minosegbeli problemakat el kell ismerni . mivel hogy volt szerencsem jo par p20ast összerakni olyan nagy elmennyel mar nem tolt el a szerelgetese , azert vettem jo par db rd yamahat mert a 2 motor nagyon nagy rokonsagban all es az en szereny megítelesen szerint a yamaha 1 jobb minosegu kiforottabb motor. kihangsulyoznam nagyra ertekelem a munkassagodat es a p20asokon veghez vitt modositasaidat de sajnos nekem nincs arra idom energiam es penzem hogy annyit aldozzak 1 p20asra mint te . 1 rd yamahat sokkal kisebb penzbol energiabol meg lehet csinalni nagyon jo kis motorra. ennyi. ha miliardos lennek idoben es penzben akkor en is csinalnek olyan p20ast mint a tied . csak 1 dolog miatt a hangja miatt . most is azt allitom csak a hangja olyan dolog ami verhetetlen es emiatt van p20asom . most is azt allitom hogy a gyari alkatreszek rosz minoseguek nem utnek meg 1 nemzetkozi szintet . es 1 szeria gyari yamaha rd250es mkpnak nem ellenfel sem minosegben sem teljesitmenyben 1 gyari szeria magyar csepeli alkatreszekbol allo p20as. ja szerinted ki az a hulye aki talal 65000ft ert 1 ilyen roncsot mint amit tegnap vettem es ott hagyja? a penz az penz es a mai vilagban igen nagy ur hulye nem vagyok 40 50 000ftokat nem hagyok ott az utcan heverni . az oka csak ez hogy megvettem a roncsot . remlem elfogadhato valaszt adtam neked es nem sertettelek meg es nem gondolod azt a tovabbiakban sem hogy en irigy lennek rad vagy a haragosod lennek . a sok kis majom okoskodo elvakult elfogult p20 maniasok velemyne meg pont nem erdekel de semennyire , sot elszorakoztat mosolygok szepeket a hulyesegeiken teged ebbe a halmazba nem sorollak bele mert azert mogotted all is valami szakmai tapasztalat es hozzaertes .udv
Az előbb azt írtam, hogy nincs bajom veled.
Eddig így is volt, de ha a következő kérdésemre rossz választ adsz, vagy netá-tán nem válaszolsz, kihúzod nálam a gyufát.
Tehát:
"nem azért vettem meg ezrt a roncsot mert ez minden álmom vágyam 1 kis pénzt keresek rajta és vigyék istenhírével"

Ezt te írtad.

Minek vetted meg akkor, ha egyrészt egy rakás foskula mindegyik, másrészt meg útálod is őket?
cserljünk topikot:)
baratom azert a raktarkeszletert tenni is kellet valamit nem a mikulas hozta, utazgattam erte es eleg sok pénzt aldoztam ra a munkaorakrol ne beszejunk eleg sok szombat vasarnap elment p20as szerelessel . dolgozz meg erte te figyelj oda legyel ugyes es neked is lehet ilyen keszleted. nem szeretem ezt a sirankozast .en nem sirok azert mert van olyan ember akinek van 50 db motorja egezssegere ha megdolgozott erte m,egerdemli boldog lennek ha lekopnal rolam
alkatresznek ert a roncs ennyit bm nyilvantartas is van a a vilagon
nem estem a fejemre
Bocsánat Rd-sek, hogy ide írok.
Ákos, vennék én 20db P20ast, és simogatnám őket, ha nem lennének ilyen nepperek, mint te, akik a magunkfajtákból élnek. Ezt a motort is meg akartam menteni attól, hogy nyerészkedjenek vele. Sajnos nem sikerült. Tudom, hogy bazi nagy raktárkészleted van otthon ezekből, de elhiheted, nekem ez a rozsdás szemét óriási értéket képvisel. Sajnálom, hogy te ezt nem érted meg.
A legjobb , hogy nekem nemrég azt tanácsolta , hogy vigyem a papír nélküli 20-asaimat a MÉH-be mert csak ott adnak érte valamit Hát igen , rajta kívűl mindenki hülye .....
hú gyerekek, ez a senki nevü ember kiakasztott! Hogy beszél az emberrel? Meg a p20 rol? Ajjaj! Személyesen is ilyen nagy arcod lenne? szánalmas.
az élet ilyen, előlem is vettek meg már motort nem azért vettem meg ezrt a roncsot mert ez minden álmom vágyam 1 kis pénzt keresek rajta és vigyék istenhírével . de szerintem ehez neked nem sok közöd van , foglalkozz a saját dolgoddal ne a máséval én sem szólok bele te kitől mikor mit veszel felőlem vehetsz naponta 20 db p20ast is és simogathatod őket nagyon nem hat meg
Tiszteletem az uraknak.
Bár egy sötétben bújkáló "ellenforradalmár" voltam eddig, de mostmár csak-csak hozzászólok a vitához.
Tisztelt debreceni szipus kolléga.. :) Értem én, hogy a P20 szar, a nepperek köcsögök, az alkatrészek szarok. Na de! Ha utálod a P20-at miért veszel egyet meg olyan ember (egy jó barátom, no és még biztos sok más hozzá hasonló illető) elől, aki becsületesen felújítaná, és élvezné munkájának gyümölcsét? Mikor te pofátlanul néhány óra elteltével dupla (!) áron felrakod vaterára. Na ez a bicskanyitogató. Gerinctelenség felső foka.

