Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden ki lesz cserélve.
Ez esetleg így van , csak sajnos épp a P20-21 gyártásáról tudok néhány dolgot , abban pedig P23 nem szerepel , de még P22 sem ! Az is érdekes , hogy rajtad kívűl senki nem hallott még róla , nemhogy látták volna .
Az igaz , hogy a gyári Pannónia dugó nem volt éppen csúcsminőség , de a mostani kisipariakhoz képest egy álom .
Motoroztam anno gyári új P21 dugóval is amit a Nagymező utcai boltban vettem , semmi gond nem volt vele ha minden más alkatrész is megfelelő volt . Én a gyűrűkkel nem voltam megelégedve .

Légyszi tegyél be képet és dokumentációkat a P23-ról , ha bebizonyosodik , hogy igazad van akkor megkövetlek !
Jobbos hajtókarod görbe.
Brrrr, igazi motoros idő van, én meg tegnap találom ki hogy autóval hazaviszem a barátnőmet... nyárigumi az autón persze, legalább erősnek éreztem a verdát, 3. ban is elforgott 3mad gáznál
Ezen felbúzdulva, ma kicseréltük a télire, szakadó hóesésben, szélviharban, há' normális?
petró minden rendben lezajlott má a garázsba van.
3/4 óra múlva ott vagyok
gyere most itthon vagyok rendett kelltennem a garázsba mert csak gyülik a motyó és már semmise fér el.
Helló! Ennek milyen jót tett ,hogy még utoljára meghajtotad de ez állandóan bebasz a gyertyát!
Ebéd után ráérsz?
Akkor átmehetek?
Te a magyar motorkerékpárgyártással nem vagy tisztába!
má kerestelek
A simsonbolt tulaja úgy képzi az árakat, hogy egyszál valamit ne legyen érdemes magánban behozatni:)
Az egyenes fogazáson (alu agy, edzett ráf) már mi is törtük e fejünket.
Nem baj, majd fel lesz újítva. Megy a Bandi bácsihoz.
Így néz ki szegény 60 000km után.
Kösz. Az 1-fokozat ugy szemre egy kicsit lehetne hosszabb. A kuplungot v.szinü máshogy fogom csinálni (egyenesfogazás). Ezek szerint jobban járok, ha itthon rendelem meg a váltot?
remélem nem gumifüstölésre használod öket.
köszi szépen suzu777.
ma mde felhivlak.
mi pénz?
ne engem kérdezz hanem mondjuk a nándit.
sajnos
Tök ugyan ezt gondoltam a napokban én is!
Csak mivel itt sajna még annyi moderálás sincs, mint az indexen, ha idatalál néhány magyarkodó, vége lesz ennek is minta versenyszakosztálynak.
Mehetek holnap?