Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok! Én köszönöm! Jó reszelést!
petro megjött az áru átvettem,köszönöm,holnap lehet bütykölgetni szabad napom lesz.
Kérlek adj egy telefonszámot,érdekelnének az Rd alkatrészek.Köszi
Sziasztok, már régóta olvasgatom a fórumot, de mocira csak most sikerült szert tennem . egy 84-es 350ypvs, ami nagyon romos állapotban van (remélem azért még lesz belőle valami...
Az első gond az lenne vele, hogy kellene hozzá egy CDI, nincs valakinek véletlenül eladó sorban egy?
M.Zoli jól mondja!
77 volt tudomásom szerint az utsó küllős év, az enyim is 78 as, és öntött.
a reparaturanletungban is ez szerepel
Nem tudom de ennek a felnijébe 80-van 10-e dik hó van gy.évnek jelölve.Neten talált infók alapján én úgy vetem ki,hogy 80-ig volt fűzött kerék.
Régi forgalmis hátha az új pedigréhez rendbe teszi az eredet vizsgálat.Mettől meddig gyártották ezt a típust?
Szia! RD 250-es váltód van e? Esetleg JÓ főtengelyed?
84esnek még küllős kereke volt.
Inkább öregíttették volna! A tükör 2 pénz!
valakit érdekel, de szerintem nagyon keveseket komolyan.
úgy 2 éve árultak egyet csörgő motorral 40 ezerért nagyon nehezen kelt el, de végül mégis lemaradtam róla. láttam már 400-ast elég jó gyári állapotban asziszem 200 ezerért, kb egy évig nem kelt el, aztán nemtom mi lett vele. a tieden végülis naggyából megvan minden eredeti biztos van egy-két megszállott akinek ez tetszik csak mostanába a pénz nehezen kerül elő hozzá úgyhogy az árat ezek a tényezők alakítják, azaz nesze semmi fogd meg jól
Köszi én is erre tippeltem,forg. szerint 84-es.Behozatalnál kicsit rá fiatalítottak ezek szerint.
Néztem a képeket amit küldtél.A tükör mi pénz?
Üdv!
Szia engem érdekelne
adj telszámot vagy csöri meg 30 512 9874
Üdv Emberek! Érdekel valakit ilyen moci? 1975.évj 250DT. ár: ?
Yamaha RD 125 DX . 1E7 430 660 (1980-81)
És gát futó?
sziasztok nekem lenne rd 250400 mindenfélealkatrész cserélném as3 vagy 351 cuccokra pénz nem kell az nekem is van
Üdv. Emil megjött.Ok majd ha aktuális hívj.
Üdv mindenkinek.Keresek levegős Yamaha hengert hengerfejjel (250vagy350vagy400)
Sérült is jó.

http://cgi.ebay.de/yamaha-tz-2...äder?hash=item2304e8
3f5e
RD250es vagy 400as motorblokkot keresek,lehet üzemképtelen vagy hiányos.Minden megoldás érdekelne
Akkor C3? Néztem a gyárit azon nem volt semmilyen jelzés.