Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A http://www.demose.hu/ -nek is van egy ilyen! Az " album "-ban látszik is,+ a " videó "-ban.
Ezt sem jól tudod mert az egyik a közlekedési múzeumba van kiállítva, a másik a haveromnál van és még volt kettő,és a 160 sem igaz mert ugyanaz a blokk mint a p20!
van egy oldal magyarul 2takt rulez jo dolgokat irnak biztos ismered mert a mitogerit is emlitik.
ez a 200kilos?
Nem hívtalak,mert nem mentünk!Már, nem aktuális a 400-as.Bocs!
köszönöm az infót, csak azért érdekelt, mert a 350-es kidobálta az 5-et, de akkor nem vesződöm vele, kicserélem az egész váltót.
a 400.rol is rakj fel képet.
Szia Petró,nem hívtál!Na mindegy,közben beszereztem őt!
kuplungba van váltóba nincs
a kis hazudos csak i volt
Örülök hogy megvan a játék...
Az RS a verseny honda,nem az MC.
Az MC utcai.MC 16 MC 18 MC 21 MC 28.
Ime egy kis tipus dokumentáció.: http://www.dreamgate.ne.jp/NSR...
....... Hamarabb hiszek a mikulásban , mint ebben:))))))))
P24-ből egy darab készült és tudtommal sosem volt a BM-nél , ha jól tudom egyből a KM-be került a gyár bezárása után !
A P24 ről mesélt annó egyik szomszédom ment vele a BM be 2 őt teszteltek azt mondta nem merte a végsebességét kipróbálni mert 160 körül iszonyatosan elkezdett kígyózni,csapkodni ,én ennyit tudok a témához hozzátenni!
Elnézést , de ez csak egy motor több fotója ! Ezek szerint a szövegig nem jutottál el
Gondolom ez valami kimaradt alkatrészekből összerakott gép lehet ........ A P23 pedig export kód volt , legalábbis ezt említik .
A gyár bezárása után új típust már csakazért is érdekes lett volna létrehozni mert azt nem egyszerű engedélyeztetni , bevizsgáltatni , stb . Ha nincs gyár akkor ki engedélyezteti ?
És akkor még ott van az a kis apróság , hogy 1973-ban gyártották a P24-et , állítólag a P23-at pedig 80 akárhányban ....... Hamarabb hiszek a mikulásban , mint ebben
Még csak véletlen sem úgy ismerlek , hogy akármiért is könyörögnél
Én többféle megoldásról tudok ami szerintem jobb mint a gyári , arra gondoltam hátha te kiagyalnál egy mégjobbat , sose tudni ......
Persze ha nem foglalkozol a dologgal akkor nem is lesz belőle semmi .
lenne egy kérdésem, ha nem zavarok. 250lc-350lc váltó között van különbség? Szerintem igen, de elképzelhető hogy tévedek.
Szépek nagyon.
Leírtam, hogyan használom.
Te sejteted, hogy jobbat tudsz, de csak ködösítesz. Nem fogok könyörögni, főleg, hogy nincs problémám az említett alkatrésszel. Mit vársz, könyörögjek?

P23-ról nem tudok.
Én csak "P22"-ről tudok , az pedig itt látható :

http://pannonia.veteranmotor.c...

Említik a P23-at is ......
Tavaszra olyan lesz, mint ami mögötte van.
Miért gondolhattam , hogy valami hasonló választ fogok kapni ?!
Most ha kötekedni akarnék akkor azt mondanám , hogy ha igazán precízen nézzük a dolgot akkor félkészen rakod össze , de nem akarok és ezért csak annyit írok , hogy utcai gépbe és 8-9 ezres fordulatig még megfefelő lehet úgy is .
P 23 témához valami hozzáfűznivaló ?
Ennek már minden mindegy volt. nem gondoltam hogy ennyire oda van, de végül is úgy is fel újítottuk volna.