Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem jól tudod ! Bizony az RD-kben is régóta benne van , ő simán be tudta azt a nemrég említett zöldet is úgy karburálni , hogy a széria közeli 20-assommal is lenyomtam
Ha annyira utána jártála kkor ez biztos mond számodra valamit:
361-11631-00-98
Ha jó választ adsz akkor megmondom az árát is
Neakasszámáki!
A képen az RD250? Nem egy YDS?
OK!
alu felni érdekelne 3*18*36
Most végigolvastam. Kár az időt fecsérelnem rád. A büdös életbe nem fogsz kiállni.
itt valami tevedes van gyari sima rd250es dugot lehet venni ez nem ketseges de nekem nem az kell yamahaban a tz ekhez volt gyari yamaha dugo ami sport kivitel de olyat nem lehet mar venni ha meg van akkor horor , most nem a 24 oras baromsagrol beszelek az csak hulyeseg az engem nem erdekel ez 1 rd 250es yamaha 1975 bol amibe akarok 2 normalis minosegi dugot, semmilyen verseny celra meg 24 orara, eladasra keszul a motor
Kezdelek nem érteni. Kiafaszt érdekel, kinek mi a magyarázata arra, miért rak bele nam gyárit.
Olcsóbb, jobb, szélsőjobb, jobban rugózik, szarabb a szaga, nem érdekel.
Ne hátrálj meg.
Én azt mondom, szétszopatom azt a nyomorult kövületet a P20-szal.
Örülök hogy oktatsz, végül is te vagy az észkombájn, de a kettönk között va annyi különbség , hogy én már tul v.ok egykét rd-n és van összehasonlitási alapom. Ha azt is ugy fogod összegányolni (márpedig a sporolkodásnak mindig az a vége) éppen olyan fos lesz mint az általad készült P20. Hajtokar ,szimering. dugattyu..... mindkét motorba kb. egy áron van normális gyártotol.
Nem.
Szétszeded előttem, és ami nem gyári azt elkobzom.
Aztán mikor megszerezted a gyári motyót akkor jelentkezel, és a szemem láttára beszereled.

Az utolsó szögig gyári. Erről szól.

Vagy benne vagyok a mindenki úgy újítja fel. ahogy akarja verzióban is, de legyenek azonosak az esélyek.
Jössz ezzel a havanbennekétviszekóakkormivan dumával, wazze csalókszom...
Gyári Yamaha alkatrészről beszéltünk, az van, Yamaha áron.
te buzi gyerek eletedben nem volt ilyen oxidos szar a motorodon de meg a kezedben sem a joindulat megszolalt megint beloled a rosz takolt trabant gyujtasoddal meg szigeteloszalagos trafoiddal
engem az ar erdekel, tudok gyari yamahat sok amerikai meg angol yamahas oldalon fent vagyok de ott is rotaxot aprilliat vagy visecot javasoltak az ara miatt meg ok is sokkaljak a gyari yamahaverseny dugot meg bizonyos orszagokban lehet csak venni foglalkoztam a temaval szaglasztam utana . nekem ezek a yamaha dugok 1 1975 rd250 yamahaba kellenek a motorbol 1 pprofi cafe racert akarok epiteni es kulfoldon szeretnem eladni oda dokumentalnom kell a motor belso muszaki tartalmat is ha korrrekt aron akarom eladni . ezert nem akarok bele valami szart belerakni kint megfizetik a jot itt sajnos magyarorszagon ha aranybol lenne 1 motor akkor is mindnekinek ingyen kene de boltolok veled is szivesen jo minosegu verseny rd 250 dugokra nekem azert jo a cserebere mert lehet te kapsz szamodra ertekes cuccokat jo aron nekem meg jol jon ki a dugo udv
van sok kerekem mond el mire van szukseged es ha tudom akkor orvosolom a problemat yds elso most nincs hatso van de tudok elsot is felnit azt te is tudsz jo aron ha alu kell
Nehogy hagyd már magad lekenyerezni pár oxidos szarral , a Pancsi fanok nagyot csalódnának .......
Ha csak a gyári Yamaha dugattyú hiányzik, azt én rendelek neked. Sőt szimmeringet is. Mintha régebben ez is szóba került volna!
Azért az nem mindegy, hogy egy 24órást milyen intenzitással van végig hajtva egy motor, ezt gondolom, azért belátod Te is. Így azért ott csak az a fer, hogy ki tesz meg több kört az adott idő alatt.
Ha ezt elfogadod akkor igazán komoly lennél, ha nem akkor csak maradsz egy "volumen"
jaj hagyjuk mar mindig ezt a gyerekes hulyeseget mi mi lesz nem vagyok ovodas gyerek nem erdekel ez a hulyeseg attol mert 2 dugatyu nem yamaha mas minden az benne ,de ha tudnek gyari verseny yamaha dugatyut akkor azt vennek bele de nincs vagy ha van akkor draga , unom mar ezt az elvakult p20 maniat van nekem is p20asom meg se vagyok elvakulva tole motor, motor jo a hangja jol megy ha meg van csinalva ennyi ,ne ajuljunk mar el a p20astol mintha csak p20as lene a vilagon ezekkel a gondolataiddal lemesz a majom gondor szintjere az meg nem 1 nagy okossag
A karburátorok melleti kerékröl tudnál feltenni képet?
Te, ha a yamahába wiseco dugot teszel, akkor az már nem lesz yamaha! (csak a leirásaidbol okfejtettem)
most tenyleg felreteve a hulyeseget a cuccokrol dumaljunk az uzlet az uzlet
felolem mind a 2 mehet 1x 24 ora es ha birja a 24 et mindket motor akkor mehet az autopalyas dolog is de ez meg odebb van dolgoznom kell az ugyon eloszor legyen yds yamaha nagyon nehez szerezni sajnos meg 1,2 evvel ezelott voltak eladok de mindig figyelem es meg hirmondoba sem latok jot jo aron 1 szep behajoztatassal kb 1000 000ft de meg lehet tobb .angliaban is van elvetve de manapsag ott sem latok belole .pedig nagyon furdal a kivancsisag milyen volt a p20as batyja
24 órás, vagy valamelyik autópálya?
ja tenyleg lett 1 jo otletem remelem el tudok most adni vagy 2 p20ast es amerikabol hozok 1 yds2 yamahat, igazan korrekt a megbizhatosagi verseny akkor lehet ha en elinditom az yds yamahat te meg a p20asodat. 100% ban csont gyari 2 motort akkor eldol a vita melyik a jobb minosegu motor a japan szar vagy a profi minosegi magyar motor a p20as