Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló
Lendkerék lehúzót mennyiért vesztegetnek kb?
Ezzel mén holnap Főgecóhoz!
kis vidamparkba kene beadni a gazdajanak a motor a motorjatol motor . de ugyes volt a gyerek azert hihetetlen milyen emberek vannak
Részemről a kipufogók nem tetszenek rajta!
van nekem rd cuccom 06307117017 ezen elersz
szia Cibor nekem RD 350 LC alkatrészek kellenének ! konkrétan kuplungkar és fékkar ,meg a karbiba tűszelep! Bontotan hol találok?
telcsiszámot esetleg tudsz adni?
előre is köszi!
Kösz.

A világot jelentő sörösrekesz, az mindent visz.)
Attól függ milyen díjat kapok...

Dobogót is csinálhattok, akad pár láda, de himnuszt hozni kell vagy megvárjuk az éjfélt és rádió
Az baj e lenne e, ha mi ott tartanánk meg nálad a díjkiosztónkat?
(nem az intenzíven:)
Kb 10-15 percet kérünk.
Üdv
Alkatrész ügyben írok a nagytiszteletű uraknak!
RD 350 LC hez kellene kuplung kar és fék kar!
Meg van egy eladó amiről ezek hiányoznak amúgy jó állapotban van !
ajánlatokat ide várok köszike
Mielőtt megkérdezed: a ződ nyíl
Szombatot egy közös ismerősünk (valami Richárd vagy kifene) megfúrta, tehát:

ALPOK-ADRIA + MINDENFÉLE VETERÁN RACING ÉVZÁRÓ BALHÉ

DECEMBER 18. PÉNTEK 19:00

1037 Csillaghegyi út 19-21.

PIA MEG KAJA LESZ VALAMI ALAP + LEGINKÁBB AMIT HOZOL, DE VAN A KÖRNYÉKEN MINDENFÉLE KIRABOLHATÓ KERESKEDELMI EGYSÉG, MAJD MEGOLDJUK

ezt a számot semmiképp ne hívd HETVEN 9436258
Nóóóóómális vagy? Az intenzíven ki fogja olvasni?
Találj ki (lehetőleg hétvégit:) és akkor kezdjük intenzíven relkámozni!
Ááá, azok puhapöcsűek voltak...
A Cseka jöhet még szóba, viszont azok egyből akasztottak, tehát elég rövid lenne a buli.
SS?
Na lassan kitaláltok egy napot, vagy hagyjuk a faszba az évzáró röfögést? Esetleg lépjek fel önkényuralmilag? Utóbbi esetben válaszattok módszereket: NKVD, Gestapo vagy AVH?
Hát 500-as az nem lesz mert annyi pénz nincs a földön. A 250-s nem az enyém.Az ypvs kiszorult innen mert nem fértem el tőle.
Sajnos ez még csak egy szimpla számsor! A színük sem egyforma, és még hiányzik az ász, az RD500 a sorból. Gratulálok!
OK.Leghamarabb yeti, legfeljebb odaviszem.(ha nem felejtődik el:))
Köszönöm , de ha nem biztos, akkor inkább hagyjuk, nem akarlak terhelni a méricskéléssel, vagy oda-vissza postázással. Majd csak kerül idővel valahonnan egy típus azonos.