tudod nem beszélnél kigyot békát ha ismernéd igazábol nekem szerencsés ember vagyok csak 10évet dolgoztam vele mellete a mai napig járunk hozzá nándival .
Hát, izé.
Lehet, hogy a Lakner fejezte be a felújítást, de igen sokmindent a Zalkában csináltunk, valamikor 90-ben. Mikor oda kerültem, már jöttek vissza a motyói krómozóból, fényezőből. Aluhengerrel én már nem találkoztam, tehát a Lakner mentségéül szolgáljon, őhozzá már vashengerrel került.
Így már kezd érdekes lenni a téma , még jó , hogy "idő előtt" nem hagytuk abba
Tehát akkor elméletileg azok is a múzeumot illetnék ? ( sokkal jobb helyük ott sem lenne sztem )
Lakner Pálnál van, ő, mikor a G.Jenőt perrel fenyegette a motorrevűben, azt mondta, állagmegőrzésen van nála. Monnyuk esett vele Visegrádon is, meg Kunmadarason is, fincsi kis állagmegőrzés).
Azt is mondta, csak addig őrzi, míg lesz méltó helye. Lehet, rá kéne kérdezni.
talán ha megkérded nagytudásu ismeröeödet hogy ki törte fel a gyár muzeumát és hurcolta el ezeket az ipartörténeti remekeket, én is ismerek egyet de azota l@rom bármit is kér.
Ez van a múzeumba és ezen volt az alu henger , ami azért nincs rajta mert lecserélték . Fogod az adást ? Nem úgy tűnik ..... Ez nem a P350 , abból volt több .
Lehet, hogy a Lakner fejezte be a felújítást, de igen sokmindent a Zalkában csináltunk, valamikor 90-ben. Mikor oda kerültem, már jöttek vissza a motyói krómozóból, fényezőből. Aluhengerrel én már nem találkoztam, tehát a Lakner mentségéül szolgáljon, őhozzá már vashengerrel került.
Tehát akkor elméletileg azok is a múzeumot illetnék ? ( sokkal jobb helyük ott sem lenne sztem )
Azt is mondta, csak addig őrzi, míg lesz méltó helye. Lehet, rá kéne kérdezni.