Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ami eddig kialakult:

Május 15------------------Kakucs MAMI
Május 29------------------Siófok, városi pálya Kassák
Június 26-27--------------Bábolnai szokásos Kassák
Július-------két verseny, egy Kecsó, megy egy Brezova MAMI
Szeptember 12-------------Balassagyarmat MAMI

Ez a terv. Kecsót, meg Brezovát nem bírom elérni, ha valaki tud, segítsen.

Lecso.
A MAMI-ban van fűtött helység, falfelület, kivetítő. Kaját rendelhetnénk.
Viszont a bagósok csak kint, az udvaron nyomathatják...
Tőlem....

Más. Kakuccsal már lebeszéltem egy időpontot, viszont sem Kecsóval, sem Brezovával nem bírok beszélni. Ha tud valaki valamit, ne titkojja...
Kőőősz! Itt épp első féket légtelenítek,szelepsapkán keresztül és mutatom hogy 5-10 bar. nyomás kell bele. A fejemről ne is beszéljünk...
A batyus RAT-"raktár"vidijó buliba benne vagyok mahhimálisan!
Hát nálam most úgyis raktár rendcsinálás + műhely faragás tényállása forog fenn, kb. 30-40 idiótáig lazán elvagyunk. Erősen 50 fölött már kezd kritikus tömeg gyanússá válni. Nemtom tavaly mennyien voltunk, ha jól rémlik csak egy nagyobbacska asztal volt az egész banda, annyi sima ügy. Ha megteszi a rendelt kaja meg a hozott + tesco pia, akkor akár még tematikus audiovizuális szeánszot is lehet tartani, fehér falfelület akad párszáz négyzetméter. Ezt meg a Bgyarmati cuccaim között találtam, fejlődésben lévőknek ne nagyon mutogasd...
Debizony kellene!
Kb onnan számítható, hoyg mégis van valamiféle összetartás, és egy-két agysebészt kivéve elvannak egymással a különböző márkák képviselői.

