a csapszeg eltolasra gondolsz ,az igazsag az nem 1 földkörüli utazasra van 1 p20as mz dugoval összerakva . disznek all az udvaron es neha 1 2 kört fut az utcan arra a celra tökéletes bele .
nem tudom de az en szemelyes tapasztalatom az hogy az alltalam hasznalt akarmilyen 2t motor mindig jobban kedvelte a huvosebb idojarast mint a forrosagot
Hát épp ez az , hogy én nem akarok veled vitázni , akarom mondani ezt a műsort folytatni (mert a vitában ész érvek döntenek) !
Elkezdted sorolni azokat a dolgokat amik szerinted "tények" , aztán amivel nem értettem egyet vagy esetleg nem úgy van , azokra én is tényekkel reagáltam , amiket még sokan mások is tudnak igazolni . Tudom a legtöbbször épp az igazság fáj , de akkor nem kellene a tényekre hivatkozni .
Nem kell itt sokat rinyálni , ez közösségi oldal , bárki beírhatja a véleményét .
Azon se csodálkozz ha ha páran megutálnak mert ilyen primitív formában nyílvánulsz meg . Az mellékes , hogy csak velem teszed ezt meg azokkal akik "berontanak az üzletednek" , a többieknek már hiába játszod a jófiut , ez marad bennük .
Az is elég beteges , hogy szerinted te mindenkinek beleszólhatsz a magánügyeibe is , de mikor te kerülsz szóba akkor senkinek semmi köze hozzá
Gondolkozzál már , egy közösségi oldal ne arról szóljon már , hogy te vagy a király akinek mindent lehet !
Ha rám hallgatsz , akkor ezt a szart vissza kéne lapátolni ami kiborult .
Az a meglátásom , hogy ki kellene állj a Lecsóval arra a versenyre , mert ha nem teszed akkor itt elásod magad örökre !
Csak remélem , hogy érted mire akarok kilukadni .....
Nem vagyok haragtarto, csak ha baszogasssák a szivügyemt (P20)akko nekem isel száll az agyam . Rád meg már csak azért se, mert van mögötted szakmai tudás, de ha a "haverod" leirja sk. hogy milyen mekkeléseket csinál egy motoron és utánna leszarozza...... Ha egy P20at nem tud összerakni, mit akar egy yamahával?
Azt megértem, hogy a dezaxiálásrol és a következményeiröl nem hallottál (mz és P20 dugo) de ha olyan hülyeségbe ringatod magadat, hogy egy 2t elöbb megakad 35 fokban mint 0-ba, akkor neked a fatüzelésü uthenger bonyolult szerkezet lesz, maradj inkább a zsebpecánál.
Fene tudja , sosem állítottam , hogy 100-as volnék
Az viszont tény , hogy elég kemény időszakom volt a tavalyi és azelőtti , ráadásul a netezéssel akartam kicsit kikapcsolódni de épp fordítva sült el ......
Viszont most már felfrissült idegrendszerrel vagyok jelen a neten
Azt akarom mondani , hogy annak ellenére , hogy láthatóan velem van legkevésbé kibékülve a "haverotok" szerintem jó lenne ha valahogy normálisabb hangvételbe menne át ez a téma . Ez nyílván nem rajtatok múlik , hanem főleg rajta , de tudom azt (mivel velem is volt már nem 1 ilyen) ha sokan egyszerre nekiálltok már csak azért sem fog visszavonulót fújni !
Tiszteletem!
Nem vitázok, épp a tettek mezejére próbálom terelni a dolgokat a szófosás helyett.
De ha csak annyit értem el, hogy nem kell féloldalas technikai alapvetéseket olvasgatnom, már megérte....
ki kerdezte a velemenyed jo ember, foglakozz a sajt dolgoddal ne a maseval ha szepen megkerhetlek .en nem beszeltem veled tiszteletlenul es ha megkerhetlek te se tedd azt , a kis majom gondorrel valo vitahoz neked nem sok kozod van azt en megoldom vele.
