Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én köszönöm! Mail ment!
A KÖSZÖNÖM lemaradt.Tehát Kösz.
Ezen nemigazán a forgács a lényeg, barátságot kötöttem a kipufogókkal. Levegős membrános henger kis 28-as karb. semmi gyujtás állítás, 13,8kompreszió, ez se igazán sok.
Hívj megbeszéljük, hogy hova és mikor. Merre van a fiad Pesten?
Hűű! Ez már komoly függőség. Nekem is mindig ez a bajom.
MOST akarom de MOST nincs rá keret! De megoldom valahogy!A kütyüje Nándiszannak Pesten van,a fiamnál. A kereket intézem!
Viszont,ha valaki érte menne a kütyüért,el kéne hozni a gyújtás alaplapot,a három kis csavarral + a forgó résszel együtt ha nem gond. Bele próbálok egy 400-as blokkot!
Senkié, ill. ezt csinálom MOST.
Tetszetős a görbe...
Nándibá kitermelt némi forgácsot, és utána fékezett egy vidám 25 loerőset, gondolom.
Ki az a most?
Üdv Petró!
Kéred a pirosat?
Alakul a gép.
Tessék! Mikulásra!
Szép, szép de egy 500-as RD jobban kellene
Ja! Pálya napokra ajánlják!
Eskil Suter rittyentett egy 2T.-t!
Preis: 50.000 €.-90.000 €.-ig.
http://www.fasterandfaster.net...
Köszönöm a gyors válaszokat,de tanult kollegám szerint nem jó az a gázbovdenszett a kuplungrészhez amit kinéztem,de nézelődök,ha találok olyan bovdent jó az ötlet......még nézelődök,de köszönöm
Ahogy nézegettem az alkatrészeket van ami közös a GT vel pl mexa,kondi abból vennék egy készletet én is.
Ha a Yambits-ról rendelsz, akkor ha gondolod rendelhetünk közösen, és megfelezzük a postaköltséget. Európán belül 2kg-ig 3600Ft-ért postázzák.
Ment a mail.
eignerpetro64kukacgémélpontcom
Egy tel számot vagy egy email címet kaphatok, hogy megtudjuk beszélni a részleteket?
A gáz bovden,az olajpumpa bovdennel jó,a kuplung bovden más.