Szóval Lecsó, tényleg kellene egy ilyen parti megint!
Érdekes dolgok vannak a gépeden.
(lebuktál:)
http://www.yamaha-motor.com/sp...
itt keresgeltem de ar nincs irj ha te tobbet tudsz
en mar nezegettem ezeket a tz250es dugokat sot kertem ajnalatot is, de nem kaptam valaszt ha jo arfekvesben tudsz akkor erdekel
Na bazz , te mindig meg tudsz lepni . Szóval ennyit a békéről
Te fogsz megsértődni ha ezt így folytatod , az tuti , de legyen ahogy akarod ...........
Na látod megy ez neked normális hangnemben is .
Bizony te kezdtél ócsárolni és tiszteletlenül beszélni velem , ezek szerint fel sem tűnt neked , mert ez a stílusod alapból ......
Én is tudok bunkó lenni , ismersz , még ha nem is alpári stílusban teszem .
A lényeg : Én is csak tényeket közöltem és minden igaz amiket írtam , ezért is említettem olykor neveket akik bizonyítani is tudják .
Nem én erőltetem a vitát kettőnk közt , nekem nem hiányzik !
Ezt a Yamaha vs P20 vitát én már eljátszottam évekkel előtted kicsit más nézőpontból és finomabb tálalásban , nem lettem népszerű miatta . Te sem leszel , de ha ezt akarod akkor csak erőltessed . YDS2-esből és a proto P20-ból sem kéne kioktatnod mert lehet tudok pár olyan dolgot róla amit te nem ......
Nem akartam leírni mert gondoltam magadtól is rádöbbensz , hogy kettőnk közül inkább nekem hobby a P20 mostanság , én csak akkor bütykölöm őket ha van hozzá kedvem , van idő mert nem eladó egyik sem .
Nem úgy mint te aki gyorsan ki akarja venni a befektetett pénzét belőlük ........
A másik az , hogy rég áttértem a terepmotorozásra , az az igazi szabadság , ott nem baszogat senki és a forgalommal sem kell küzdeni . Most befecskendezős RMZ450-el tolom , előtte RM 250-el , ahogy az adatlapomon is látni ....
Tehát ha jellemzést írnál legközelebb rólam akkor nem árt ezeket szem előtt tartani mert aki ismer az tudja , hogy mennyi köze van a valósághoz mikor azt írod , hogy csak az agráron motorozok és ennyi , meg benzinre gyűjtök Lehet , hogy hazugnak tartanának , az meg kinek jó ?
te majom megint okos vagy ,16 eves gyerek voltam hoztam kintrol 1 motort motoroztam vele semmit nem ertettem akkor a motorokhoz es ki lett furva a fofuvoka tul nagyra ne ajulj mar a beteg mult evezredbeli gagyi tortenetedtol . nagy star vagy ezzel a dumaval ismet . fabry sanyi neked mar piti az esti showderrel írj 1 kerelmet adjanak neked helyet kulon musorra fomusoridoben az rtl en legalabb keresel 1 kis penzt a takolmanyod folytatasara
Én csak csendesen megjegyezném hogy akkor elkezdhetnénk szervezni a hagyományos év végi MZ- RD-P.race-Simson-Cafe fórum sörözőtalálkozót. (valamelyik box teremben)
ne haragudjatok a klasszikus idézet le kell menni kutyába? nektek már régen nem és mégis időről időre megvan a dolog hát furcsa dolog ez az internet üdv öregdio
"Fején találtad a szöget!"
294-11631-00-97 ez 1 gyari td yamaha dugo ilyenre lenne szuksegem ha ebben tudnal segiteni korrekt aron nagyon megkoszonnem a segitsegedet
Jah és azért fogalmaztam ilyen kulturálisan, hogy a vitát ne szítsam tovább. De rohadtul nemtetszik a stílusod és a hozzáálásod "Nevedsenki"!
Jónagyokat! Na ebből mi sül ki.... kíváncsi leszek.
Ha elmondhatom véleményemet, szerintem itt most nem feltétlen motorkerékpár márkákról van szó. Itt a lényeg az hogy vannak bizonyos komoly szakemberek akik már jópár dolgot véghezvittek és képesek jó motort összerakni akár P20ból akár yamahából akár gyári alkatrészből akár nem. És persze vannak olyanok is akik NEM tudják ezt véghezvinni! Erre elhangzottak előttem az ékes bizonyítékok.
Itt csak az a kérdés hogy kinek mi a szívügye, egyik motor sem rossz! Valamelyik típushoz több energia, idő, pénz szükséges van amelyikhez kevesebb. Mindegyikre lehetne példát mondani. De aki valamelyiket nem tudja alázattal tisztességgel megcsinálni az tuti hogy bármilyen motort próbál faragni SZAR lesz.
Köszönöm! Ennyit akartam kb. Jó szórakozást.
Na, csakhogy eljutottál idáig. Ha nem tünt volna fel már régota poén a történet. A lényeg csak annyi: ne köpködjjünk olyanra, amihez nem értünk. Egyébként a yamahán ugyan ennyit kell modositani, ha v.mi teljesitményt ki akarsz belölle csikarni, csak a komplett vázat kifelejtetted
Gondolom, hogy azért a 10423-as hozzászólásomra azért még kivágsz egy frappáns választ. De csak azért mert már jól körbe jártad. vagy még sem?
Most akkor mi van? Nyomatunk, vagy nem?
Itt valami tévedés van, gyári sima RD250-es dugót lehet venni, ez nem kétséges. De nekem nem az kell. Yamahában a TZ-khez volt gyári Yamaha dugó, ami sport kivitel, de olyat nem lehet már venni. Ha meg van akkor horror. Most nem a 24 órás baromságról beszélek, az csak hülyeség, az engem nem érdekel. Ez egy RD 250-es Yamaha 1975-ből, amibe akarok két normális minőségi dugót, semmilyen verseny célra, meg 24 órásra. Eladásra készül a motor.

wazze 97 helyesírási hiba volt ebben a pár mondatban...
ne ajulj mar ennyire magadtol azert mert osszeraktal par jo motort nem kell szedulni , te honnan tudod hogy en milyen motort milyen cellal mekkora koltsegvetesbol hoztam ki . azert mert neked az eleted a motor es tobbet fogalalkoztal vele nem biztos ,hogy rajtad kivul mindenki hulye es keptelen fejlodni a motorszerelesben kicsit nagykepunek tunnek a lebecsmerelo nyilatkozataid . nem vagy 1 agysebesz professzor hogy ilyen lekezelo legyel. en azt hiszem nem beszeltem veled tiszteletlenul es nem ocsaroltalak , de kicsit alatamasztom a yamahas erveimet ha megengeded es ezzel be is fejeztem itt ezt az ingyen cirkuszt . neked a p20asodra gyartatni kell aluhengert nekem az rd re nem neked a p20asodba kell komplett fotengely ami anyagbol kell legyen es normalis labirint a blockot vonalba kell furni noormalis csapagyhazfedelek kellenek 6 sebesseges valto normalis kuplung nekem ilyenektre nem kell koltenem max 2 jo dugo nekem megteszi a gyari fotengely is rakok bele uj kuplung lamellat es kesz valamivel olcsobb megoldas 1 ilyen jo kis motor mint a p20as al valo kinlodas de hagyjuk is abba mert nem erdekel ez a stílus meg ezek az ertelmetlen gyerekes ovodas vitak
Csak azért, mert a tiedben utángyártott simagörönygyösi parafakosaras berugocsapágy volt
De szépek ezeka p-5 ök