a két áru (ami ugyebár ugyanaz) linkje:
http://www.teszvesz.hu/show_it...
http://www.vatera.h
u/item/view...

u.i.: köszi, hogy a hozzászólásom 2 perc alatt törölted vateráról! :)

No, tovább nem is OFF-olok, újra mély hallgatásba vonulok. Üdv!
Szerintem inkább cseréljetek e-mail címet.
Te meg beszélj dilidokival mert üldözési mániád van ........
Miből gondolod , hogy ezt neked írtam ? Ez csak egy vicc akart lenni úgy általánosságban

Amúgy meg leakadhatnál lassan rólam !
Ha netán megtörtén dolgokkal cáfolom amiket itt összehordasz akkor meg azzal jössz , hogy rosszindulatú vagyok .

Tehát összefoglalva az utóbbi pár napban leírt hsz-eid lényege :
Mindent nagyon tudsz , profi vagy , okos , rendes , jószívű és határozott , de semmit nem tudsz bebizonyítani . remek .
Sok sikert a továbbiakban !
beszelj fabry sanyi bacsival hatha meghiv 1 csutortokm esti humor show ra ott nagy lehetsz a vendeg színpadon a 2 ft os dumaddal
1 kisgyerek pony motorosnak is van annyi esze hogy hidegben dusabb keverek kell ennyire amatornek ne nezz szerelok kiralya
en alltalaban normalis emberekkel normalis stilusban szoktam tarsalogni 1 a kulombseg 2onk kozott neked az olaj az eleted nekem szerencsere nem, mas dolgok is vannak az eletemben . ez a motor szerelgetes hobby unalom ellen semmi tobb. en nem akarom az eletemet a motorszerelesnek szentelni nem akarok p20as raketat epiteni arra hogy kedvtelesbol elszorakoztassam magam nekem ennyi boven eleg. a nallam tobbet tudo magasabb szinten hozzaerto embereket mindig is elismertem es el is fogm ismerni .
arrol nem tehetek hogy 1 2 ember el,vakultan szereti a p20ast es nem akarja beismerni a minosegi problemait amit meg te is a makcs csokonyos fejeddel beismersz . aki meg megsertodik a szomoru tenyeken annak annyit tudok mondani nem akarok senki lelkivilagaba belemaszni csak kicsit a foldon kell jarni ennyi
ez a versenges meg engem teljesen hidegen hagy 15 eves koromban erdkelt ilyen baromsag hogy mz p20as verseny ebbol kinottem eleg regen . az sokkal jobban elszorakoztat ha felmegyek a hegyekbe es ott motorozok 1 jot es az ottani haverokkal eldumalgatok videozgatok stb . ha lecsonak van kedve a hegyekbe 1 motorozasra semmyilyen ellenseges hangulat nelkul barmikor nagyon szívesen allok elebe . engem nem vezerel semmilyen roszindulat es ha az o motorja jobb vagy ha o jobban motorozik akkor kezet fogok vele es gratulalok neki ennyi a jobb az jobb legyek en az vagy mas azt el kell ismerni meg ha esetleg te a majom formaddal is jobb vagy valamiben azt is elismerem de sajnios te erre keptelen vagy . csak okoskodni arcoskodni tudsz es masokat kopkodni roszindulatoskodni veleuk.
Ez azért van mert 35 fokban húzza neki a paraszt , hogy száradjon a hónaalja , a 0 fokban meg lassan tötymörög mert fázik
Amúgy meg honnan tudná azt mindenki , hogy karburálni is lehet a motort ?