Ez a Kónya gyerek akárhány fórumon megjelent mindenhol csak a szarát hagyta el!
Maradandót még sehol nem alkotott!
Egy jó megoldás van ,nem válaszolni neki és eltakarodik!
Vagy szokásához híven más néven újrakezdi.
Ehhez ért, az internet arctalanságát kihasználva próbál egy közösséget bomlasztani. Mint a neve is mondja egy "SENKI".
Ez a véleményem!
Na látod gyökszi , te is épp azokkal a dolgaimmal foglakozol amihez szintén semmi közöd
Örülök , hogy kioktatsz mennyi munka van egy 20-assal ......
Az sem érdekel hány motort lapátolsz össze percenként
Talán még igazad is van , hogy nyomorúságos az életem
De emelt fővel és tudatmódosító szerek nélkül viselem azt amit rám mért a sors , nem úgy mint azok a lelki selejtek akik nem is léteznek nélküle Remélem ebben te is egyetértesz velem .
Szerintem ezt a személyeskedést kicsit hanyagolhatod , mert kezdem unni a beképzelt idióta szöveged és még olyat találok mondani aminek nem fogsz örülni
Nem szeretném ha kettőnk vitájáról szólna a fórum ..... téged ugysem tudlak meggyőzni mert fejlődésre képtelen vagy , te meg bármit is írsz ide aki ismer az tudja mennyi abból a valóság !
te vereb a boltba ha bemesz ingyen semmit nem adnak neked ahoz semmi kozod kinek mikor mit adok el, dolgozni is kell ott kishaver nem csak magatol lesz 1 motor kesz ,nem ugy mint te a csigatempoddal a tetveszkedeseddel en 2 ev alatt raktam ossze annyi motort mint amit te a hatralevo nyomorusagos eletedben sem fogsz soha .
padlon full gyari p20assal? en meg padlon csont gyari mz vel vagy rd yamahaval? így gondolod? nincs mz em es nem is tervezek mz et vasarolni van itt eleg motor a nyakamon
Egyselytű , ne aggódj az én problémáim miatt , az legyen az én gondom . Arról pofázz hol nyomjuk le a motorok közti versenyt tanuk és kamera előtt . Ja itt a neten ?
Mert hát sajnos tudjuk , hogy ez a te világod , a neten játszani a nagymenőt , mert így még jobban át tudod baszni a népet a határozott szöveggel .
Most látom , hogy a magadnak kókányolt hobby gép is eladó , király . Neked csak 1 Istened van , az pedig a pénz .
Ha lehet választani inkább gyűjtök benzinre mint , hogy olyan legyek mint te
Jobb is ha eladod mindet , akkor nem lesz velük baj , ha a vevők meg hivogatnának akkor tel.számot cserélsz és probléma megoldva .
Azon a 10liter benzin /körön meg beszartam , mingyá jössz azzal , hogy a P20 még sokat is fogyaszt
Biztos érzem a karácsony közeledtét mert ez méltatlan a "mindenáron vitázós" hírnevemhez
nem tudom de az en szemelyes tapasztalatom az hogy az alltalam hasznalt akarmilyen 2t motor mindig jobban kedvelte a huvosebb idojarast mint a forrosagot
Elkezdted sorolni azokat a dolgokat amik szerinted "tények" , aztán amivel nem értettem egyet vagy esetleg nem úgy van , azokra én is tényekkel reagáltam , amiket még sokan mások is tudnak igazolni . Tudom a legtöbbször épp az igazság fáj , de akkor nem kellene a tényekre hivatkozni .
Nem kell itt sokat rinyálni , ez közösségi oldal , bárki beírhatja a véleményét .
