Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Főnök! Találtam pár mocit odakint.Megkellene beszélni néhány dolgot, ha tudnánk holnap értekezni holnap.
tudod nem beszélnél kigyot békát ha ismernéd igazábol nekem szerencsés ember vagyok csak 10évet dolgoztam vele mellete a mai napig járunk hozzá nándival .
Suzu kolléga most akkor mi van mekérdezed?
Ki ez az ember?
azért ha kinagyitod a képet a p20 sose áll igy a karbi.
Na akkor talán a csabai bÉla csak jobban tudja mindnyÁlyunktÓl, meg a szabÓ andor aki tesztelte Őket Ő tÖlÜk is jobban tudjÁtok okoskÁk?
az ami rendszámos és mutogatják azt a filepp barátom vette meg és vizsgáztatta le, mikor megvette még aluhengeres volt.
Hát, izé.
Lehet, hogy a Lakner fejezte be a felújítást, de igen sokmindent a Zalkában csináltunk, valamikor 90-ben. Mikor oda kerültem, már jöttek vissza a motyói krómozóból, fényezőből. Aluhengerrel én már nem találkoztam, tehát a Lakner mentségéül szolgáljon, őhozzá már vashengerrel került.
Az egyik Bol d'or -on már/még alu henger van , a másikon vas .
Így már kezd érdekes lenni a téma , még jó , hogy "idő előtt" nem hagytuk abba
Tehát akkor elméletileg azok is a múzeumot illetnék ? ( sokkal jobb helyük ott sem lenne sztem )
az utolsó bdor is nála van1 eladni sose adták el na arra fog kerülni a mentett aluhenger ami végül is az egyik bdor tartalék hengere volt.
na akkor került rá a vashenger meg a széria karbi, a 26 bing helyett.
Lakner Pálnál van, ő, mikor a G.Jenőt perrel fenyegette a motorrevűben, azt mondta, állagmegőrzésen van nála. Monnyuk esett vele Visegrádon is, meg Kunmadarason is, fincsi kis állagmegőrzés).
Azt is mondta, csak addig őrzi, míg lesz méltó helye. Lehet, rá kéne kérdezni.
talán ha megkérded nagytudásu ismeröeödet hogy ki törte fel a gyár muzeumát és hurcolta el ezeket az ipartörténeti remekeket, én is ismerek egyet de azota l@rom bármit is kér.
És ha még én hozok képeket, mondjuk 5-öt, akkor már 8 készült.
Menj el raklanmálni a Közlekedédi Múzeumba is , mert ők sem tudják "jól" :
érdekes mert ugye volt 3 db 350is egy se került a muzeumba meg el se adták valyon a pgyár muzeum pincéjéböl hogy kerülteki máshoz és nem a muzeumba?
felkavartad az álló vizet
Ez van a múzeumba és ezen volt az alu henger , ami azért nincs rajta mert lecserélték . Fogod az adást ? Nem úgy tűnik ..... Ez nem a P350 , abból volt több .
ami a muzeumba van és ez az ugyanaz. Egyébbként a lecso is ismeri hisz a zalkában a Spát tibi elnöksége idején ott hozták rendbe a p11-el,
tiszta DS7
na ez az originál téli fogattal.
Te azt írtad az előbb ,hogy 1 készült és aluhengerrel akkor itt van még egy vashengerrel, meg a múzeumba még egy akkor számolni tudtok,a Suzuval!
ismerem a vörös szászot majd megkérdem.
Ok köszönöm az infókat üdv.