Azon se csodálkozz ha ha páran megutálnak mert ilyen primitív formában nyílvánulsz meg . Az mellékes , hogy csak velem teszed ezt meg azokkal akik "berontanak az üzletednek" , a többieknek már hiába játszod a jófiut , ez marad bennük .
Az is elég beteges , hogy szerinted te mindenkinek beleszólhatsz a magánügyeibe is , de mikor te kerülsz szóba akkor senkinek semmi köze hozzá
Gondolkozzál már , egy közösségi oldal ne arról szóljon már , hogy te vagy a király akinek mindent lehet !
Ha rám hallgatsz , akkor ezt a szart vissza kéne lapátolni ami kiborult .
Az a meglátásom , hogy ki kellene állj a Lecsóval arra a versenyre , mert ha nem teszed akkor itt elásod magad örökre !
Csak remélem , hogy érted mire akarok kilukadni .....
Há' hüjék ezek a zendékások? :)
Az viszont tény , hogy elég kemény időszakom volt a tavalyi és azelőtti , ráadásul a netezéssel akartam kicsit kikapcsolódni de épp fordítva sült el ......
Viszont most már felfrissült idegrendszerrel vagyok jelen a neten
Azt akarom mondani , hogy annak ellenére , hogy láthatóan velem van legkevésbé kibékülve a "haverotok" szerintem jó lenne ha valahogy normálisabb hangvételbe menne át ez a téma . Ez nyílván nem rajtatok múlik , hanem főleg rajta , de tudom azt (mivel velem is volt már nem 1 ilyen) ha sokan egyszerre nekiálltok már csak azért sem fog visszavonulót fújni !
Nem vitázok, épp a tettek mezejére próbálom terelni a dolgokat a szófosás helyett.
De ha csak annyit értem el, hogy nem kell féloldalas technikai alapvetéseket olvasgatnom, már megérte....
Légyszives MÉLTÓ partnerrel vitázni!
Baráti tisztelettel
SCHENCK-WAAGE
Maradandót még sehol nem alkotott!
Egy jó megoldás van ,nem válaszolni neki és eltakarodik!
Vagy szokásához híven más néven újrakezdi.
Ehhez ért, az internet arctalanságát kihasználva próbál egy közösséget bomlasztani. Mint a neve is mondja egy "SENKI".
Ez a véleményem!
Örülök , hogy kioktatsz mennyi munka van egy 20-assal ......
Az sem érdekel hány motort lapátolsz össze percenként
Talán még igazad is van , hogy nyomorúságos az életem
De emelt fővel és tudatmódosító szerek nélkül viselem azt amit rám mért a sors , nem úgy mint azok a lelki selejtek akik nem is léteznek nélküle Remélem ebben te is egyetértesz velem .
Szerintem ezt a személyeskedést kicsit hanyagolhatod , mert kezdem unni a beképzelt idióta szöveged és még olyat találok mondani aminek nem fogsz örülni
Nem szeretném ha kettőnk vitájáról szólna a fórum ..... téged ugysem tudlak meggyőzni mert fejlődésre képtelen vagy , te meg bármit is írsz ide aki ismer az tudja mennyi abból a valóság !
Szóval nyomatás? Éntőlem Lehet egy Bp.-Miskolc-BP. Is Akárhányszor. Bármilyen időjárásban.
Mert hát sajnos tudjuk , hogy ez a te világod , a neten játszani a nagymenőt , mert így még jobban át tudod baszni a népet a határozott szöveggel .
Most látom , hogy a magadnak kókányolt hobby gép is eladó , király . Neked csak 1 Istened van , az pedig a pénz .
Ha lehet választani inkább gyűjtök benzinre mint , hogy olyan legyek mint te
Jobb is ha eladod mindet , akkor nem lesz velük baj , ha a vevők meg hivogatnának akkor tel.számot cserélsz és probléma megoldva .
Azon a 10liter benzin /körön meg beszartam , mingyá jössz azzal , hogy a P20 még sokat is fogyaszt